Кое е най-доброто рибено масло и защо е необходимо да го приемаме (+ видео)

Най-добро рибено масло за деца

Спомняте ли си, когато бяхте малки, как ни „тъпчеха“ с рибено масло за деца. Едни мънички червени перлички, които не искахме да пием, но беше неизбежно. Да става дума за рибеното масло, което е важно не само за малките, но и за големите деца. Естествено и за мама, и за татко, и за кака, и за батко, и не на последно място за баба, и за дядо.

Рибено масло – защо е важно да го приемаме?

Рибеното масло е било познато и ползвано преди много, много години още от древните викинги. Висококачественото рибено масло подпомага един куп процеси в организма ни и съдейства за правилното му развитие. А именно:

  • Имунната система;
  • Сърдечносъдовата система;
  • Косата, кожата, ноктите;
  • Мозъчната дейност;
  • Производството на хормони.

Кое е най доброто рибено масло?

Днес на пазара има най-различни видове масло. Но най доброто рибено масло е извлеченото от риби, обитаващи чисти води, и по специална технология без използване на химикали.

Рибено масло
Приготвено по древна Викингска технология

Искам да ви запозная с видео ревюто ми на едно рибеното масло, което може би не сте срещали на пазара в България. То се извлича от едни от най-чистите води на света – тези на Северния Атлантик – по древна Викингска технология, която позволява запазването на всички хранителни вещества. Маслото е неферментирало, което е още една причина да го изберете.

Искам да ви запозная и с официалните вносители на това древно масло, чиято позитивна история ще ви грабне от първия миг и ще ви накара наистина да се замислите за здравето си.
Вижте цялата история, както и се запознайте с начина на производство в официалната им интернет страница за България: http://realfood.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *