Направи си най-красивото дупе в света само с една  хард тренировка седмично! Готов ли си?
Блог, Услуги

Направи си най-красивото дупе в света само с една хард тренировка седмично! Готов ли си?

Кое е най-красивото дупе в света е въпрос, чийто отговор е мечта за огромна част от хората. И признайте си, че бихте искали да е си имате красиво дупе, нали? Но мечтите се превръщат в реалност, когато не се отказваме от тях. Когато не се страхуваме, когато действаме, но преди всичко и мислим. Като 4-тен шампион на България по силов трибой и 4-ти в света по мъртва тяга аз Мартин Гергов съм минал през куп експерименти (тренирал съм сами, тренирал съм с треньори сред които и Олимпийски шампион). И разбира се ще ви споделя, че дупето ми често е грабвало и грабва дамските погледи, дори и когато съм с дрехи.

Бях и в челната десетка за България (всъщност заемах първо място) преди години в онлайн конкурса на световно известната марка за бельо „Sloggy, където гласуващите бяха от цял свят.

Конкурс за най-красиво дупе в света
Аз съм последният в дясно (М. Гергов)

Най-красивото дупе в света за мен има и моята съпруга (на снимката най-горе и по-долу) и определено това е едно от нещата, което няма как да не призная, че също ме радва!
А тя тренира супер хард! Уау! Рядко съм виждал такива тренировки при жените. И упражненията, които прави тя, същите ги правя и аз! Това са най-добрите упражнения за красиво дупе за които все по рядко се говори!

Най-красивото дупе в света – само с една тренировка на седмица!

Нима е възможно само с една тренировка на седмица да си направиш дупе, което да титулуваш – най-красивото дупе в света! Да! Възможно е, но само, когато тренировката е проведена с фитнес треньор специалист по темата! Сам не можеш да се справиш, дори и да ти кажа упражненията, сериите и повторенията! Аз не мога да тренирам без качествен тренировъчен партньор! И това е самата истина!

Кое е най-красивото дупе в света
„Дупето ми беше като „ударено с лопата“ (много плоско) , но благодарение на базовите упражнения и хард тренировки… успях да го направя красиво“ / Натали Обидченко – Гергова

И, ако си готов да ме слушаш и изпълняваш тренировката ми! Ако си готов да научиш истината за изграждане на красиво дупе. Ако имаш възможността да тренираш в събота или неделя в „Pulse Fitness & Spa“, гр. София!

Заяви пакет „Бразилско дупе“ още сега и направи красиво дупе!

За да поръчате пакет „Бразилско дупе“ е необходимо да попълните и изпратите „Анкетната карта“ по долу!

Внимание! Имайте предвид, че свободните часове са провеждане на лични тренировки с фитнес треньор са ограничени! За информация позвънете на тел. 0893 889 768

Анкетна карта

Въведете вашето име и фамилия
Въведете е-мейл адрес за получаване на вашия хранителен и/или трен. план
Въведете вашия телефонен номер
Ако имате възможност - въведете ваша снимка в цял ръст (по възможност - по бански или къси панталони) във формат jpg, png или gif до 5 MB.
Въведете вашето тегло в килограми
Въведете вашата възраст в години
Въведете вашия ръст в сантиметри
Въведете храни, които не желаете да включа в хранителния план
Травми, операции и др. проблеми, които биха попречили на плана
Изберете, колко пъти седмично имате възможност да спортувате
Изберете опцията, която е от първостепенна важност за вас към днешна дата
Опишете вашия хранителен и/или тренировъчен план, който следвате в момента или сте следвали, ако имате такъв.

Препоръчването онлайн на идивидуален тренировъчен план, включва: Видео, и/или снимков материал с изпълнението на упражненията, и онлайн съвети в рамките на 30 мин/еднократно.


Виж примерен видео материал (клик на видеото)
* Безплатна Тест карта за ползване на "Puls Fitness & Spa Bulgaria" се предоставя само на лица над 18-годишна възраст, които не са посещавали веригата фитнес и спа центрове "Puls".
При поръчка на хранителен и тренировъчен план получавате 1-на Безплатна индивидуална тренировка с треньор. Съответните услуги ще бъдат готови в срок до 10 работни дни.
Тренировките с личен фитнес треньор се провеждат във фитнес и спа центрове "Pulse", гр. София.
Тренировките с фитнес треньор се провеждат само в събота и неделя от 09:00 AM - 06.00 PM часа*.
* AM - Преди обяд; PM - след обяд. За въпроси и запазване на час, ползвайте тел. 0893 889 768
С изпращането на тази форма Вие потвърждавате, че сте съгласни, с "Условия за ползване" и доброволно предоставяте Вашите лични данни само и единствено за ползване за връзка с Вас при необходимост.

фитнес инструктор в град София

чат с мен - кликни тукфитнес София

Най-добрата билка за

Това е най-добрата билка за… Виж повече във видеото на база опита ми! Ефект след 20 мин.

ноември 30th, 2020

Най-добрата билка за…, какво точно става въпрос, предполагам се досещате от първата картинка в публикацията ми. Всъщност това е най-мощният билков афродизиак, който съм ползвал и продължавам да ...

Виж Повече

Мартин Гергов / Автор на блога

Аз съм 4-тен Национален шампион по силов трибой, 4-ти в Света по мъртва тяга за 2001г. , фитнес треньор и блогър. Тел. за връзка с мен: 0893 889 768

Leave a comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.