Блог, Екшън

Кой ще се Справи По Добре в Битката с Мазнините

Фитнес инструкторът Mr. 3Hours и Роро КавалджиевСлед като с гръм и трясък бе поставено началото на битката с мазнините в третия сезон на култовото риалити по БНТ „Влез във форма с нас“. Ето и резултатите!
Дани де Вито или Роро е с повече мазнини?

След проведения виртуален разговор с Роро преди гостуването в студиото на „Денят започна с Мария“, Mr. 3Hours научи много важни неща за един от представителите от неговата зодия – Телец.
Роро беше тренирал сериозно около 2 години, но поради известни причини спира активните си тренировки за една година и повишава драстично теглото си.

Mr. 3Hours не вярва на зодии и в никакъв случай не е суеверен, но пък е много верен.
Какво е положението обаче с българският Дани де Вито, тепърва ще разберем.

ДИДО МАНЧЕВ ОБИЧА ЛЕЖАНКАТА И… ЛУКАНКАТА

След проведеното разследване на актьора Дидо Манчев от бившия военен Mr. 3Hours се оказа, че същият няма регистриран профил във фейсбук мрежата! Хм, този ще излезе тарикат!

Въпреки това Mr. 3Hours не се отказа от разследването и повери мисията в ръцете на своя съсед, който е от тайните служби на Google Maps, и ето резултата!
„Никога не бях си и представял такова нещо“ беше коментарът на Mr. 3Hours при вида на хоризонталната лежанка, която бе открита в дома на актьора Дидо Манчев.

Дидо Манчев - Дани де Вито

Стига съм ви измъчвал повече с разследвания в текстови и снимков материал с главните герои от „Влез във форма с нас“ и нека пристъпим към действие! Екшъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъън!!!

Фитнес упражнения видео

добър фитнес инструктор

ЕЛА В YOUTUBE КАНАЛА МИ

youtube fitnes instruktor

Мартин Гергов, автор на блога

Аз съм Четирикратен Национален шампион по пауърлифтинг в кат. до 75 кг, 4-ти в Света по мъртва тяга за 2001г. , фитнес инструктор и блогър.

Leave a comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.