Козметика за брада на дядо мраз

Козметика за брада избра си Дядо Мраз от Barba.bg и реши да сподели историята

Да си купиш козметика за брада се оказа не от най-лесните неща за пазаруване по темата.
И в това се уверих, когато преди няколко месеца си пуснах брада. Брадата на мъжете придава не само обем, но и царственост на лицето. Казва се, че тя символизира сила, свързана с мъдростта.
Според „Уикипедия“ е била присъща на древногръцките богове: Зевс, Посейдон, Плутон и др.

И за да не си стърчи на където си поиска, реших да си купя вакса за брада. Първо погледнах на щанда за козметика в големия хранителен магазин до вкъщи. Но уви! Нямаше такава!
Не обичам да обикалям по магазините и реших да потърся в Google търсачката. Търсех около 30 минути и все нещо не ме грабваше ей така от раз и от сърце, както се казва. Опс! До момента в който попаднах на най-брадатия магазин с продукти за брада и мустаци.

Козметика за брада и мустаци? Намерих моята в Barba.bg!

Брада носи и белобрадия старец Дядо Мраз. Та нека ви доразкажа историята, относно срещата ми с най-брадатия онлайн магазин с козметика за брада и във видео материал.

Видео материал. За да го изгледаш кликни на видеото!

НАПРЕД КЪМ BARBA.BG - КЛИКНИ ТУК

Ако тепърва сте си пуснали брада и се колебаете, какви продукти да си изберете. Надявам се, че сте разбрали във видео материала. И все пак, ето още информация за продуктите, които избрах.

Течен сапун за брада „Antica Barberia“

Течният сапун за брада се използва за измиване на брадата в дълбочина. Той я почиства, ароматизира и я прави мека на пипане.

сапун за брада

Мек течен сапун за ежедневно измиване на брада и мустаци. Оставя приятно усещане за свежест и чистота. Помпата-дозатор осигурява оптимално изразходване на сапуна. Barba.bg съветва да го комбинирате и с лосион за тонизиране на брада АНТИКА БАРБЕРИЯ, за да придадете яркост и мекота.

Тонизиращ лосион за брада и мустаци „Antica Barberia“

Този тоник съдържа специално масло, което предпазва кожата от изсъхване и лющене (подобно на пърхот – неприятно е) в областта на брадата и мустаците.

Масло за брада

Tоник за освежаване и хидратация предпазва от замърсяване и омекотява и хидратира кожата на лицето и брадата ти. Може да го използваш след всяко измиване на лицето и почистване на брадата. Придава яркост и изглажда, тонизира.

Вакса за брада и мустаци „Antica Barberia“

Малко количество от тази вакса за брада е достатъчно да оформиш брадата и мустаците си. Хидратира и изглажда. Не утежнява. Предпазва от прах и защитава. Със свеж и дълготраен цитрусов аромат. С натурални екстракти. Без изкуствени консерванти и оцветители.

Производител на продуктите за брада: ИТАЛИЯ, MONDIAL 1908 DIVISIONE COSMETICI, PAB SRL 50023 FIRENZE

MONDIAL 1908 DIVISIONE COSMETICI, PAB Srl е италиански производител на мъжка козметика – продукти за брада, продукти за коса, козметика за бръснене и мъжки аксесоари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *