Kre-Alkalyn на Аминостар работи перфектно

Силов трибой Димо БеневКре-Алкалинът на Aminostar е перфектен.
Усещам прилив на енергия 30 минути след приема му, а силата и издръжливостта на мускулите се повишава с всеки изминал ден.
Това е мнение и на други състезатели.

Ето, какво сподели след приемането му и Републиканския шампион по вдигане от лег и треньор по силова подготовка Д. Бенев!
Тъй като почти целогодишно се намирам в подоготвка за различни състезания и турнири, за мен е много важно да поддържам оптимална спортна форма през цялото време, приемът на креатинови продукти е просто задължителен.

Като се има предвид, че изобщо не натоварва организма, а в същото време ми дава енергия и сила за тежките тренировки – КреаАлкалинът на „Аминостар” е моят избор.

И ЗА ДА БЪДЕ ВСИЧКО НА МАКС

В същото време тежко натренираните и изморени мускули имат нужда от белтъчини и въглехидрати за своето възстановяване – затова използвам доста гейнери и протеини на прах, в които хранителните вещества са в оптималните за растеж количества.

Страхотно ефективни за по-бързото и пълноценно мускулно възстановяване, а оттам и за по-голяма мускула маса и сила са верижноразклонените аминокиселини – BCAA.
Именно заради това включвам BCAA на прах към всички свои шейкове през деня.
С BCAA мускулната треска и умора си отива много бързо и колкото и тежко да съм вдигал, доста скоро съм готов за нови постижения.

Продуктите на които залагам за своето възстановяване и сила са на Чешката фирма „Аминостар“, като за тях ще научите повече на уеб адрес: http://www.aminostar-bg.com/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *