Kre-Alkalyn на Аминостар работи перфектно

Силов трибой Димо БеневКре-Алкалинът на Aminostar е перфектен.
Усещам прилив на енергия 30 минути след приема му, а силата и издръжливостта на мускулите се повишава с всеки изминал ден.
Това е мнение и на други състезатели.

Ето, какво сподели след приемането му и Републиканския шампион по вдигане от лег и треньор по силова подготовка Д. Бенев!
Тъй като почти целогодишно се намирам в подоготвка за различни състезания и турнири, за мен е много важно да поддържам оптимална спортна форма през цялото време, приемът на креатинови продукти е просто задължителен.

Като се има предвид, че изобщо не натоварва организма, а в същото време ми дава енергия и сила за тежките тренировки – КреаАлкалинът на „Аминостар” е моят избор.

И ЗА ДА БЪДЕ ВСИЧКО НА МАКС

В същото време тежко натренираните и изморени мускули имат нужда от белтъчини и въглехидрати за своето възстановяване – затова използвам доста гейнери и протеини на прах, в които хранителните вещества са в оптималните за растеж количества.

Страхотно ефективни за по-бързото и пълноценно мускулно възстановяване, а оттам и за по-голяма мускула маса и сила са верижноразклонените аминокиселини – BCAA.
Именно заради това включвам BCAA на прах към всички свои шейкове през деня.
С BCAA мускулната треска и умора си отива много бързо и колкото и тежко да съм вдигал, доста скоро съм готов за нови постижения.

Продуктите на които залагам за своето възстановяване и сила са на Чешката фирма „Аминостар“, като за тях ще научите повече на уеб адрес: http://www.aminostar-bg.com/

ИМАШ ВЪПРОС? ИЗПРАТИ МИ ГО ЧРЕЗ ОНЛАЙН ФОРМАТА ПО ДОЛУ И ЩЕ ТИ ОТГОВОРЯ!

Сигурно отслабване за два месеца с PGX Daily и планът на фитнес треньора Мартин Гергов
Името ми е Мартин Гергов и съм автор на блога. Също така съм бивш старшина на рота, 4-тен Държавен шампион и рекордьор по силов трибой, 4-ти в света по мъртва тяга, фитнес треньор и SEO блогър. Ще се радвам да си бъдем полезни!
Въведете вашето име
Въведете вашата електронна поща или телефон за връзка за да получите отговор на зададения въпрос
Въведете вашето запитване
С изпращането на тази форма Вие потвърждавате, че сте съгласни, с "Условия за ползване" и доброволно предоставяте Вашите лични данни само и единствено за ползване за връзка с Вас при необходимост. Ако сте съгласен поставете отметка в квадратчето!