Кредитна карта DSK WizzAir

DSK Wizz Air беше главния виновник, който ни изпрати на почивка в Абу Даби! (+Видео материал)

Абу Даби е една от най-желаните екзотични дестинации за почивка. И ето, че настъпи моментът в който и ние да се отдадем на нея. И избрахме почивката ни да бъде там, поради две причини! Първата беше дестинацията – Абу Даби, която е коренно различна от всички Европейски. А и никога не бяхме отскачали до ОАЕ. Искахме да видим, какъв е този свят, познат ни от приказките с Аладин и вълшебната лампа.

И втората причина беше, че получих подарък за 1000 лева, който можеше да бъде използван за пътуване със самолетната компания Wizz Air, благодарение на DSK Wizz Air Master Card на ДСК. Та нека ви разкажа в текст, видео и снимки за моите впечатления по темата! Let’s Go…

Кредитна карта DSK WizzAir

Какво е DSK Wizz Air Master Card?

DSK Wizz Air Master Card на банка ДСК е кредитна карта, която грабна вниманието ми още първите месеци след като беше пусната от ДСК Банк. Прочетох условията и си казах! Я виж ти! Получаваш точки, които можеш да използваш за пътуване с Wizz Air, няма такса за sms при плащания, както и такса за онлайн разплащания и плащане на пос терминали в цял свят. Уау! И реших да я пробвам, а след време да споделя и повече за нея като ползвател на база личния си опит.

ВИДЕО ОТ ПОЧИВКАТА НИ В АБУ ДАБИ!

Booking.com

DSK Wizza Air е кредитна карта за всички любители на пътуванията със самолетна компания Wizz Air…

Всеки път, когато пазарувам с кредитна карта DSK-Wizz Air, издадена от Банка ДСК, печеля точки. А По всяко време мога да използвам натрупаните точки при покупка на самолетни билети и други услуги от сайта на Wizz Air. И това не е всичко! Всеки притежател на картата получава и безплатно членство в WIZZ Discount Club програмата на самолетна компания Wizz Air!

Виж също…

Независимо къде и за кого пазарувам с моята DSK-Wizz Air кредитна карта (в супермаркети, ресторанти, бензиностанции, магазини за дрехи, аптеки, онлайн и др.), събираш точки за покупките, които си направил.

Wizz Air Abu Dhabi
И високо в облаците плащам с DSK WizzAir, защото е удобно. И защото за всеки похарчен 1 лев, получавам 4 точки за пътуване с Wizz Air

Ето един бърз пример:

  • 4 точки за всеки похарчен 1 лв. на сайта на Wizz Air;
  • 2 точки за всеки похарчен 1 лв. при всички други търговци.

1 точка = 1 стотинка

P.S. Ще ви споделя и една тайна за да натрупате по-бързо точки за пътуване с Wizz Air. Ако някой от вашите колеги, приятел, баба, дядо и т.н. ви помоли да му купите нещо, да платите тока, водата, телефона и т.н. Направете го! Дори искайте вие да плащате. Така те ще са доволни, че сте им свършили услуга, а и вие ще сте доволни от това, че са ви „платили“ за услугата с точки от програмата на DSK WizzAir. След като ви върнат парите в кеш (а винаги има и бакшишче :)) просто си ги внасяте на банкомата… и готово. Яко, а?!

И още за DSK Wizz Air…

Броя на натрупаните точки и датата на изтичане на валидността им, могат да се видят във всеки един момент чрез Интернет банкирането ДСК Директ на Банка ДСК. А винаги когато пътуваш със самолетна компания Wizz Air, можеш да използваш точките си за резервации на самолетни билети и други услуги на www.wizzair.com.

DSK Wizz Air кредитна карта мнения
В Абу Даби пазарувам навсякъде с DSK Wizz Air (без пустинята, понеже нямаше интернет и ПОС терминалите не работят)

Можете да усвоите натрупаните точки по всяко време чрез Интернет банкирането ДСК Директ. Когато направите превода на точките към акаунта ви в Wizz Air, точките се зареждат с паричния им еквивалент във вашата Wizz сметка. Толкова е лесно! След като паричния еквивалент от точките ви вече е в Wizz сметката ви (за превода са необходими до 1-2 работни дни). Ура! Можете да използвате натрупаните средства, за да купиш билети за пътуване, преференциални такси за багаж, различни услуги и т.н. на www.wizzair.com.

Членството в WIZZ Discount Club осигурява гарантирани отстъпки за теб и до 5 твои придружители:

  • Минимум €10.00 отстъпка от цените на полети над €19,99;
  • €5.00 отстъпка за багаж, закупен онлайн.

Членството Wizz Discount Club се предоставя безплатно за притежатели на кредитна карта DSK Wizz Air и се подновява автоматично всяка година, докато е валиден договорът за кредитна карта DSK-Wizz Air.

Booking.com

С карта DSK Wizz Air полетът ни до Абу Даби и обратно (1000 лв) беше подарък, благодарение на натрупаните точки! Яка карта! Препоръчвам я на всеки, който обича пътешествията с Wizz Air! Впечатлихте ме!!! По Здрави, Мартин Гергов