Personal fitness trainer Sofia, Bulgaria

Курс за Фитнес Инструктор „Mr. 3Hours“

И ето получихте така мечтания „Лиценз за Фитнес инструктор“ от курс за фитнес треньор на „Национална Спортна Академия“ или „C.O.R.F.I.T. и сега? Този лиценз е наистина важен документ, благодарение на който вратите на доста фитнес зали в София и по света. Но наистина само това обучение не е достатъчно, защото след като вратите бъдат отворени, то скоро може да бъдат и затворени, поради липса на допълнителни знания, които не сте получили по време на курса за лицензиран фитнес треньор.

От тук нататък хората, трябва да научат, колкото се може по бързо за вас, а пък вие трябва едва ли не да сте и като тв водещ. Именно за това създадох този курс за фитнес инструктор, който желае да усъвършенства знанията си за фитнес инструктор, който е плод на много години работа.

Курс за фитнес треньор след Национална Спортна Академия

Пакетът е разделен на 3 нива с различни модули:

Ниво 1 – Теоретично обучение по следните модули:

1. Анкетно проучване посредством въпроси отправени към бъдещия клиент чрез специално подготвена за целта „Анкетна карта”.

И когато първият клиент звънне на телефона и пожелае да си запише час при вас, то първото нещо, което обикновено ще ви запита е дали изготвяте тренировъчна и хранителна програма, а вие сте този, който трябва да даде всичко от себе си за да получи доверието на клиента!

Изготвяне на диета за отслабване от фитнес инструктор

Тренировки с фитнес инструктор

Мои клиенти и партньори са били много хора сред които и видни адвокати, политици, собственици на големи компании, спортисти, телевизионни водещи, Фармацевтична компания „Actacis” (виж тук ») , корпорация “Hewlett Packard” (виж тук ») , минерална вода “Банкя” (виж тук » ), „Avon“ (виж тук ») , минерална вода „Девин” , „Nescafe”, вестник „Труд”, списание за бременност и майчинство „9 Месеца”, телевизии „BTV”, „BNT”, „NOVA TV” и др., които може да разгледате в раздел „Екшън » „ /Мартин Гергов/

2. Как се изготвя хранително-тренировъчен план в зависимост от целта – отслабване (намаляне на подкожните мазнини), повишаване на мускулната маса, взривна сила) и за какво са ви необходими следните въпроси в „Анкетната бланка“, като ще бъде разгледан всеки един въпрос от нея. Именно за това тук на помощ идва „Анкетната Карта“ за която споменах в т.1 с въпросите и отговорите, които са ви необходими за начало.

2.1. Вашето приблизително тегло;

2.2. На колко години сте;

2.3. Колко сте висок;

2.4. Обикновено как и кога се храните;

2.5. Спазвали ли сте диета до сега и каква;

2.6. Има ли хранителни продукти, които не понасяте;

2.7. Имате ли някой от следните проблеми;

2.8. Сложете отметка, ако вашият отговор е „Да”;

2.9. Ползвате ли системно хранителни-добавки или лекарства;

2.10. На кои мускулни групи желаете да наблегнете най-много;

2.11. Изоставащи и избързващи мускулни групи;

2.12. Брой тренировки на седмица;

2.13. Цел за постигане;

2.14. Опишете тренировъчната си програма до момента;

2.15. Изберете услуга;

3. Групиране на мускулните групи(в зависимост от възможностите на трениращия) , брой повторения и почивки по време на работните серии чрез попълване на тренировъчни бланки.

За да съставите добър тренировъчен план като фитнес треньор ви е необходим не малко опит и специални бланки в които да нанесете тренировъчния план (упражнения, работни серии, работна тежест) , да отбелязвате сериите (обикновено по време на почивките между работните серии се задават не малко въпроси от трениращия или пък си разказвате някаква случка, а това води до несигурност в точния брой на изпълнените до момента работни серии) и бланка за отчитане на мерките…

Фитнес треньор най-добър
Спортна академия фитнес треньор курс

4. Разлика между работна и разгряваща серия (подготвя мускулите за предстоящата работа – работни серии). Разликата между разгряващите и работните серии е огромна и това трябва го знае всеки ваш клиент…

5. Може да сте много добри на практика, но липсата на мотивация може да „убие” и най-нахъсания ви клиент. Добрият спортист е и добър психолог. Никога не се дръжте така, че все едно сте „охранител в кварталната дискотека”, което ще рече, че трябва да бъдете интелигентен, отзивчив и винаги с усмивка на лице…

ПОРЪЧВАЙКИ ТОЗИ ПАКЕТ ЩЕ ПОЛУЧИТЕ:

1. Oтговор на посочените въпроси в електронен вариант;

2. Готова „Анкетна бланка за изготвяне на хранително-тренировъчен план и заявка на пакети с фитнес инструктор” в електронен формат, готова за разпечатване с логото на “Mr. 3Hours”;

3. Готова “Бланка за водене на тренировки” в електронен формат, готова за разпечатване с логото на “Mr. 3Hours”;

4. Готова “Бланка за отчитане на резултатите на всеки клиент” в електронен формат, готова за разпечатване с логото на “Mr. 3Hours”;

5. Един час за консултация по „Skype“ за въпроси по темата „Фитнес и хранене”, които не са ви ясни.

НЕ Е АКТИВЕН

Ниво 2 – Маркетинг обучение

1. Изготвяне на личен уеб сайт чрез „Word Press” платформа(най-известната, най-лесната и оптимална платформа за поддържане и оптимизация на сайтове) с четири раздела:

1.1 „За мен” – с вашата биография ;

1.2. „Галерия” – фотогалерия с 10 ваши снимки;

1.3. „Услуги” – услуги, които предлагате с вградена „Онлайн Анкетна Карта” за поръчка на хранителен и/или тренировъчен план и/или заявка на пакет тренировки с фитнес инструктор;

1.4. „Контакти” – онлайн форма и телефон за контакти за връзка с вас.

Сайт фитнес инструктор

ПОНЕ ДВЕ ВАЖНИ ПРИЧНИ ЗА ДА СИ ИМАТЕ СОБСТВЕН УЕБ САЙТ1. Кой съм аз или какъв е моят бизнес?

За да научат за вас, трябва да се рекламирате, като един от най-лесните, ефективни и същевременно евтини начини си остава интернет рекламата.

„Когато някой днес си търси фитнес инструктор, той обикновено пуска това което търси в търсачката „Google“ и именно така от там той попада на сайта ми (Примерно напишете в Google – Най-добър фитнес инструктор ) . Също така, може да е и от кликване на ваш линк към сайта ви във „Facebook“ или дори само чрез името ви, когато участвате в някое предаване(да кажем, че са ви поканили в някое телевизионно предаване… там задължително ще изпишат поне името ви, и всеки заинтересован най-лесно ще намери информация за Вас и услугите които предлагате, като напише името ви в търсачката в Google, а от там директно на личния ви уеб сайт „./Мартин Гергов/

Когато имате собствен уеб сайт в него ще имате възможността да публикувате всичко за себе си – биография, снимки, контакти, услуги, които предлагате, новини, да пишете статии, да качвате видеа посредством „Youtube“ и др. и всичко това ще съдейства за оптимизацията на вашия сайт в „Google“, а така постепенно за вас ще започнат да разбират и големите медии – телевизии, списания, вестници, клиенти така, както разбраха и за мен.

Фитнес с Камелия

Можете дори да си водите и интересна рубрика, която да споделяте във фейсбук, туитър, мейл листи и други мрежи.

Да, но фейсбук нали върши същата работа? Защо да хвърлям пари за уеб сайт?

Фейсбук е едно добро място за реклама, където да споделяте своите линкове, и именно това е една от причините всяка телевизия или друга голяма медия да има група във фейсбук. Но фейсбук няма онази платформа и система за оптимизация, която ще има вашия уеб сайт. Пишейки във фейсбук, всъщност вие работите и за оптимизацията не фейсбук и един куп други причини. А, когато имате и личен уеб сайт – вече нещата стоят професионално.

Също така, ще имате възможност да си направите и допълнителни рекламни послания с вашия сайт, като – визитни картички, брошури, тениски и каквото ви дойде друго на ум и всичко това ще съдейства за вашето популяризиране!

Курс за фитнес инструктор

2. Е-мейл:

Днес за разлика от далечното минало комуникацията ни на тема търсене на работа, сделки, информация и каквото и да било се осъществява през интернет. Каква е обаче разликата, ако имате е-мейл поща през безплатни сайтове като abv.bg , mail.bg, gmail.com и др. пред това да си имате е-мейл към вашия сайт, който е почти като ваш личен подпис.

Брошура фитнес инструктор

Безплатни мейли днес има почти всеки човек, и честно казано няма как да се гледа много на сериозно на подобен вид е-мейли, защото няма никаква гаранция, че човека зад този е-мейл сте именно вие. Когато е-мейлът ви е към вашия сайт, то тогава нещата стоят по коренно различен начин, и на вас и вашия бизнес се гледа на сериозно. Вие ще бъдете отговорни за действията си, защото този сайт и е-мейл се водят на ваше име и винаги ще бъдете поне една крачка пред другите, които са с безплатни е-мейли.

Дори просто, когато дадете е-мейла си на някой да ви изпрати нещо, то веднага рекламирате себе си посредством домейна: ivan@vashiasite.com , а с безплатния мейл, отново работите безплатно за рекламата на ivan@abv.bg , ivan@mail.bg и др.

2. Онлайн обучение през „Skype“ в рамките на 2 часа за работа с админ панела на страницата ви;

3. Еднократно обявяване на вашата страница в интернет(фейсбук групи и мейл листа) сред аудитория с над 24 000 потребителя.

4. Договаряне на права за ползване на 30% отстъпка от фирми партньори за хранителни добавки – чужди и български.

5. Изготвяне на визитна картичка готова за разпечатване с вашите данни.

Ниво 3 – Практическо обучение по следните модули:

1. Правилно изпълнение и заучаване на базовите упражнения използвани в силовите тренировки в зависимост от целите на трениращия – мускулна маса, взривна сила или отслабване.

Фитнес зала курс

2. Как да бъдем идеалният тренировъчен партньор в зависимост от целите на трениращия – мускулна маса, взривна сила или отслабване.

КУРСЪТ НЕ Е АКТИВЕН ЗА ПОВЕЧЕ ИНФО – ТЕЛ 0893 889 768

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *