Курс за Усъвършенстване Знанията по Фитнес и Диети

Курс за фитнес инструктор и диетиТи си кондиционален треньор или искаш да бъдеш такъв, или просто искаш да разбереш истината за бързо, правилно и забавно постигане на красиво тяло – то този курс е лично за теб.

През двата дни на практическо и теоретично обучение от фитнес курса, участниците ще научат всички успешни начини за да представят иновативни, забавни, предизвикателни и кондиционни упражнения и системи на хранене в зависимост от целите, които могат да бъдат – релеф(отслабване), повишаване на мускулната маса или взривна сила.

По време на курса ще бъдат представени различни модули, включващи пълноценно провеждане на тренировъчна програма, партниране по време на работните серии и др.

МОДУЛИ НА ОБУЧЕНИЕ

1. Анкетно проучване посредством въпроси отправени към трениращия чрез специално подготвена за целта „Анкетна карта”.

2. Как се изготвя хранително-тренировъчен план в зависимост от целта – отслабване(намаляне на подкожните мазнини), повишаване на мускулната маса, взривна сила.

3. Групиране на мускулните групи(в зависимост от възможностите на трениращия) , брой повторения и почивки по време на работните серии чрез попълване на тренировъчни бланки.

4. Разлика между работна и разгряваща серия(подготвя мускулите за предстоящата работа – работни серии).

5. Правилно изпълнение и заучаване на базовите упражнения използвани в силовите тренировки с демонстрация във фитнес зала;

6. Как да бъдем идеалният тренировъчен партньор(т.е. да помагаме правилно по време на работна серия) в зависимост от целите на трениращия;

7. Може да сте много добри на практика, но липсата на мотивация може да „убие” и най-нахъсания човек. Добрият спортист е и добър психолог – говорете си през почивките и/или след тях;

8. Практически и теоретичен изпит;

След успешно приключване на курса, всеки курсист ще получи:
Грамота-препоръка „Mr. 3Hours” от Мартин Гергов за успешно преминат курс за усъвършенстване знанията по фитнес и хранене.

Цена на курса: 100.00 лв*
* Не включва такса за посещение на комплекса

Дати на провеждане: 02-03 август 2014 г., 11.00ч.

Местоположение

Фитнес център „World Class Health Academy”, ж.к. Манастирски ливади, ул. Ралевица 34, www.worldclass-bg.com

Регистрация – Информация – Водещ на курса

Мартин Гергов – национален шампион по пауърлифтинг и фитнес, автор и продуцент.
Уеб сайт: www.mgergov.com, тел. за записване: 0893 889 768

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *