личен фитнес треньор в София

Фитнес уикенд с личен фитнес треньор в град София

Със сигурност през делничните дни времето на повечето хора за тренировки с личен фитнес треньор в София град е силно ограничено. Повечето хора имат възможността да тренират преди или след работа, но тогава или сънят не достига или пък задръстването убива мотивацията. А дори и да отидете във фитнес залата, вероятността да си намерите свободен фитнес треньор само за вас е много малка. И така времето минава, организацията липсва и влизате в кръговрата на застоя и демотивацията! О, не!

Постигни красива форма дори само с тренировки през уикенда с личен фитнес треньор София град!

Нима е възможно с само с две тренировки на седмица (в събота и неделя) да постигнем красива и здравословна форма на тялото си? Разбира се, че е възможно и ето, какво ще представлява с няколко думи здравното ни партньорство!

1. Следване на индивидуален хранителен и тренировъчен план в зависимост от целите:

  • Отслабване и/или изграждане на „бразилско дупе“;
  • Повишаване на мускулната маса;
  • Повишаване на взривната сила (бързина на удара, пъргавина);
  • Или пък просто за тонус на мускулите;

Тренировъчният план ще бъде съобразен с моментното ви физическо състояние! Както и с възможността да се храните в зависимост от вкусовите предпочитания и възможности.

2. Тренировки с фитнес треньор в София град;

За да тренирате качествено и за да има резултати. За да намалите риска от травми и за да спестите от безценното си време! За да имате мотивация и дисциплина! Препоръчвам ви да тренирате с личен фитнес треньор.

ГЛЕДАЙ ВИДЕОТО!

За да научиш повече за моята биография, изгледай видеото

ПОВЕЧЕ ЗА МЕН!

declare war on fat

Ако желаеш консултация с мен, да ти бъда личен фитнес треньор, да препоръчам хранителен и/или тренировъчен план. Разгледай плановете по долу!

Планове
VIP 1
120 лв
Еднократно
Личен треньор?
Тренировъчен план?
Хранителен план?
Съвети?
Виж Повече
VIP 20
450 лв
20 тренировки
Личен треньор?
Тренировъчен план?
Хранителен план?
Съвети?
Виж Повече

Попълни "Анкетната карта" и да започваме!

Въведете вашето име и фамилия
Въведете е-мейл адрес за получаване на вашия хранителен и/или трен. план
Въведете вашия телефонен номер
Въведете вашето тегло в килограми
Въведете вашата възраст в години
Въведете вашия ръст в сантиметри
Въведете храни, които не желаете да включа в хранителния план
Посочете травми, операции и др. проблеми, които биха попречили на плана, ако имате такива
Изберете, колко пъти седмично имате възможност да спортувате поне 60 минути във фитнес зала
Изберете вариантите, които са от първостепенна важност към днешна дата
Опишете вашия хранителен план, който следвате в момента или сте следвали, ако имате такъв
Ако желаете споделете сумата, която можете да отделяте за храна на ден, за да добавя подходящите храни в хранителния план в зависимост от вашите финансови възможности
* НВМБП Мисия: [Muscle Beach 2022] е интензивен план за бързо отслабване. Целта на мисията е да влезеш в по-добра форма за лятото за около 60 дни! За целта е необходимо да имате възможност да тренирате интензивно всеки ден поне по 2-3 часа. Този план не за всеки и е много труден! Но е огромно предизвикателство! Нужна е желязна дисциплина за поне 60 дни!
* Тренировката с личен треньор е с продължителност до 90 минути и се провежда в избрани фитнес центрове в гр. София. Пакетът тренировки е с валидност до 30 дни (не включва официални почивни дни) от датата на провеждане на първа тренировка и не включва цената за вашето посещение на фитнес залата.
При поръчка на хранителен и/или тренировъчен план получавате 1-на безплатна онлайн консултация до 30 минути. Плановете ще бъдат готови в срок до 10 дни.
Изберете фитнес зала в град София за провеждане на тренировките с личен треньор

Препоръчването онлайн на идивидуален тренировъчен план, включва
Видео и/или снимков материал с изпълнението на упражненията...

...


Виж примерен видео материал (клик на видеото)

Въведете своя код за отстъпка или безплатна сесия, ако разполагате с такъв
С изпращането на тази форма Вие потвърждавате, че сте съгласни, с "Условия за ползване" и доброволно предоставяте Вашите лични данни само и единствено за ползване за връзка с Вас при необходимост. Ако имате спешни въпроси, ползвайте тел. 0893 889 768

Личен фитнес треньор ще рече, че тренировката ще се води само и единствено с теб.
Т.е. ти и твоят личен фитнес треньор, който ще засича почивките между работните серии.
Ще записва резултатите ти и ще ти помага за последните най-важни повторения във всяка една работна серия. И разбира се ще те мотивира!

Не бъркайте тренировката с фитнес инструктор и фитнес треньор, защото разликата е огромна. Фитнес инструкторът обикновено води тренировка на няколко човека едновременно, като им дава напътствия за грешките, които допускат.
Но фитнес инструкторът не може да засича на всеки един човек почивките между сериите! Както и да помага във всяка една работна серия. Именно поради тази причина пада и качеството, относно постигането на резултати, както и се повишава риска от травми. Разбира се и цената за тренировки с фитнес инструктор е по ниска!

ИМАШ ВЪПРОС? ИЗПРАТИ МИ ГО ЧРЕЗ ОНЛАЙН ФОРМАТА ПО ДОЛУ И ЩЕ ТИ ОТГОВОРЯ!

Сигурно отслабване за два месеца с PGX Daily и планът на фитнес треньора Мартин Гергов
Името ми е Мартин Гергов и съм автор на блога. Също така съм бивш старшина на рота, 4-тен Държавен шампион и рекордьор по силов трибой, 4-ти в света по мъртва тяга, фитнес треньор и SEO блогър. Ще се радвам да си бъдем полезни!
Въведете вашето име
Въведете вашата електронна поща или телефон за връзка за да получите отговор на зададения въпрос
Въведете вашето запитване
С изпращането на тази форма Вие потвърждавате, че сте съгласни, с "Условия за ползване" и доброволно предоставяте Вашите лични данни само и единствено за ползване за връзка с Вас при необходимост. Ако сте съгласен поставете отметка в квадратчето!