Приятелство Между Жените? И Мъжете! Гост при Камелия по тв 7.

1467 Views
Има ли приятелство между мъжете и жените

С Камелия обсъждаме темата за женското и мъжкото приятелство

Гледайте моето специално гостуване в „Споделено с Камелия“ по телевизия TV 7. Темата на разговор, денят и мястото на събитието – 04 март 2011 година, 16.30 ч.

СПОДЕЛЕНО С КАМЕЛИЯ

Предаването на Камелия „Споделено с Камелия“ е социално ток шоу, обединяващо атрактивни елементи от най-успешните аналози по света.
В предаването по TV 7 се дискутират проблеми и лични истории на обикновени хора, заедно с известни личности.
В студиото има и публиката, която може да се включва активно в дискусиите.

Проблемите, които се обсъждат в социалното ток шоу „Споделено с Камелия“ имат за цел да отразяват случващото се в ежедневния начин на живот на обикновения българин.

ТЕМАТА – ИМА ЛИ ПРИЯТЕЛСТВО МЕЖДУ ЖЕНИТЕ! ОПС И МЪЖЕТЕ

Темата на разговор със сигурност ще бъде интересна за всички зрители, защото именно тази тема е част от самите нас и дълбае в съзнанието ни, и само опита доказва истината!

А, сега бих ви посъветвал да се запътите към фитнес залата и да поработите, ама здраво.
Това е за сега от мен, а ето, че и дъното на чашата ми с кафе вече се вижда и подсеща, че е време за два часа педалиране на велоергометъра, но след доза F-DRINE и L-carnitine.

Оппааа, ето и няколко реда, които ще Ви подготвят за онова, което ви очаква в предаването „Споделено с Камелия“ по TV 7 на 04 март 2011 година от 16,30 часа!

Здравейте уважаеми телевизионни зрители!
Какво ли правят в момента вашите съжители – съпруг, съпруга или друга подобна задруга?
– Ами мъжът ми излезе на кафе с приятелка!

КАЗВАТЕ ПРИЯТЕЛКА!
Такава приятелка си е чиста гадателка!
Още не е отпила и грам от кафето, и вече, разкопчава си деколтето!
И, какво правим в тази ситуация?
Това си е чиста еманципация!
Приятелят знае къде те сърби, какво те боли, а както са казали дори и нашите пра-пра деди – приятел в нужда се познава.

Нали!!! Казвате, че имало само приятелство между мъж и жена! Да, така е, но в не малко случаи може би има лъжа! Естествено, че има и изключения, когато мъжът и жената имат други по различни от секса влечения! Но тук вариантите са колкото тирантите – ДВА!
Kогато в един от двамата липсва хубостта или пък чисто сърдечно единият е просто Ахаа!

СНИМКИ И ВИДЕО МАТЕРИАЛ ОТ ГОСТУВАНЕТО МИ

Темата „Има ли приятелство между жените, мъжете“! Ще разберете и коя е най-добрата приятелка на Мартин Гергов, която влезна с него без покана в студиото! Приятелство, а!?!

reklamen_fitness_baner
За Автора

Благодаря Ви, че посетихте личния ми сайт. Аз съм Четирикратен Национален шампион по пауърлифтинг в катeгория до 75 кг(клек: 250кг; вдигане от лег: 180кг; мъртва тяга: 280кг), фитнес инструктор и фитнес консултант. Четвърти в Света по мъртва тяга(265кг) за 2001 год. За връзка с мен се обадете на телефон 0893 889 768

2 коментара по тази публикация. Присъединете се към този разговор.

  1. bonboni януари 9, 2011 в 3:11 pm - Отговор

    ма,що за глупости?! еййй, не си давайте мангизите за химикали, че ще заприличате на ‘нищо подобно’ 🙂 просто яжте здравословни храни и се ограничавайте с сладкишите 😉 и правете секс, ако нямате велоергометър наблизо :)))

  2. Nadia март 11, 2011 в 2:40 am - Отговор

    Zaklevam se tova beshe nai dulbokoto i vduhnovitelno stihotvorenie koeto sym 4uvala v jivota si. Opredelno se podrazbira che ti naistina imash opit i vkus kym jenite:)

Оставете Отговор