Най-добър маникюрист в София

Новата мода в света на Мъжкия маникюр! Маникюр на безименния пръст! [Видео]

Мъжки маникюр е една доста позабравена мода, която беше особено популярна по времето на социализма. Тогава беше особено популярно мъжете да си пускат маникюр на малкия пръст (кутрето), който се отличаваше с видна преднина от всички останали нокти на едната ръка. Отдавна не бях виждал мъж с такъв маникюр, но предната седмица незнайно защо тази идея ми мина през главата.

И верен на принципа, че идеята е най-ценната стока в света. Хм! Реших да си направя мъжки маникюр, но на безименния пръст. Но това не е всичко.
Реших маникюрът ми да бъде изграден посредством професионален гел за нокти и нарисуван йероглиф.

Мъжки маникюр с изграждане и нарисуван йероглиф? Моля! Окей!!!

След като се роди идеята ми, трябваше и да намеря най-добрия маникюрист, който да я осъществи. Разбира се не познавам по-добър маникюрист от Наталия Гергова. Тя и за миг не се поколеба да изпълни идеята ми, като предварително направи маникюра ми на макет за да видя как ще изглежда преди да пристъпи към изпълнението на идеята ми.

мъжки маникюр с гел лак

Само два дни след като макетът беше готов, пристъпихме и към изпълнението му и поставихме „новата мода“ – мъжки маникюр на безименния пръст, но с гел изграждане и не само!

Процесът на изграждане на маникюрът ми е доста интересен и реших да го заснема и във видео материал.

Видео материал. За да го изгледаш кликни на видеото!

ВИЖ ОЩЕ ВИДЕА В YOUTUBE КАНАЛА НИ - КЛИКНИ ТУК

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *