MG Car review

MG 6 GT Motor Car луксозно пътуване с чичо Али от пустинята на Ал Айн до Стария Дубай

Чичо Али (Мартин Гергов) ни води на луксозно пътешествие от пустинята на Ал Айн до Стария град на Дубай с автомобила си MG 6 GT. Присъединете се към нас, докато изследваме културата и забележителностите на стария Дубай. Както и получете видео преглед на тази невероятна кола по време на това приказно приключение приключение.

Но как започна всичко? Нека ви разкажа сега! Беше лятото на 2 юни 2023-та година рано сутринта. Бел. на автора: Е не, чак толкова рано, а към 10 часа сутринта. И точно по това време чичо Али приключваше сутрешния си крос в оазис сред пустинята на Ал Айн.

И точно в този момент, малко преди да замине за стария Дубай… реши да ни запознае с луксозната си кола MG 6 GT

Изцяло новият MG GT предлага свеж, динамичен добър външен вид и кабина, вдъхновена от боен самолет, предлагайки вълнуващо изживяване на пазара на компактни седани.

MG CAR Abu Dhabi

MG Motor UK Limited (MG Motor) е автомобилна компания, собственост на SAIC Motor UK, със седалище в Лондон, собственост на базирания в Шанхай китайски държавен производител на автомобили SAIC Motor. MG Motor проектира, разработва и продава автомобили, продавани под британската марка MG.

ВИДЕО РЕВЮ НА MG 6 CAR

Производството на тези превозни средства се извършва в заводите му в Китай, Тайланд и Индия. Дизайнът на автомобилите първоначално е разработен от MG Motors в завода в Лонгбридж в Бирмингам, но сега по-голямата част от дизайна, разработката и научноизследователската и развойна дейност се извършват в лабораториите SMTC, Лондон.

Не пропускай и тези теми:

Мощта и силата на спортен автомобил, които можете да изпитате в невероятния MG 6 GT Motors

MG 6 GT ме привлече със своя елегантен и смел спортен дизайн. Червено-черният интериор на изцяло новия MG GT съчетава високите нива на комфорт, които бихте очаквали от компактен седан, но същевременно предизвиква усещането за стил на изтребител.

MG Motor Garage Car

Наред с меките подплатени материали и вдъхновената от Piano Theme естетика на арматурното табло има седалки тип кофа, които обгръщат тялото, осигурявайки оптимален комфорт и подкрепа дори при най-дългите пътувания. Гланцираното копче за скоростите в стил на изтребител и алуминиеви акценти от авиационен клас подобряват допълнително атлетичното качество, докато широкият шибидах допълва простора на кабината, обливайки я с естествена светлина.

MG 6 GT има страхотен сензорен екран с Apple и Android CarPlay®, където можете да се наслаждавате на любимите си приложения. Също така можете да видите камерата за задно виждане и цялата информация на двузоновия климатик, радио, GPS и други, който позволява да се контролират различни температури за водача и пътника.

Елегантният, спортен седан трябва да осигури гладко представяне, а изцяло новият MG GT Motors надхвърля очакванията

MG 6 GT се предлага в два варианта на двигателя и впечатлява от момента, в който запалите двигателя. Изберете модела 1.5 Turbo за мощно, спортно шофиране; произвеждайки 173 к.с. и 250 Nm максимален въртящ момент, той ви ускорява от 0-100 км/ч само за 8,5 секунди. Междувременно 1,5-литровият двигател е високоефективен вариант, съчетан с осемстепенна iCVT скоростна кутия, която може да постигне икономия на гориво от 5,7 л/100 км. С внимателно разработено спортно шаси в основата на модела, вие ще изпитате шофиране, което е стабилно, удобно и преди всичко отзивчиво.

Усъвършенстваната система за управление на пречистването на въздуха филтрира прах и полени, циркулирайки само най-свежия и чист въздух в кабината за вашето благополучие, докато 10-инчов сензорен екран с висока разделителна способност информационно-развлекателна система осигурява достъп с върха на пръста до аудио и комуникации с Apple CarPlay и Android Auto . Круиз контролът прави пътуванията на дълги разстояния безпроблемни, а автоматичните LED фарове осигуряват оптимална видимост през нощта. С безключов достъп и стартиране с бутон също можете да тръгнете на път, без да се налага да търсите ключовете си.

Където и да сте се запътили, изцяло новият MG GT защитава вас и вашите пътници. Корпус от стоманена клетка с висока плътност с технология за лазерно спояване работи заедно с водача и всички пътници. Страничните въздушни възглавници за гърдите осигуряват защита срещу удари, докато задните сензори за паркиране и камерата за обратно виждане предлагат сигурност, когато карате на заден ход и маневрирате. С точките за закрепване ISOFIX като стандарт, по-младите пътници са в безопасност, а електрическата ръчна спирачка и системата за следене на налягането в гумите осигуряват допълнително спокойствие. Изберете облицовката DEL за авангардни функции като система за предупреждение за челен сблъсък, система за предупреждение при напускане на лентата, странични въздушни възглавници тип завеса и 360-градусова камера.