MGergov.com на Golden Blog Awards, Paris 2012

Golden Blog Awars Paris 2012Здравейте приятели и читатели на страницата ми за фитнес и здравословен начин на живот MGergov.com.
Уведомявам ви, че блогът ми е одобрен за участие на „Golden Blog Awards“.

Фестивалът „Златен блог“ признава най-добрите блогове и ще бъде проведен на 14.11.2012 г. в Хотел „Дьо Вил“ в Париж.
По време на вечерта 20 категории ще бъдат наградени и всяка категория ще бъде представена и подкрепена от журито.
Страницата ми даде своя старт през 2006 година и ето, че! Дойде моментът в който да разкрия нейния труден, но всеотдаен старт.

Има една поговорка, която гласи, че когато човек желае силно нещо. Цялата Вселена му помага, но така ли е наистина ще разберете в следващите редове на публикацията.

КАК СЕ РОДИ БЛОГЪТ MGERGOV.COM

След като приключих със състезанията по силов трибой и напуснах Националния отбор на България, реших да приложа уменията си като персонален фитнес треньор.
Именно тогава се роди и идеята ми за личен уеб сайт.
Запитах едно момче, което беше на ТИ с компютрите как да си направя уеб сайт, но отговорът, който получих беше, че правенето на сайт не е просто ей така и хоп готово.
Изисква се доста време четене и експерименти за да се научиш.

Нямах нито компютър, нито пък знаех как се влиза в интернет(малко по-късно един приятел ми показа що за чудо е интернет) , но започнах да ходя в интернет клубовете.

Малко по-късно бе взет и първият ми компютър на който все се чудех, какво да включа първо – монитора или компютъра. Спомням си и как преписвах буква по буква някакъв текст от нета, а то можело copy/paste!

Фитнес блогът ми отива в Париж, Франция

Както и да е, но след две години упорито четене в нет пространството и много експерименти си направих около двайсет сайта.

Историята е дълга, но поучителна. Така започнах и със спорта!
Така, че приятели на мнение съм, че първо трябва да направиш една крачка.
След това идва ред за втората крачка, така и за третата и т.н.
Същото, както вашата кола осветява с фаровете 10 метра и вие се придвижвате напред и така идват следващите 10 метра и така…

Идея без последващо действие е само мечта. Действие без идея е просто губене на време.
Идея, съчетана с действие, може да промени света. /Джоел Артър Баркър/

Бездействието или негативната настройка(енергия) благодарение на самите нас или на околните за нещо, което ви е на сърце може да убие вашата уникална идея!

А сега да ви питам Parlez-vous francais :))

Ако не разбирате френски(един от любимите ми езици… особено в леглото :)) не се безпокойте, защото ще ви помоля само за един глас… малко по-долу, но само и единствено, ако наистина го заслужавам!!! Merci beaucoup :))

ГЛАСУВАЙТЕ ЗА БЛОГА МИ НА GOLDEN BLOG AWARDS, PARIS 2012

Ако сте доволни от страницата ми и ви е помогнала по един или друг начин, то ще се радвам да гласувате за нея, като кликнете(гласувате) на синия бутон по-долу „Voter!“.
Подробна информация за фестивала ще намерите на адрес: www.golden-blog-awards.fr

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *