Микроблейдинг или Powder brows

Микроблейдинг на веждите или Powder brows е по-добре? Отговаря Аделина Цанева!

Микроблейдинг в София на вежди или Powder brows да изберем е въпрос, чийто професионален отговор научих по време на една процедура по темата. Всъщност Mis 3Hours беше решила да се разкраси, като си подчертае веждите с микроблейдинг. Същата процедура се оказа, че е правила и преди, но не е била направена, както трябва. Което се разбра по време на срещата ни с beauty професионалиста, който познавам от години. И който й препоръчах!

Разбира се става дума за Аделина Цанева – Makeup and Microblading Artist, професионален гримьор и собственик на студио за красота „Graffiti Hair & Beauty Studio“.

Микроблейдинг в София на вежди или Powder brows?

И ето ме в бюти салона на Аделина Цанева, позната ви и от телевизия „Планета“. Всъщност ние отидохме за микроблейдинг, но мадам Цанева (така я наричам аз) ни посъветва, че е по добре да изберем братовчеда на микроблейдинга наречен Powder Brows.

микроблейдинг в софия

Powder brows е вид перманентен грим (в превод „пудра ефект“), който стои по плътно и се препоръчва, когато има стара основа. Вижте подробности във видеоматериала.

Видео материал. За да го изгледаш кликни на видеото!

ВИЖ ОЩЕ ВИДЕА В YOUTUBE КАНАЛА МИ - КЛИКНИ ТУК

Аделина Цанева е професионален гримьор. Работи в тази сфера от над 10 години. Тя е една от любимите гримьори на родните звезди. Има зад гърба си много корици на списания, видеоклипове, модни фотосесии и др. Завоювала е 1 награда от международен фестивал по грим и прическа през 2005 година

микроблейдинг софия

Родена е в град Русе на 05.10.1986г. Завършва професионална гимназия за моден дизайн, но избира да тръгне по следите на „най-великата илюзия“ – ГРИМЪТ! От 2005 година Аделина живее и работи в София. Подробности за Аделина Цанева ще намерите в личния й сайт: www.adelina-makeup.com

ИМАШ ВЪПРОС? ИЗПРАТИ МИ ГО ЧРЕЗ ОНЛАЙН ФОРМАТА ПО ДОЛУ И ЩЕ ТИ ОТГОВОРЯ!

Сигурно отслабване за два месеца с PGX Daily и планът на фитнес треньора Мартин Гергов
Името ми е Мартин Гергов и съм автор на блога. Също така съм бивш старшина на рота, 4-тен Държавен шампион и рекордьор по силов трибой, 4-ти в света по мъртва тяга, фитнес треньор и SEO блогър. Ще се радвам да си бъдем полезни!
Въведете вашето име
Въведете вашата електронна поща или телефон за връзка за да получите отговор на зададения въпрос
Въведете вашето запитване
С изпращането на тази форма Вие потвърждавате, че сте съгласни, с "Условия за ползване" и доброволно предоставяте Вашите лични данни само и единствено за ползване за връзка с Вас при необходимост. Ако сте съгласен поставете отметка в квадратчето!

One thought on “Микроблейдинг на веждите или Powder brows е по-добре? Отговаря Аделина Цанева!

Comments are closed.