Минерална вода „Банкя“ в обща кауза с М. Гергов

Минерална вода БанкяМинерална вода “Банкя”(Coca-Cola Bulgaria), Вестник “Труд” и многократния шампион Мартин Гергов(Аз) с обща казуза в името на борбата срещу затлъстяването в България през горещите летни месеци.

Водата съставлява около 70-75 % от нашето тяло и играе важна роля в процесите в организма ни.
Пиенето на вода по време на тренировка в никакъв случай не трябва да се забравя.
Обезводняването може бързо да прекъсне тренировката ни. Как ли?
Ами най-просто казано, като се схванат мускулите или като падне издръжливостта.

Моят съвет е да се пие минерална вода между сериите на глътки по малко за да бъде тренировката ни пълноценна, и да избегнем възможността от бърза умора.

Едномесечна кампания за борба с мазнините

В продължение на един месец Мартин Гергов и Минерална вода „Банкя“ проведоха кампания за борба с мазнините, която бе излъчвана всяка седмица на страниците на августовския неделен брой на най-четената печатна медия вестник „Труд“.

Приемането на повече вода, но без да се издуваме е добре дошло за бъбреците, особено при високопротеинови диети-спомага за отделянето на отпадни продукти, като излишния азот и уреята(която е токсично съединение), а да не забравяме, че водата не съдържа калории, но пък гори от нашите излишни калории. Раз-два, пий повече вода!
Снимки от кампанията ще намерите в раздел „Снимки“ на уеб сайта ми.

Екипът на Кока-Кола България изказа своите благодарности и доверие към Мартин Гергов за добре свършената работа, и за още по-добър завършек Мартин Гергов проведе индивидуална фитнес тренировка на директора на Coca-Cola Bulgaria във фитнес залата.

ИМАШ ВЪПРОС? ИЗПРАТИ МИ ГО ЧРЕЗ ОНЛАЙН ФОРМАТА ПО ДОЛУ И ЩЕ ТИ ОТГОВОРЯ!

Сигурно отслабване за два месеца с PGX Daily и планът на фитнес треньора Мартин Гергов
Името ми е Мартин Гергов и съм автор на блога. Също така съм бивш старшина на рота, 4-тен Държавен шампион и рекордьор по силов трибой, 4-ти в света по мъртва тяга, фитнес треньор и SEO блогър. Ще се радвам да си бъдем полезни!
Въведете вашето име
Въведете вашата електронна поща или телефон за връзка за да получите отговор на зададения въпрос
Въведете вашето запитване
С изпращането на тази форма Вие потвърждавате, че сте съгласни, с "Условия за ползване" и доброволно предоставяте Вашите лични данни само и единствено за ползване за връзка с Вас при необходимост. Ако сте съгласен поставете отметка в квадратчето!