На тренировка с редник Славчев (Део) за мисия „Dansing Stars“ по Нова Телевизия

Още, когато бях ученик в 6 клас, силом (т.е. нямах желание) бях записан в кръжока по народни танци към училището в което учих. Представете си само аз и ръченица! Такива бяха времената за разлика от днес. Днес все по-малко се играе ръченица. Всъщност и днес е на мода ръченицата, но в ъпдейтната версия. Безброй тренировки обаче са необходими за да се качиш на голямата сцена!

И по точно на сцената на „Dansing Stars“. А, какво още е необходимо за да се класираш на финалите на „Dansing Stars“? Дисциплина, тренировки, правилна диета. Ами тогава нека потанцуваме редник Славчев, но единствено и само по моите правила. Време е за танца, който ще ви накара да повярвате в самите себе си, че ще победите!

МИСИЯ: [DANSING STARS] С РЕДНИК СЛАВЧЕВ (ДЕО)

Dancing Stars е най-успешния танцувален формат. Предаването е по лиценз на световноизвестния формат на BBC Worldwide – Dancing With the Starts, една от най-популярните и най-успешните шоупрограми в света, в която звезди от различни области се представят в необичайно за тях амплоа – да танцуват заедно с професионалисти.

Део снимка

В САЩ форматът е носител на две награди „Еми“ за 2006 г. – за режисьорско и операторско майсторство, музика и костюми. Има още четири номинации за „Еми“ за риалити състезание, артистична режисура и музикална програма. До момента форматът е лицензиран за излъчване в общо 25 държави и е абсолютен хит за милиони зрители по света.

На фитнес с Део за Денсинг Стар

Каква е целта на редник Славчев (Део) за да се обърне за помощ към мен ще разберете в часът на истината – този понеделник в 20.00 часа по NOVA. Време е за танц р-к Славчев!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *