Вестник Труд

Падни за двайсет лицеви опори

Нейната религия е модата и ни най-малко се съмнявам в думите й, и след малко ще разберете защо, казвам това.
Името й е Аделина Цветкова, и няма нищо общо с Милен Цветков, ако съдите по общите фамилии, които имат.

Родена на 16.08.1990г. в град Враца и завършва езикова гимназия с профил „Немски език, Английски език и Информационни технологии“ през 2009г.
Малко по късно бързо набира скорост на модния подиум и става доста известна, като заснема много фотосесии за големи списания като „FHM“, „Номер 69“ и други.

Интересува се много от мода и учи за моден дизайн в Нов Български Университет.
Аделина Цветкова спортува почти всеки ден във фитнес залата и това, което ми направи изключително впечатление е, че набляга изключително много на силовата тренировка.

Виж видео ревюто ми - кликни тук

В Неделния брой на вестник „Труд“

„Падни за двайсет” – сигурно ви е познато, особено ако сте от тези, които са имали късмета да „избутат” казармата.
Но дори и да не сте от тях със сигурност ви звучи доста заповеднически и военно нали.
Да, но нали водим битка с мазнините. Така, че положението е сериозно!

Лицевите опори са едно от най-често използваните упражнения вкъщи редом с коремните преси, клякането и педалирането на велоергометъра.
Те не само са в редиците на най-използваните упражнения вкъщи или в немалка част от екшън филмите, но са и в редиците на едни от най-ефективните базови упражнения.
Базовите упражнения са тези с които ще изградим базата или основите на нашата фигура, и благодарение на тях ще имаме стабилни основи по нелеките пътеки към перфектната фигура.

лицеви опориЛицевите опори са комплексно упражнение, което натоварва гръдните мускули, трицепсите, раменете, гърба, коремните мускули.
Въпреки това обаче има две разновидности с които може да натоварим повече гърдите или повече трицепсите в зависимост от положението на ръцете при изпълнението.

При стандартните лицеви опори, натоварваме главно мускулите на гърдите, ръцете са разположени така, че наподобяват изпълнение на движението вдигане на щанга от хоризонтална лежанка или гирички, докато при лицевите опори за трицепси, движението наподобява вдигане на щанга или гирички от хоризонтален лег с тесен хват.

Тялото е напълно изправено през цялото време на изпълнението без никакви чупки и помощни движения като използване на коленете например, освен ако не ви е трудно.
И ако приемем, че аз съм вашият „Фитнес командир” то, „редник” падни за (3 до 6 серии) по двайсет(повторения) с почивка между сериите по 1,5 минутки за начало е добре!

И раз-два, раз-два, когато ти спортуваш и си вир вода пий повече вода.
Фитнес рубриката ми се излъчва с любезното съдействие на минерална вода „Банкя“.

Виж видео ревюто ми - кликни тук

Препоръчани публикации

най-красивото дупе в света

Направи си най-красивото дупе в света само с една хард тренировка седмично! Готов ли си?

март 11th, 2020

Кое е най-красивото дупе в света е въпрос, чийто отговор е мечта за огромна част от хората. И признайте си, че бихте искали да е си имате красиво дупе, нали? Но мечтите се превръщат в реалност, когато...

Виж Повече

билки за потентност

Билковата „Epimedyumlu macun“ премахва умората и вдига яко потентността! Ефект след 30 минути! (+видео)

август 11th, 2019

Повишаване на потентността, премахване на умората и стреса, балансиране на кръвното налягане и още полезни неща предлага билковото сладко „Epimedyumlu Macun„. На този билков продукт, ко...

Виж Повече

Мартин Гергов - фитнес треньор

Аз съм 4-тен Национален шампион по силов трибой, 4-ти в Света по мъртва тяга за 2001г. , фитнес треньор и блогър. Тел. за връзка с мен: 0893 889 768

Leave a comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.