Как се приготвят раци

Морска диета за отслабване и потентност с вкусни рецепти от Нахрани.ме

Как се приготвят раци
Някой да знае как се приготвят раци? Всъщност аз вече знам!

Едно от най-трудните неща през лятото е да тренираме и още по трудно е да продължаваме да се храним с пилешко, телешко и свинско филе.
Трудна работа, особено през летния сезон, тук на морето.

Но имам решение и то е морската ми диета за отслабване

Предполагам я знаете и ще ми кажете, че върви с мнооого бира.
Е, както знаем от предните публикации бирата не е проблем, когато я добавим към правилното хранене, което обаче, трябва да е на 3-3,5 часа и да бъде съчетано с тренировки поне през ден.

И като заговорихме за морето, то няма как да не споделя моята любима морска диета за отслабване(намаляне на мазнините) и поддържане на мускулната маса. А, тя може да бъде и мнооого вкусна.

Рецепта от нахрани.ме
Виж вкусна рецепта за приготвяне на пълнени морски раци от www.Nahrani.me

Морската храна е вкусна и здравословна, и богата на цинк.
А цинкът е минерал, който укрепва имунната система, участва в протеиновия синтез в тялото, в сперматогенезата и други процеси.
Той стимулира и естественото производство на тестостерон при мъжете.
А недостигът му може да доведе до забавен растеж, импотентност при мъжете заради лоши количествени и качествени показатели на сперматозоидите, косопад, увреждания на очите и кожата, отслабване на имунната система, липса на апетит.

И-и-ииии старт към морската диета

  • Започваме с хранене 1, което се предполага, че ще бъде към обяд(все пак сме на почивка). Поръчваме си раци.
    Месото на раците е без никакви мазнини.
  • За хранене 2 си поръчваме току що уловена, прясна риба на скара, но без кожата, защото именно в нея се съдържат мазнините.
  • Преминаваме към хранене 3 и то ще бъде с миди.
    Невероятна храна са мидите, и когато и да ги приготвим(дори да ги купим и замразени от магазина) , те винаги ни напомнят за онзи летен морски вкус на море, слънце и пясък.
  • Хранене 4 нека бъде с рапани.

И ето, че вече станало време за дискотека.
А там е ясно, че ще пием и бира, и уиски, но пък калориите от тях ще изразходим с много танци и с… други аеробни дейности. 🙂

Но нека се върнем към храната и по точно към нейното вкусно приготвяне

Както разбрахте, морската храна е изключително полезна и за премахването на мазнините, и за повишаване на потентността, и за кожата, и още, и още.

Най-добър сайт за рецепти

До тук добре, но трудната част от морската диета е приготвянето й. Естествено, че задачата има решение, и ако не сте го забелязали по горе, то отново ще припомня, като за целта ще предложа рецепта(сложете обаче по малко масло) за приготвяне на пълнени раци от сайта с вкусни рецепти в който може и ти да споделиш своята – Nahrani.me

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *