Mr. 3Hours Става на 35 години

Фитнес инструкторът Мартин Гергов - рожден денХей, здравейте драги читатели на сайта ми.
„Смъртта наближава с всеки изминал ден.
Вече си на 35 години, а според мама на 40.
Осъзнай се, защото вече не си на като на 18, и спри с този ефедрин преди тичане“.

Това ми прошепна снощи нейде из отвън, не кой да е, а Джак Никълсън. Той е популярен американски актьор, режисьор, продуцент и писател, смятан за един от най-добрите в професионалисти в сферата на киното.
Хм, ок Джак, отвърнах му аз. Така или иначе сме се засекли, случайно или не, така че, нека поседнем за малко да пием по един голям Джак, обсъждайки казаното от теб.

И така точно в 23.17 часа на по чаша голямо уиски, започнахме разговор по темата. Със съдействието на един от най-добрите преводачи, и не само, защото инглиш не разбирам.

И ШОУТО ЗАПОЧНА НА МАКС

Разговорът по темата за рождения ми ден започна. И тъй като умората започна да прави завладяващи опити, се наложи да извадим карамелената торта с кроасани. Ммммм!

Дрън-дрън-дрън стига съм ви дрънкал приказки, които може би сте чували на сън, а своя мейл днес си отворете и по случай рождения ми ден ме поздравете. Може и във фейсбук.
По случай рождения ми ден искам да ви почерпя с 10 % отстъпка при поръчка на един от най-добрите фет бърнъри в битката с мазнините – Grenade Thermo Dethonator!

The best fat burner

Всеки поръчал Grenade Thermo Dethonator до 19.05.2014 година получава -10% отстъпка от цената на продукта, безплатна доставка и хранителен план за отслабване.
Вижте повече на следния линк: www.fitnessinstructor.biz

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *