На Фитнес с Актьора Тони Карабашев

Фитнес инструктор актьорФитнесът е начин на живот, който върви ръка за ръка с храненето. А това вече е изкуство, което ще ви помогне в живота.
Това е изкуството наречено културизъм.
Най-добрият спорт за всички мускули.

Да знам, че няма да ставате професионални състезатели по културизъм.
Но влизайки във фитнес залата вие вече сте с „титла“ начинаещ културист.
Или с други думи казано сте направил първа крачка по пътя към здравословните и атлетични форми. Който обаче не е никак лек, защото ще изисква от вас много постоянство при това на всеки три часа.

Няма ли постоянство въоръжено с позитивна нагласа. То рано или късно всичко създадено от вас ще рухне, защото хубавите неща са онези, които правим от сърце, и не му вредят.

ФИТНЕСА Е ПРЕКРАСНО ИЗКАРАНО ВРЕМЕ СЪС СЕБЕ СИ

Както си спомняте малко преди Новогодишните празници. Моят приятел Дядо Мраз раздаде 10 подаръка от които, спечелилите трябваше да се възползват до 05.01.2014г.

Обадих се на всички спечелили, но днес все по малко хора вярват на истината и на позитивните неща. Което лично според Mr. 3Hours е груба грешка и убива човешкото.
Но винаги има изключения като един от най-добрите актьори у нас Тони Карабашев и момичето, чийто приятел е роден на датата на която се е показал на бял свят и Mr. 3Hours.

НА ФИТНЕС С ТОНИ КАРАБАШЕВ

Тони Карабашев е актьор от Импро театър „Ха-ха-ха“ и определено ме изненада със съдържанието на подкожни мазнини в тялото си, което беше точно 18 %(измерването е направено с Уред за измерване на мазнини BF-306 ) при ръст – 1,80 сантиметра, тегло – 82 килограма и възраст – 33 години.

Уред за измерване на подкокожните мазнини

След като направихме измерванията с уреда на фирма „Omron“, настана време и за изпълнение на едни от най-добрите упражнения за влизане във форма и начало на фитнес старта през 2014.

Също така Тони и Илияна бяха „подложени“ на специално интервю от Mr. 3Hours по любимите му теми – фитнес, диета, емоции, любов.
Очаквайте скоро на страниците на www.3hours.eu

Търсиш Фитнес инструктор или личен треньор? Хранителен режим! Виж това...

Имаш въпрос? Ползвай онлайн формата по долу и аз Мартин Гергов ще ти отговоря, възможно най-скоро!

Въведете вашето име
Въведете вашата електронна поща или телефон за връзка за да получите отговор на зададения въпрос
Въведете вашето запитване
С изпращането на тази форма Вие потвърждавате, че сте съгласни, с "Условия за ползване" и доброволно предоставяте Вашите лични данни само и единствено за ползване за връзка с Вас при необходимост. Ако сте съгласен поставете отметка в квадратчето!