На Фитнес в Чикаго и Напред

Fitness center MichiganДенят е 08 ноември 2014 година, а аз точно сядам пред компютъра. Отварям мейл клиента си и отпивам първата глътка от кафето, докато програмата зареди.
Ето и една новина за всички в Америка.

Ти си нещо невъзможно…
Публикацията, която си написал е само камъче под петата на Христос Спасителя, който бди над Рио де Жанейро!
На върха си не по мускулите само.
Там си и по писмото, и по образите, и по мислите, и по идеите, и по играта с думите, щрихите и формите… върху хартията и на тялото, на желязото, що дрънчи из залите.

И сред храната, в която се спотайва и силата на мускулите, и силата на мозъка!
Жалко че не съм те познавал до сега. Много жалко.

ОЧАКВАЙТЕ ОТ ЧЕТВЪРТЪК В ЧИКАГО

Твоето писание за Чикагската преса е в добро здраве и кондиция и ще обикаля край езерото Мичиган, и ще го четат из тукашните механи и сокаци от четвъртък нататък!
И аз открих Човек, както Колумб откри Америка!

Това е мейлът на един от редакторите, който нямаше как да не ви споделя, защото както беше казал преди време Максим Бехар „Ако вие се е случило нещо хубаво, колкото и мъничко да е то… споделете го“. А коя е медията, която ще отразява моите нови писания в САЩ ще разберете следващия четвъртък.

ИМАШ ВЪПРОС? ИЗПРАТИ МИ ГО ЧРЕЗ ОНЛАЙН ФОРМАТА ПО ДОЛУ И ЩЕ ТИ ОТГОВОРЯ!

Сигурно отслабване за два месеца с PGX Daily и планът на фитнес треньора Мартин Гергов
Името ми е Мартин Гергов и съм автор на блога. Също така съм бивш старшина на рота, 4-тен Държавен шампион и рекордьор по силов трибой, 4-ти в света по мъртва тяга, фитнес треньор и SEO блогър. Ще се радвам да си бъдем полезни!
Въведете вашето име
Въведете вашата електронна поща или телефон за връзка за да получите отговор на зададения въпрос
Въведете вашето запитване
С изпращането на тази форма Вие потвърждавате, че сте съгласни, с "Условия за ползване" и доброволно предоставяте Вашите лични данни само и единствено за ползване за връзка с Вас при необходимост. Ако сте съгласен поставете отметка в квадратчето!