Фитнес в Кърджали

На Фитнес в Кърджали с фитнес треньора Мери Димитрова

Фитнес в Кърджали с добър фитнес треньор е тема, която вълнува хората и в този град, тръгнали по пътя към красивото и здраво тяло. Днес ще ви запозная с един рядък фитнес треньор в Кърджали. Тя е различна, тя е комична, тя обича да пее, а също така и много да се смее. Определено не е от онези момичета, които не обичат да се потят във фитнеса. Тя е и фитнес инструктор, а аз не знаех.

И въпреки, че само за миг се колебаех, то мигът беше разкъсан на парчета, а това го умеят само силните, и лудите, но в кавички. Тези луди, които не се срещат навсякъде. Тези за които, дават трохи срещу всичко. Тези на които позитивността им се цени, но само, когато са на сцената! За тях бих направил, какво ли не.

Фитнес в Кърджали с добър фитнес треньор? Сега накъде? Що за въпрос ми задаваш!

Тръгваме на фитнес в Кърджали още в ранни зори, защото фитнесът е моята религия. Фитнесът и правилното хранене, винаги са ми помагали в начинанията. КОГА, КЪДЕ, КАКВО И ЗАЩО В КЪРДЖАЛИ Утре 10 август 2014г. в 5.30 часа излитам от град Ивайловград за град Кърджали. Какви ще бъдат плановете ни тепърва предстои да разберете и ще ги публикуваме след първото ни фитнес кафе в 08.00 часа директно във фейсбук страниците си! Това, което ми хареса в Мери освен невероятната форма, която е изградила е и нейната рязкост и позитивно настроение, които определено наподобяват на моите. „Тръгвай“!

Фитнес в Кърджали

А и така се стекоха обстоятелствата, че точно утре мислех да тръгна за град София за предстоящ важен кастинг, който ще запазя в тайна! Случайни неща няма! Нали така беше казал някой!

Фитнес треньор в Кърджали

Какво могат да направят две луди-луди глави, когато се съберат на едно място, тепърва очаквайте да разберете. Ще има много луди снимки, ще си задаваме въпроси от любимите раздели на Mr. 3Hours – фитнес, диета, емоции, любов с подкрепата на „4+ Nutriton“.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *