На чаша протеинов шейк с Ивет Лионел Родригес

Ивет Лионел РодригесПротеините или на наш език казано белъчините са градивните блокчета без които ако имаш за цел да изградиш масивна мускулатура поне като на Конан Варварина в началото на своята кариера…

Или пък да поддържаш релефна мускулатура близка до тази на някой известен топ модел – целта ти ще си остане само мечта! Наистина е много жалко, но е факт.
Богати на белтъчини са животинските храни – пилешки и телешки филета, яйца, риба и други.

След прием на белтъчини те се разграждат на аминокиселини и се усвояват от тялото.
За предпочитане e те да са от животински произход поради съдържането на bcaa!

По същество, но на кратко

В темата съм разгладал въпроси свързани с това – как може да заместите храненето си при липса на апетит или пък от непълноценно да стане наистина пълноценно!
Ще ти разкажа как то може да стане невероятно на вкус и не само!

За целта направих и интервю със специалист, и по точно с момичето в което кипи гореща испанска кръв, момичето към което може да се пристрастиш(ако обичаш шейковете), фаворитката на публиката участвала в уникалния шоу конкурс в края на 2006 година по флеър и класирала се 8-ма сред 29-те топ бармани от цял свят – Ивет Лионел Родригес!
Влез с гръм и трясък още сега и се наслади на по чаша шейк с Ивет на vratovrazka.bg »

ИМАШ ВЪПРОС? ИЗПРАТИ МИ ГО ЧРЕЗ ОНЛАЙН ФОРМАТА ПО ДОЛУ И ЩЕ ТИ ОТГОВОРЯ!

Сигурно отслабване за два месеца с PGX Daily и планът на фитнес треньора Мартин Гергов
Името ми е Мартин Гергов и съм автор на блога. Също така съм бивш старшина на рота, 4-тен Държавен шампион и рекордьор по силов трибой, 4-ти в света по мъртва тяга, фитнес треньор и SEO блогър. Ще се радвам да си бъдем полезни!
Въведете вашето име
Въведете вашата електронна поща или телефон за връзка за да получите отговор на зададения въпрос
Въведете вашето запитване
С изпращането на тази форма Вие потвърждавате, че сте съгласни, с "Условия за ползване" и доброволно предоставяте Вашите лични данни само и единствено за ползване за връзка с Вас при необходимост. Ако сте съгласен поставете отметка в квадратчето!