На Война с Мазнините без Повиквателна 4. Мисия „Еко“

Фитнес риалити - мисия ЕкоЛятото свърши и отново всички се завръщаме във фитнес залата.
Някои от нас още се поослушват, но не и аз, защото знам, че не трябва да се спира нито с тренировките, нито с храненето.

Определено летния сезон не ми допада особено, защото трудно се тренира в жегата, особено ако във фитнес залата няма добра климатизация.
Зимният сезон е сезонът на най-яките тренировки и началото на старта за фитнес формата, която ще покажете на плажа през лятото на 2015 година.
Не отлагайте и нито секунда, а действайте.

Съберете спортната си злоба и я използвайте да ви изстреля с все сили към фитнеса.
Ако пък сте решили да действате на пълна газ без задръжки и обяснения, то!

НА ВОЙНА С МАЗНИНИТЕ БЕЗ ПОВИКВАТЕЛНА. МИСИЯ „ЕКО“

Ако пък сте решили да действате на пълна газ без задръжки и обяснения, то ето с какво съм решил да ви бомбардирам тази зима – „НА Война с мазнините без повиквателна 4“.

Мисията на този сезон се нарича „Еко“, защото е далеко-далеко от столицата и ще сте се постараем да се храним с еко продукти произведени лично от хората на село.
Яйца от кокошките, които баба и дядо гледат на село, мляко, сирене и други ястия.
Може и чаша домашно вино, но само ако сте го заслужили. Ако пък не! Хммм!

Ретро фитнес център

Звучи прекрасно и ще бъде интересно, но трябва да ви е ясно, че нямам да е лесно.
Очакват ви 7 дни яки тренировки във фитнес зала и полеви условия, и хранене на 3 часа.

ОЧАКВАЙТЕ СКОРО… „НА ВОЙНА С МАЗНИНИТЕ БЕЗ ПОВИКВАТЕЛНА – МИСИЯ „ЕКО“

Преди да се втурнете да си правите, каквито и да било планове искам да ви предупредя, че ви предстои нещо наистина много трудно, но доста полезно. Ето част:

ЗА ПОВЕЧЕ ИНФО ОТНОСНО ЗАЯВКА ЗА УЧАСТИЕ ПОЛЗВАЙТЕ

Диета0030 697 432 6702 ; office@mgergov.com

ВИЖТЕ И ЧАСТ ОТ ПРЕДНИТЕ МИСИИ ОТ „НА ВОЙНА С МАЗНИНИТЕ БЕЗ ПОВИКВАТЕЛНА“

  • Мисия „Газ до дупка“

През ноември 2012 година един от участниците се отказа още в първия ден от „На война с мазнините без повиквателна“ – мисия „Газ до дупка“ поради по лабилна психика.

Фитнес инструктор ноември 2014

Ставането от сън рано сутрин в 5.30ч., особено през студените, зимни месеци винаги е било едно от трудните неща за мен, и ако не бяхме отбор, може би щях да го отложа.

Още от мисия „На война с мазнините без повиквателна. Мисия „Газ до дупка“ 2012 година може да разледате на следния линк: https://mgergov.com/toraefimerida/?p=1370

  • Мисия „VIP“

През ноември 2013 година се проведе трети сезон от „На война с мазнините без повиквателна“ – мисия „VIP“, чиято цел беше участникът да свали 6 килограма за до 10 дни.

Отслабване за 10 дни

Всяка сутрин алармата на часовника звъни точно в 7.00 часа(ако зависеше от мен, трябваше да е в 05.45ч., но сезонът е vip) и е време за закуска или хранене номер 1.

Още от мисия „На война с мазнините без повиквателна. Мисия „VIP“ 2013 година може да разледате на следния линк: https://mgergov.com/toraefimerida/?p=1439

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *