Нaпомпване и Сила на Макс с Глутамин и Креатин Монохидрат

Креатин Монохидрат, Глутамин - мускулна маса и сила на макс

Със сигурност знаете за монасите от манастира Шаолин и тяхната нечовешка сила и издръжливост използвана в кунг фу. На какво обаче се дължи тя е една от загадките, която се пази в дълбока тайна. Монахът, който виждате на снимката прие да се снимаме, поздрави ме за физиката, която съм изградил и добави, че и той иска коремна преса като моята. Но ограниченото му време не ми позволи за разговор, относно тайните на тяхната сила.

Предполагам, че може би една от билките, която ползват с цел по голяма сила и издръжливост е билката Ма Хуанг. Това обаче е само едно мое предположение, което може да се окаже и вярно, и не вярно. Затова спирам с предположенията за системата на монасите от Шаолин и продължаваме!

САМО СЛЕД 10-НА ДНИ ПРИЛИВ НА СИЛА И ИЗДРЪЖЛИВОСТ

Това е самата истина, която се крепи на база опитът ми в сферата на фитнеса и силовия трибой от 1999 година насам. Минал съм през много експерименти и стигнах до следния извод! Ако желаете тотално бързо повишаване на взривната сила, мускулна маса и издръжливост, както и да спестите куп пари, то съветът ми е да се насочите към следните две добавки! Креатин монохидрат и глутамин – едни от най-евтините добавки със супер бърз резултат.

КРЕАТИН МОНОХИДРАТ

Креатин монохидрат е добавка, която присъства в менюто на всеки истински състезател. Тя работи най-добре и за най-бързи срокове постигате, толкова големи резултати, както никога до сега!!!

Добавки за сила и издръжливост

С тренировките запасите от креатин в тялото ни се изчерпват, което води до бърза умора и след втората работна серия силата и издръжливостта ни изведнъж рухват. Именно затова той трябва да бъде приеман допълнително като добавка към храната. За да усетите най-бързо ефекта на креатин монохидрат направете зареждане. Това ще рече, че първите пет дни трябва да приемате четири пъти на ден по пет грама креатин монохидрат с прости въглехидрати(за по добро усвояване) през 3-4 часа. След това преминете на прием от два пъти на ден по пет грама креатин, и така в продължение на два месеца, като не забравяте да тренирате наистина качествено. Чрез приемането на креатин монохидрат, креатиновите депа в тренираните мускули могат да бъдат презаредени, и така да повишите интензивността на своите тренировки и да изисквате много повече от мускулите си.

L-GLUTAMINE L-Glutamine е аминокиселина със силен антикатаболен (мускулнопредпазващ) ефект, понижаваща нивото на кортизола и изпълняваща важна роля в поддържането на положителния азотен баланс, поддържа функциите на имунната система, черния дроб, панкреаса и др. органи. Само 2 гр. от него, приети орално, повишават отделянето на хормона на растежа. Изследванията на учените доказват, че глутаминът увеличава усвояването на аминокиселините с разклонена верига (BCAA).

2 thoughts on “Нaпомпване и Сила на Макс с Глутамин и Креатин Монохидрат

  1. Сюлейман says:

    Здравейте, първо да обясня че съм аещ дотолкова, че съм тренирал, спирам и отново почвам и т.н. Ползвал съм хранителни добавки като креатин, глутамин,амино,аргинин, бета аланин..Имам питане заслужава ли си да опитам примоболан или нещо по меко и нетоксично на таблетки за по вече ефект ? И ако да разяснете ми, начин на прием, разстояние между цикли и т.н.
    Благодаря.

    • Мартин Гергов - Държавен рекордьор по Силов трибой и фитнес треньор says:

      Не мога да коментирам примаболан и подобни препарати – лекарства. Приемът на изкуствени хормони, ако е наложителен такъв е най-добре да бъде под лекарски надзор. Все пак всеки трябва да прецени дали си заслужават рисковете от употребата им. Ако целта е просто здраве и добра форма, тогава не са ти необходими. Но, ако целта са състезания… или нещо друго, където залагаш здравето си за пари… трябва да се помисли много добре, както и да се консултирате с компетентните по темата лица! Лично аз съм против употребата на такива субстанции… ако целта е просто здраве.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *