Топ 5 профилактични мерки на Mr. 3Hours против КоRviD и подобни вируси! Вижте кои са те!

без коронавирус

Уважаеми читатели! Изправят ни пред голямо предизвикателство, като ни карат да проявим отговорност и дисциплина. Налагайки ни ограничения и промяна на всекидневните ни дори и на здравните ни навици (затвориха фитнес центровете). И смятате, че това е правилно! М-м-не!

Моята лична позиция е, че трябва да продължаваме да се грижим за личното си здраве и по-добър начин на живот. Начинът да ограничим разпространението на вируса, който определено не смятам, че е баааааа-си вируса е много простичък. И да си мием добре ръчичките със сапун са ни учили още в училище. В следващите редове ще ви споделя нашите т.нар. профилактични мерки, които спазваме постоянно! Т.е. и преди този к’ъв беше там вирус про-рекламиран, и сега, и завинаги!

Профилактични и напълно типични мерки за създаване на солиден щит срещу коронавирус и други братовчеди

Мярка 1: Не четете негативна информация! Не се страхувайте! Но бъдете предпазливи!

Да, уважаеми читатели. Какво очаквате да се случи, ако прочитате всеки ден, всяка минута нещо негативно, Нещо всяващо страх! Да се връщате в спомени, където определено не ви е било комфортно! Така, че майната й на негативната информация! Бъдете позитивни и се стремете да се радвате на безценните неща в живота – и най-вече на любовта, онази истинската, която не позволява да ви боли!

Разбира се не забравяйте да спазвате елементарни мерки за предпазване от вируси – миене на ръцете със сапун след пипане на предмети или ръкуване до които имат голям достъп от хора, лична хигиена, почистване на дома и офиса и др. Не пипайте устата и лицето си с мръсни ръце.

Мярка 2: Спортувайте без значение, че фитнес залите са затворени!

Тренировките със свободни тежести и/или с тежестта на тялото, винаги са били и ще бъдат огромен плюс за здравето на всеки спортуващ. Разбира се, когато биват изпълнявани правилно под наблюдението на професионален фитнес треньор.

Видео материал. За да го изгледаш кликни на видеото!

ВИЖ ОЩЕ МОИ ВИДЕА В YOUTUBE КАНАЛА МИ - КЛИКНИ ТУК

И, когато не можем да тренираме във фитнес залата, поради лично за мен неправилно наложени мерки за безопасност! Тогава ще тренираме вкъщи. И, ако не знаете как да тренирате! Предоставям ви напълно безплатно книгата ми „Тренировка у дома“ в която съм описал подробно в снимков материал и текст правилното изпълнение на упражненията. Упражненията са групирани по мускулни групи, серии, повторения и дни.

Изтегли Книгата ми „Във форма у дома“ безплатно в помощ против „Коронавирус“

Изтегли свободно книгата ми "Във форма у дома"
ИЗТЕГЛИ БЕЗПЛАТНО КНИГАТА - КЛИКНИ ТУК

Ще се радвам да споделите книжката на повече места за да си помогнем взаимно в тези „кофти“ моменти, които ни наложиха!

Мярка 3: Хранете се правилно с „традиционни храни“

Моите стари треньори винаги са ми казвали да наблягам на яйца, сирене, кашкавал, пресни зеленчуци, типов хляб… и като споменах зеленчуци! Яж чесън чедо за да не те хване грипа… ми казваха бабичките на село, когато бях малък.

Коронавирус и чесън

Хранете се поне 4 пъти на ден, но правилно. Ако не знаете как – може да отправите своето запитване към мен посредством чата в сайта ми в десния долен ъгъл.

Мярка 4: Пийте поне 2 литра вода на ден и разбира се по малко твърд алкохол

За водата предполагам – спазвате мярката. Но за алкохола! Не говоря да се напивате с уиски, ракия или водка. Просто едно малко или малко по-голямо в зависимост от възрастта ни ще са в плюс.

Една бабичка на която правех интервю преди години ми каза така! „Чедо, сутрин си пийвам една капачка домашна гроздова и вечер пак“. Определено алкохолът е полезен за здравето ни, като ни измъква от лошо настроение и дезинфекцира до известна степен организма ни.

Мярка 5: Правете секс с вашата любима или любим

Не оставяйте лошото настроение да влезе в кревата ви. Сексът заема важна част за да се чувстваме добре физически и психически. По време на секс и най-вече, когато има истинска любов се отделя цял коктейл от хормони в организма ни. Вижте още подробности по темата във видео материала.

Видео материал. За да го изгледаш – кликни на видеото!

ВИЖ ОЩЕ МОИ ВИДЕА В YOUTUBE КАНАЛА МИ - КЛИКНИ ТУК

Ако нямате любовна връзка, тогава не проституирайте, а мастурбирайте за да стимулирате производството на мъжки и женски хормони!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *