Какво ми хареса и какво не ми хареса от Националния протест на 14 май 2020
Блог, Емоции

Какво ми хареса и какво не ми хареса от Националния протест на 14 май 2020

На 14 май 2020 година за първи път в живота си реших да участвам в Национален протест. Определено цялата тази „хипноза“, която т.нар. управляващи успяха успешно да наложат на масата – не ми харесва! Лично за мен така рекламирания вирус „Covid-19“ е пълна глупост на търкалета и не е нищо по различно от един съвсем обикновен грип, който всеки е преболедувал! И може би ще кажете, кой си пък ти да казваш, какъв вирус е! Не си лекар!
Да уважаеми читателю, но не само аз, но и много лекари споделиха мнението си по темата за корона вируса и определено потвърдиха и моите думи! И тези лекари бяха видимо хора от средната класа.

Да има и хора, които не са подвластни на манипулация! Но за огромно съжаление те са много малко. А още по лошото е, че народа масово спазва и подкрепя т.нар. мерки с маските и оставането по домовете!

Национален протест 14 май 2020 – напред – какво ми хареса!

Хареса ми, че протестиращите доказаха, че дори с полиция не могат да ги задължат да не стоят на едно място хиляди хора без маски!

Хареса ми, че протестиращите подканиха полицията да захвърлят въоръжението си и да се присъединят към народа, защото и те са от средната класа! Но не го направиха! Не го направиха, защото ги е страх да не загубят службицата си! А това е предателство! Защото те също виждат, какво се случва, но предпочитат да робуват като полицаи, вместо да отидат да копаят памук или да вадят аспержи в Чужбина. А там е много по добре от сегашната им служба (работил съм в Чужбина и ще работя там).

И с харесванията спирам до тук!

Национален протест 14 май 2020 – напред – какво НЕ ми хареса!

Не ми хареса, че целия този т.нар. национален протест беше като някакъв цирк. Просто една показност и до там!

Не ми хареса агресията, която се проповядваше, но всъщност действие никакво! Ами то на такива протести „управляващите“ са свикнали и хич, ама хич не им дреме!

Никога не сложих маска! Това беше моят начин на протест!!!

ВИЖ ОЩЕ ВИДЕА В YOUTUBE КАНАЛА НИ - КЛИКНИ ТУК

Не ми хареса как подчертаха „Ограничиха ни… видиш ли ти да посрещнем нашия спасител Исус Христос“ на Велик ден! Определено религията е във всяка една партия и от край време манипулира света! А не това е тя!

P.S. Запитвам се и какво работят политиците и т.нар. лидери на партии, че да разполагат с огромни имения и скъпи автомобили! Защото по скоро камила ще мине през иглено ухо, от колкото богаташ да влезе в рая! Лично аз не познавам нито един богаташ, който да нормален! Т.е. да поставя безценните неща на преден план!

В крайна сметка!

Не смятам да ходя повече на подобни протести, защото като бивш военен знам, че без тактика нищо не става. Пълен цирк! Все едно бях на панаир, само дето липсваха кебапчетата и сергиите. Иначе музиката беше топ!

Национален протест 14 май 2020

Не смятам да живея за дълго в България, защото видимо тук работиш за мизерни пари, и няма значение, колко се раздаваш. Личен опит! За здравеопазването няма да коментирам. Виждал съм как гонят бабичка и й казват, че ще умре и не можели да я лекуват, защото нямала здравни осигуровки! Взимали са ми подкуп за операция, а имах какви ли не здравни пътеки! И защо да си плащам здравни осигуровки! Глупости!

И завършвам с темата за Корона Психозата! Дали смятате, че мои познати ще ме лъжат, че са предлагали на техни близки да ги пишат, че са болни от Корона вирус срещу разни суми 1000-2000 лева. Дали смятате, че лекарите, които ви казват, че това с маските и всичко покрай психозата е пълна глупост – ви лъжат! Дали смятате, че майката, която днес ми разказа покъртителна история за дъщеря си, която няма 18 години, но пък има температура и не искат да я приемат в нито една болница, но пък й правят тестове за които спи плаща и резултат никакъв! Дори човека, който измерва температурата на хората се оказва, че е доброволец и не разбира нищо по темата (беше го снимала жената).

И за какво да стоиш в България! Ами аз не съм националист и никога няма да бъда! Но ще бъда там, където ме ценят и се раздават за мен, защото и аз го правя! И знаете ли… Хора, които нямат Любов в сърцата си… нищо хубаво не могат да ви дадат! Именно тези хора правят войни, завладени от ценното, а не от безценното!

И още нещо!

Огромна вина за сегашното положение има т.нар. бизнес. Защото всеки гледа себе си и ако може да прецака другия! Няма общност на бизнеса, която да реши, какво да прави. Ами, ако бизнеса се беше надигнал и каже, че няма да затвори! Какво щеше да се случи! Ще вкарат целия български бизнес в затвора ли? Абсурд, нали! Но няма сплотеност! И от там ще си носи последствията и ние работещите за тях по веригата!

фитнес инструктор в град София

youtube fitnes instruktor

Мартин Гергов / Автор на блога

Аз съм 4-тен Национален шампион по силов трибой, 4-ти в Света по мъртва тяга за 2001г. , фитнес треньор и блогър. Тел. за връзка с мен: 0893 889 768

Leave a comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.