Най-добър маникюрист в София

Най-добър маникюрист в София? Хм! За мен е личната ми маникюристка! [+Видео]

Когато темата е най-добър маникюрист в София град при това майстор маникюрист! Няма как да не препоръчам моята лична маникюристка. Тя е завършила класа на един от най-добрите руски маникюристи в света, чието име не успях да запомня. Който не е бил никак лек! Дамските маникюри, които прави са най-различни и супер красиви.

Най-добър маникюрист в София

Но темата ми днес е за мъжкия маникюр, защото ние мъжете също имаме нокти! И въпреки, че не изискват, толкова голяма поддръжка както при жените. Ноктите ни, трябва да бъдат поддържани. В следващите редове ще споделя как да си изрежете най-лесно и най-здравословно ноктите. Разбира се съветите съм почерпил от този топ маникюрист в София за мен на който също съм посветил материала. Ще ви споделя и кратък видео материал с част от нейните впечатляващи произведения.

Най-добър маникюрист в София? Виж видео по темата!

Маникюр“ обикновено се свързва с дизайн на ноктите. Всъщност обаче, това е неточно определение, защото ноктите няма да са красиви, ако не са напълно здрави, чисти и разбира се поддържани. Професионалния маникюрист разбира се знае как да се грижи за ноктите и на жените, и на мъжете.

Видео материал. За да го изгледаш кликни на видеото!

ВИЖ ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Той ги обработва, премахва ненужните кожички, създава им правилна форма, като може да ги удължи дори със специален гел лак, покрива ги с лак, рисува или декорира върху тях.

Маникюрът има най-различни разновидности. И хигиенична процедура на ноктите, с която започва всеки маникюр, може да се извърши по много начини.

Добра маникюристка в София

Омекотените и ненужни кожички могат да се изрежат със специални ножички за нокти. Така се прави класически маникюр. Друг вариант е „европейски маникюр“ – при него кожичките се избутват със специален инструмент, или се шлифоват с помощта на апаратура. Това е т.нар. апаратен маникюр.

И това е само една малка част от тайните от създаването на красивите маникюри.
Лично аз Мартин Гергов разбрах, че най-здравословно за мъжките нокти е да се скъсяват със специална пила, а не с познатия ни начин – ножица или нокторезачка! Със сигурност обаче не бихте се справили сам, затова винаги ползвайте майстор маникюрист!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *