Най-добър маникюрист в София

Най-добър маникюрист в София? Хм! За мен е личната ми маникюристка! [+Видео]

Когато стане дума за най-добър маникюрист в София град при това майстор маникюрист! Няма как да не препоръчам моята лична маникюристка. Тя е завършила класа на един от най-добрите руски маникюристи в света, чието име не успях да запомня. Който не е бил никак лек! Дамските маникюри, които прави са най-различни и супер красиви.

Най-добър маникюрист в София
Рекламна пауза / Видео

НАЙ-ЯКАТА БИЛКА ЗА МЪЖЕ СПОРЕД МЕН!

НАУЧИ ПОВЕЧЕ - КЛИК ТУК ИЛИ НА ТЕЛ. 0893 889 768

Но темата ми днес е за мъжкия маникюр, защото ние мъжете също имаме нокти! И въпреки, че не изискват, толкова голяма поддръжка както при жените. Ноктите ни, трябва да бъдат поддържани. В следващите редове ще споделя как да си изрежете най-лесно и най-здравословно ноктите. Разбира се съветите съм почерпил от този топ маникюрист в София за мен на който също съм посветил материала. Ще ви споделя и кратък видео материал с част от нейните впечатляващи произведения.

Най-добър маникюрист в София? Вижте още по темата!

Маникюр“ обикновено се свързва с дизайн на ноктите. Всъщност обаче, това е неточно определение, защото ноктите няма да са красиви, ако не са напълно здрави, чисти и разбира се поддържани. Професионалния маникюрист разбира се знае как да се грижи за ноктите и на жените, и на мъжете.

Видео материал. За да го изгледаш кликни на видеото!

ТЕЛ. 0893 889 768 / WWW.MGERGOV.COM

Той ги обработва, премахва ненужните кожички, създава им правилна форма, като може да ги удължи дори със специален гел лак, покрива ги с лак, рисува или декорира върху тях.

Маникюрът има най-различни разновидности. И хигиенична процедура на ноктите, с която започва всеки маникюр, може да се извърши по много начини.

Най-добрата маникюристка

Омекотените и ненужни кожички могат да се изрежат със специални ножички за нокти. Така се прави класически маникюр. Друг вариант е „европейски маникюр“ – при него кожичките се избутват със специален инструмент, или се шлифоват с помощта на апаратура. Това е т.нар. апаратен маникюр.

И това е само една малка част от тайните от създаването на красивите маникюри.
Лично аз Мартин Гергов разбрах, че най-здравословно за мъжките нокти е да се скъсяват със специална пила, а не с познатия ни начин – ножица или нокторезачка! Със сигурност обаче не бихте се справили сам, затова винаги ползвайте майстор маникюрист!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.