повишаване на потентността с билкaта епимедиум турски маджун

Това е най-добрата билка за… Виж повече във видеото на база опита ми! Ефект след 20 мин.

Най-добрата билка за…, какво точно става въпрос, предполагам се досещате. Всъщност това е най-мощният билков афродизиак, който съм ползвал и продължавам да ползвам вече почти година. Първият мощен ефект се усеща само след 20-30 минути, но приет на празен стомах (т.е. не трябва да се консумирали храна около 3 часа преди да го приемете).

Преди години като състезател в Националния отбор на България по силов трибой съм ползвал системно големи количества трибулус терестрис (нали си спомняте реклама от телевизията за вдигането на самолета). Но просто много слаб ефект от трибулуса бих казал на база опита ми в сравнение с този билков афродизиак.

Най-добрата билка за… вдигане на тестостерона и либидото, енергията! Уау този билков афродизиак е без коментар!

Коя е най-добрата билка за вдигане на либидото (повишаване на потентност) и тестостерона, физическата издръжливост и взривна сила и още по темата! Научете повече за коктейлът от най-добрия за мен билков афродизиак на база опита ми във видеото (изгледайте го до край).

Видео материал. За да го изгледаш кликни на видеото!

ЗА ПОРЪЧКА/ИНФО - КЛИКНИ ТУК ИЛИ НА ТЕЛ. 0893 889 768

Според източници в интернет активната съставка – епимедиум в мощния билков афродизиак повишава нивото на адреналина, серотонина и допамина, което от своя страна увеличава производството на мъжкия полов хормон – тестостерон.

P.S. Изброените по горе ефекти ги забелязвам при мен след при употребата на този билков афродизиак. Същият определям като най-добрата билка за изброените по горе ефекти на база личен опит и разговори с ползвали го.

Освен, че повишава потентността според моите лични експерименти, китайски лечители отбелязват следните полезни свойства на епимедиум:

  • Отстранява замайването;
  • Подобрява функциите на бъбреците;
  • Възбужда чувствеността;
  • Предотвратява преждевременната еакулация при мъжете;
  • Подмладява организма;
  • Премахва умората и стреса;
  • Разширява капилярите и големите кръвоносни съдове;
  • Разрежда кръвта и балансира кръвното налягане.

Моят начин на употреба: приемам 8 гр.(1/2 с.л без връх) на празен стомах 20 минути преди интимност или преди тренировка в случай, че сте много отпаднали. Приемът е веднъж на 12 часа (например сутрин и вечер).

Сместа се разбърква с дървена или пластмасова лъжица преди всяка употреба. Може да се разтвори и в течност – хладка вода (250-300 мл) и се пие на екс, тогава ефектът е много по-добър на база опита ми.

Виж също:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *