Най-Добрите Фитнес Идеи на 2010г

Фитнес, фитнес, фитнес let's gooВ края на старата 2010 година си спомняме за всички весели моменти, които сме постигнали благодарение на многото упорит труд и търпение.
Падаме, но ставаме, а и не се отказваме.

Доколко упорит може да бъде човек, зависи на първо място не от финансите, въпреки, че и те играят важна роля.
Но най-вече, колкото и средства да имаш, трудно е без идеи, а те са може би дар?!?
Ако пък не са дар, може би избраниците са някаква твар на която се е паднало да носи на гърба си, какви ли не готини нещица!
Ухааа, ииихааа, ех, че стават чудеса!!!

Както и да е предполагам, че сами разбирате, че не са нужни само здрави мускули.
Нужни са здрава психика, здрави мускули и финанси с които да наториш „плодовете“ си.

НАЙ-ДОБРИТЕ ФИТНЕС ИДЕИ НА 2010 ГОДИНА

Честно казано, тази година съм още по доволен от предходната, защото успях да свърша доста нещица, които наистина станаха сполучливи, а това ме зареди с нови сили.

Трейлърът ми наречен „На война с мазнините без повиквателна“ бе допуснат до финали на най-големия фестивал за трейлъри(над 600 участника от цял свят) в Лос Анджелис след 6-месечен кастинг, където общо останахме 82 участника.
Историята за трейлъра е наистина интересна и ще се старая да бъде още по-интересна!
Благодаря на всички приятели и спонсори, които ми помогнаха с подаръци и средства.

Малко по-късно решиха да си запазя името „На война с мазнините без повиквателна™“, защото така ме посъветваха, а и аз също се посъветвах и така! Благодаря на адвоката!

ФИТНЕС МАМА И НЕЙНАТА ДРАМА

Охооо за малко щях да я забравя „Фитнес мама“ – мамата, която се потруди на връх 8-ми март(о небеса) на връх празника „Фитнес мама“ работеше!
Не само работеше, но и се потеше, въпреки, че студът и снегът, тогава беше много голям и ако не ми вярвате питайте оператора Миро, е, така е като не ходи на фитнес!

Материалът се роди седмица преди „Празника на жената“ и грабнах „автомата“.
Благодарение на този репортаж, който за малко да се превърне в саботаж(заради студа), но „Фитнес мама“ си е… ахъм, мамата, ей! И ботуша й беше скъсан, но не се предаде!

Материалчето бе излъчено в онлайн медията на Милен Цветков „Zanachalo.com“, където ако си спомняте заедно с водещия всеки делничен ден водех ОФП и фитнес!

Това е за сега от мен, а и това са двете най-добрите „Фитнес идеи на 2010“ създадени от мен, защото както е казал Конфуций „Избери си работа, която да обичаш и няма да работиш дори и един ден“! Желая щастлива нова година, и повече добри хора и идеи!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *