Най-добрите упражнения за крака и дупе на база опита ми

Това са най-добрите упражнения за крака и дупе на база опита ми над 20 години като фитнес треньор [+Видео]

Кои са най-добрите упражнения за крака и дупе е един от най-често задаваните въпроси най-вече от жени. И причината е ясна! Издадено назад дупе в комплект с красиво оформени бедра. В днешната ми тема ще ви запозная именно с най-добрите, като главния виновник за темата е рядко срещано видео на фитнес моделът Gracyanne Barbarosa. И разбира се опитът ми като бивш професионален състезател и фитнес треньор над 20 години.

Днес в интернет има много информация и реклами с различни цели, и да попаднеш на точната информация е почти абсурд за всеки начинаещ. А сега е време да ви представя кои са най-добрите!

Най-добрите упражнения за крака и дупе

Във видеото по долу ще видите правилното изпълнение на най-добрите упражнения за крака и дупе. Такива упражнения са тежки и пълни клекове, напади, хакен клек, лег преса и други.

В снимките под видеото пък ще научите колко серии и повторения да правите и още тайни подробности. Тези упражнения дупе и крака със сигурност ще изградят по красиво дупе и крака на всеки, който ги практикува правилно. Те също така ще укрепят и мускулите на гърба. Мускулите на краката и дупето (седалищните мускули) са най-силните мускулни групи в човешкото тяло.

Изгледай видеото. Клик на видеото!

Не е нужно да прекарвате часове във фитнеса, за да получите качествена тренировка. Но запомнете, че ако не правите тези упражнения, с необходимото натоварване – няма да постигнете красиви форми в тези части на тялото. Упражненията, които изгледахте във видеото по горе са идеални, ако желаете да намалите мазнините. Те са подходящи и ако целта е да повишите мускулната си маса областта на дупето и крака. Както и в комбинация от двете цели!

Всичко, от което се нуждаете, са около 60 минути хард тренировка един-два пъти седмично. Разбира се няма как да изключите спазването и на хранителен режим за отслабване или мускулна маса.

Най-добрите упражнения за крака и дупе – серии, повторения, почивка и още подробности

Очаквайте скоро!

Търсиш Фитнес инструктор или личен треньор? Хранителен режим! Виж това...

Имаш въпрос? Ползвай онлайн формата по долу и аз Мартин Гергов ще ти отговоря, възможно най-скоро!

Въведете вашето име
Въведете вашата електронна поща или телефон за връзка за да получите отговор на зададения въпрос
Въведете вашето запитване
С изпращането на тази форма Вие потвърждавате, че сте съгласни, с "Условия за ползване" и доброволно предоставяте Вашите лични данни само и единствено за ползване за връзка с Вас при необходимост. Ако сте съгласен поставете отметка в квадратчето!