Люти чушки за отслабване – Най-Добрият Био Фет Бърнър

Отслабване с люти чушки
Люти чушки - фет бърнър за отслабване

Днес битката с мазнините е много по-голяма, отколкото преди 20 години. Всъщност обаче и тогава хората са се борили с мазнините. Но не им се е налагало, чак толкова усилено, колкото днес. Спомням си времето, когато още бях ученик в 1 клас. На масата на село, винаги имаше солница(от онези дървените) с няколко люти чушки в нея. Лично аз не обичах да ям люто, но веднъж реших да пробвам и боооом!

Температурата на тялото ми започна да се повишава с всяка секунда и пот изби от всякъде по мен, а очите ми се насълзиха. Носът ми протече без да съм болен, релефа ми изпъкна и се превърнах в огнедишащ змей. Брей да му се не види, както се казва, но това бе силата на малката люта чушка.

ДА ОТСЛАБНЕМ С ЛЮТАТА ЧУШКА В РЕЦЕПТИТЕ НА БАБА И ДЯДО

Със сигурност в доброто старо време хората не са страдали от затлъстяване, така както днес, защото тежкия физически труд е бил неизменна част от живота им. И със сигурност енергоразходът им за един ден(хм, дали да не го сложа за 1/2 ден) се е равнявал на едноседмични „редовни“ занимания на не малко фитнес любители. На трапезата им обикновено са присъствали богати на белтъчини храни като риба, яйца, сирене и различни видове месо, и какво друго… и люти чушкиииии!

НЕКА ДА ВКАРАМЕ МАЛКО ЪПДЕЙТ, НО ПАК ДА Е ЕКО

Ако наистина сте привърженик на т. нар. здравословно хранене и не поемате и ни една таблетка или нещо в епруветка, и сте от онези хора, които искат да преборят мазнините в крак с природата, то ето и моето предложение, което може да пробвате час след като сте си направили храненето преди тренировка. Името му е HOT COFFEE!

Люти чушки за отслабване

За целта ще ви е необходимо чисто кафе, което може да приготвите на джезве или с кафе машина и какво друго…. и люта чушкааа! Кофеинът, който се съдържа в кафето ще стимулира централната нервна система, навлиза в мускулните влакна и всичко това съдейства за провеждането на качествена тренировка. А за какво друго, освен за изгаряне на мазнините е полезна лютата чушка ще разберете в следващите редове!

ЛЮТИТЕ ЧУШКИ УСИЛВАТ ПОТЕНТНОСТТА

Наистина според статистиките лютите чушки повишават потентността, но при мъжете! Освен това, както писах по-горе те са и един от най-добрите натурални фет бърнъри.

Лютите чушки са натурален фет бърнър за отслабване

Също така:

  • Стимулират мозъка;
  • Повишава нивата на хормоните на удоволствието – серотонин и ендорфин;
  • Действат благотворно при жени с проблемна менструация;
  • Укрепват имунната система;
  • Съдействат за по-добър апетит и храносмилане;

Лютите чушки, обаче са противопоказно при хора с гастрит, язва на жлъчката и дванадесетопръстника, цистит, заболявания на щитовидната жлеза, епилепсия, глаукома и някои кожни болести.

НО АКО ПЪК ВРЕМЕТО ВИ ПРИТИСКА И ГАСТРИТА ПИСКА

Лично аз се навих да си направя експеримент с лютите чушки и вече съм го започнал от два дни, като се старая да включвам по една люта чушка през хранене. Яко горя и яко се потя, но са полезни!

Фет бърнър за мъже

Ако пък вие не можете да изтраете този лют експеримент от ерата на дядо и баба, то тогава бих ви препоръчал поне по половин люта чушчица по време на хранене, а преди тренировка да се доверите на едни от най-силните фет бърнъри на новото време създадени от бивши военни от U.K.

Имаш въпроси? Ползвай формите за контакт!

Ако желаете да се свържете с мен Мартин Гергов във връзка с възникнал въпрос, използвайте формите за контакт по-долу. Ще ви отговоря възможно най-рано!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *