Кой е Най-евтиния чуждестранен протеин в света

Най-добър протеин в света цена

Кой е най-добрия протеин

Колко добре са англичаните и американците си казах, точно преди седмица и няколко дни, докато сглобявах бягащата пътека за домашно ползване и няколко други уреда за фитнес.

Да, техният стандарт на заплащане им позволява да си хапват протеинови храни, така както ние хапваме баничка за 0,80 ст.
Е да, но едното няма нищо общо с другото като хранителни качества.
Спомних си и как през 1998 година давах цялата си заплата само за 2 килограма протеин и кутия с аминокиселини.
И това предпразнично ме натъжи!

Казах си, защо са толкова скъпи хранителните добавки и кога ли и българите ще могат да си позволят този луксозен в кавички казано здравен стандарт!

И ХОП… СЛУЧИХА СЕ ЧУДЕСА

Един ден позвъня телефона ми и на него беше изписан непознат английски номер.
Когато вдигнах телефона, очаквайки че може би е дядо Коледа, то чух глас на български, което ме учуди, но истината тепърва предстои!

Това беше официалният представител за България на английския гигант за хранителни добавки „MyProtein“. Това, което той ми предложи беше да работим заедно и като за старт ще ми изпрати един голям чувал с хранителни добавки! И ако те ми харесат, то аз ще кажа дали желая да бъда техен партньор!

МОЯТ ОТГОВОР

И така пратката от Англия пристигна след 7 дни(няколко килограма протеин, протеинови супи, протеинови палачинки, витамини и още, и още) и направих първите тестове с хранителните добавки. Доволен съм както от вкуса им, така и от невероятните им цени, които са по силите и на нашите стандарти.
Наистина не съм срещал по евтин 80% суроватъчен протеин, както и всякакви други хранителни добавки до този момент.

protein_trenirovka

И като за старт ви предлагам да пробвате и вие протеинът, както и да се възползвате от предпразничните им отстъпки. Лично на мен много ми хареса с вкус боровинка и ягода. Кликнете на снимката по долу за да го поръчате директно от Англия като заплащате само 7 евро доставка при поръчка до 80 евро(над 80 евро доставката е безплатна). Какво повече!

СУРОВАТЪЧЕН ПРОТЕИН С УНИКАЛЕН ВКУС И НА СУПЕР ЦЕНА

Impact Whey Protein e най-продавания протеин, който е произведен от най-висококачествен суроватъчен концентрат. Той съдържа 82% протеин.

Impact Whey Protein се предлага в 19 различни вкуса и е с най-висока биологична наличност(усвояемост от организма), и е източник на заменими и незаменими аминокиселини. Производственият процес съчетава уникална комбинация от мембранна филтрация и изсушаване при ниска температура и налягане. Това гарантира внимателно отделяне и и максимално запазване на концентрацията на протеина. Този метод позволява той да запази естествената си функция и високо съдържание на суроватъчен концентрат.

82% ПРОТЕИН НА 100 ГРАМА СУХО ТЕГЛО

Impact Whey Protein осигурява 82гр. протеин на всеки 100гр. (сухо вещество). Той е с ниско съдържание на мазнини и лактоза, но богат на калций и незаменими аминокиселини. Impact Whey Protein е един от протеините с най-високо съотношение на BCAA.

Кликни тук
ИЗПОЛЗВАЙ КОД „ДВОЙНО“ ЗА ОЩЕ ОТСТЪПКИ. ВИЖ ТУК >>
Производственият процес се отличава с уникална комбинация от мембранна филтрираща технология и сушене на ниска температура. Това осигурява отделянето на протеина и запазване на натуралните му функции и високата хранителна стойност, за да се получи висококачествен суроватъчен протеин концентрат. / www.MyProtein.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *