Препоръчани Добавки за Отслабване

ГАРАНТИРАНО ОТСЛАБВАНЕ – ИЗГОРИ НАД 2000 ККАЛ ДНЕВНО

Отслабване, Фет Бърнър и Фитнес

Точно сега е времето, когато трябва да стартираш постепенно своя хранителен и тренировъчен план за перфектна форма. Този път ще свалиш досадните мазнини със сигурност, защото освен, че има време! Да, имам предвид, че има цели шест месеца или още по точно казано, половин година време за да преобразиш тотално тялото си. Подготвил съм ти мощен фитнес пакет за изгаряне на мазнините, който наистина работи, и ще изгориш повече от 2000 ккалории дневно, и така ще отслабнеш. Във връзка с наближаващите празници получаваш и голям, фитнес подарък от мен. Подаръкът включва изготвяне на хранително-тренировъчен план и VIP тренировка с мен. Е, ако желаеш да спестиш около стотина лева, то какво чакаш. Ходом, Марш. Напреед!!!

ПАКЕТ ЗА СУПЕР БЪРЗО ОТСЛАБВАНЕ Отслабването или по точно казано намалянето на подкожните мазнини със сигурност е много по лесно от колкото изграждането на мускулна маса или взривна сила. И ще ви запозная, защо нещата стоят ТОЧНО така! Колкото повече излишни калории изгаряме всеки ден, толкова повече и по-бързо губим мазнини от тялото си, а мускулатурата става по очертана и доста сексапилна, нали! При изграждането на мускулната маса процесът е много дълъг и сложен. Поне три месеца ще Ви бъдат нужни за да се приведете във форма, която ви харесва. Основните неща от които се нуждаем са хранителен план, тренировъчен план, фитнес инструктор и хранителни добавки, които ще подпомагат целта Ви!

FYRE – ФЕТ БЪРНЪР

Ако трябва да говорим за най-мощния фет бърнър ще ви кажа, че лично аз се спирам само и единствено на този, който имитира ефекта на забранени субстанции. Забранените субстанции са лекарства. Всички лекарства са предназначени за болни хора, но са намерили приложение и в сферата на професионалния спорт. Именно целта на допингтестовете, които се правят преди и след състезанията са с цел ограничаване на безразборното приемане на лекарствени средства в спорта. Резултатите, които ще постигнете от приема на тези субстанции са доста добри. Обратната страна на медала, обаче са страничните ефекти, които са наистина страшни. Моят съвет е да не прибягвате до забранени субстанции, а само до позволени. Fyre-подобен на забранени субстанции FYRE е 100% натурална добавка, която оптимизира вашия метаболизъм за максимално изгаряне на подкожните мазнини по безопасен и здравословен начин. Особеното при FYRE е, че той е високоефективен без наличието странични ефекти. В миналото всички ефективни фет бърнери имаха странични ефекти – обикновено върху сърдечно-съдовата система. Всяка съставка на FYRE се извлича от специфична билка и има определен ефект. FYRE влияе по няколко различни начина върху метаболизма и това го прави толкова ефективен. Освен изгаряне на мазнини FYRE ви дава необходимата за тренировки енергия и потиска дори най-непреодолимия глад. Какви са съставките във FYRE? a. Coleus Forskolii – 20% форсколин, който стимулира изгарянето на телесни мазнини. Форсколинът има ефект подобен на забранения ефедрин, но не притежава страничните му ефекти и не влияе отрицателно върху сърцето. Форсколинът също намалява кръвното налягане, подобрява функцията на сърдечносъдовата система и половата система. Друг негов ефект е потискане на апетита и подобряване на енергийните процеси. b. Bergenia Root – билка, която увеличава изгарянето на мазнини и потиска натрупването на нови. Действа и като антиоксидант. c. Green Tea – Зеленият чай притежава термогенни свойства, които засилват метаболизма. Освен това той намалява нивата на лошия холестерол и триглицеридите в кръвта. Зеленият чай е лек диуретик и потиска апетита. d. Ginger Root – Коренът от джинджифил засилва метаболизма, дава повече енергия. Действа като антиоксидант.

e. Barberry Bark Extract – Бербаминът, открит в това растение, регулира нивата на инсулина, намалява холестерола, увеличава производителността на имунната система. f. Coffee Bean Extract – кофеинът оказва положително влияние върху централната нервна система. Той увеличава енергийните нива, притежава леко диуретично действие, притежава термогенни свойства. g. Yohimbine HCL – йохимбинът блокира алфа-рецептори, което води до изгаряне на повече мазнини. Йохимбинът действа и като афродизиак. h. Velvet Bean Extract – оптимизира метаболизма и потиска апетита. Какви резултати могат да се очакват от FYRE? Макар да не е чудо, FYRE е най-напредналата технически формула за изгаряне на мазнините и дава постоянни и забележими резултати, а също подобрява настроението и жизнената енергия. Ами, каква е цената? FYRE не е евтин, но той ви дава оптималното отношение на цена към видими резултати! Количество в опаковката: 120 капсули. Доза: 1-2 капсули преди тренировка. Начин на употреба: 1-2 капсули, един до три пъти дневно преди физическа дейност. А, желаеш ли да ти направя подарък за 40 лева Само сега купи избраната и пробвана от мен и мои клиенти хранителна добавка Fyre, и ще получиш заедно с него изготвяне на тренировъчен режим в зависимост от целта ти. Поръчката ще получиш с куриер без да плащаш пощенските разходи. Цена: 95.00 лева И ако сега се питаш, какво трябва да направиш за да поръчаш Fyre? Отговорът е, че трябва да попълниш бланката с въпроси необходими за изготвяне на твоя нов тренировъчен режим, който е един от подаръците ми за теб.

КРЕАТИН МОНОХИДРАТ – ЕВТИНО И КАЧЕСТВЕНО

креатин монохидрат, маса, сила

Вашата цел е максимално бързо покачване на мускулна маса и сила за 2-3 седмици!!! Креатин монохидрат е единствената добавка с която ще осъществите целта си. Казвам го от личен опит като състезател. Спомням си времето, когато спортувах всеки ден, и то по два пъти на ден в Национална спортна академия. Точно тогава през 1999 година за първи път пих креатин монохидрат и за две седмици придобих такава мускулна маса и сила, че другите състезатели си помислиха, че взимам тайно забранени стимуланти. Силата и масата ми нарастваше седмици. Креатин монохидрат е добавката за която ще дадете най-малко пари, но ефекта който ще постигнете за много кратки срокове след започването му ще е забележителен. Важни неща за креатин монохидрат Месеци след като креатин монохидрат се появи на родния пазар, веднага излезна и друга форма на креатин, наречена креатин фосфат за която се твърдеше, че работи по-добре. Креатин фосфат в свободна форма не може да съществува, което означава, че прехваленото му действие е преувеличено бе едно изказване на доцент от НСА.

creatin monohidrat, weider

Креатин монохидрат е добавка, която присъства в менюто на всеки истински състезател. Тя работи най-добре и за най-бързи срокове постигате, толкова големи резултати, както никога до сега!!! С тренировките запасите от креатин в тялото ни се изчерпват, което води до бърза умора и след втората работна серия силата и издръжливостта ни изведнъж рухват. Именно затова той трябва да бъде приеман допълнително като добавка към храната. Прием и дозировка на креатин монохидрат За да усетите най-бързо ефекта на креатин монохидрат направете зареждане. Това ще рече, че първите пет дни трябва да приемате четири пъти на ден по пет грама креатин монохидрат с прости въглехидрати(за по добро усвояване) през 3-4 часа. След това преминете на прием от два пъти на ден по пет грама креатин, и така в продължение на два месеца, като не забравяте да тренирате наистина качествено. Чрез приемането на креатин монохидрат креатиновите депа в тренираните мускули могат да бъдат презаредени, и така да повишите интензивността на своите тренировки и да изисквате много повече от мускулите си. Само за около няма и месец – вашите мускули и сила наистина ще експлоадират от растеж за който може би не сте и очаквали за толкова кратко време. Наистина е невероятно! А сега за цената и моята поредна изненада Креатин монохидрат е една от най-продаваните, евтини и икономични хранителни добавки с която ще постигнете впечатляващи резултати за най-кратко време.

Само сега поръчай Креатин Монохидрат на Weider(той работи при мен и при всички на които съм го препоръчал) чрез бутона „Поръчай“ по долу, като отговориш на анкетната карта, и ще получиш безплатна корекция от мен на своята тренировъчна програма! Само така ефекта, който ще получиш с креатин ще бъде на МАКС!!! Цена: 51.00 лв.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *