Най-Потентното Упражнение във Фитнеса

Упражнения за потентност

Потентност? Замисляли ли сте се по този силно грабващ вниманието ни въпрос.
До колко упражненията, които правим във фитнес залата, могат да спомогнат за повишаване на потентността ни.

По време на тренировка стимулираме всички жлези с вътрешна секреция.
За това естествено ни спомага и правилното хранене, което е чудесно да спазваме на всеки 3-4 часа, както и приемът на около 3 литра вода дневно. Тренираните мускули ни карат да се чувстваме с повишено самочувствие и доста по уверени в себе си навсякъде!

Повишеният тонус благодарение на тренировките има куп полезни неща за организма ни.
Факт, който може да бъде потвърден от всеки един поддържащ здравословно формата си.

И ВСЕ ПАК, КОЕ Е НАЙ-ПОТЕНТНОТО УПРАЖНЕНИЕ?

Реално погледнато всички упражнения във фитнес залата водят и до повишаване на потентността. Вдигането от хоризонтален лег например води до красиво оформени и стегнати гърди при мъжете, което в комбинация с добре развити рамене и бицепси би накарало почти всяка дама да ви обърне внимание. А добре развитата коремна мускулатура. Охооо! Коментарът е излишен и за мъжете, и за жените.
А стегнатите бедра, а стърчащият назад мускулест задник! Shut Up!!!

И все пак, кое е най-потентното упражнение във фитнес залата.
Преди няколко дни се сетих съвсем случайно за този въпрос докато тренирах.
Още на момента проведох бърза анкета във фитнеса, а на следващия ден и онлайн!
Отговорите, които главно присъстваха беше упражнението клякане с тежести.

Упражнения за дупе

Абсолютно верен отговор! Да именно клякането е упражнението, което заема челни позиции в класацията „Най-потентно упражнение във фитнес залата”.

И ВСЕ ПАК, ЗАЩО?

Мъжка потентност - мнения

Благодарение на клякането с широк разкрач(клякайте до момента в който тазобедрената става стигне точка по-ниска от тази на колянната става, т.е. почти пълен клек) ще направите задникът за който сте мечтали да имате. Твърд, мускулест, вирнат назад и не на последно място приятен за пипане! Също така клякането засилва притока на кръв и в малия таз, което също е от важно значение за по-добра потентност.

Именно тежкият клек е и упражнението, което ни кара да се чувстваме по мощни и уверени в себе си. А в комбинация с L-аргинин (L-Arginine е аминокиселина, която увеличава производството на азотен оксид в кръвта, който спомага за разширяването на кръвоносните съдове) взет веднага след тренировка за по бързо възстановяване и повишаване нивата на растежния хормон, настъпва време да изключите телефона си, защото е време за „кардио” :)).

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *