Необикновена Тренировка с Hot Blood

Бустер Hot BLOODДенят е събота, а месецът февруари 2011 г.
Беше ми останало само едно пакетче „Hot Blood“, което кротко си лежеше в джоба на раницата ми, и очакваше понеделника.
В понеделник, когато правя тежки клекове.

Бях планирал да изпия последното останало пакетче „Hot Blood“ 15 минути преди тренировката си за бедра, и по-точно казано преди най-тежките ми серии започващи със 160 кг по 10 повторения.
Но, какво всъщност се случи, предстои сега да разберете, и ви казвам само истината!
В 17.30 часа имах индивидуална тренировка с моя клиентка, която вече закъсняваше.

Цвети пристигна във фитнес залата към 18.50 ч. и личеше умората на лицето й, но защо.
Цвети е една от най-упоритите ми клиентки, които тренирам, и не е на 18, но хъса й е!

ТРЯБВАШЕ ДА РЕША! КАКВО ДА НАПРАВЯ С ПОСЛЕДНИЯ „HOT BLOOD“?

Оказа се, че умората й е настъпила след 2 часа танци(народни хора) рано сутринта, а след това е хапнала само един път, и ето, че за малко да се откаже от тренировката си!

След като видях умората на лицето й, която личеше от километри, аз трябваше да реша на момента, какво да направя с последната си доза „HOT BLOOD“.
Дали да я оставя за моята тренировка с тежките клекове(преди да си закупя отново) или да я дам на Цвети.

Тренировъчна програма за релефВзех пакетчето и си казах, че ще и го дам, но всякаш нещо ме дърпаше назад!
Може би съм егосист и желаех „Hot Blood“ да помогне на мен, а и това ми беше последната доза, която пазех за клековете ми от по 160 килограма.
Върнах се и си го оставих за мен, но като видях отново „унилата“ й физиономия!

О, ооо НЕ! Не желаех да провеждам тренировка, която да ми действа, като преспивателно или с други думи казано не обичам да тренирам хора, които нямат ХЪС за тренировка, а Цвети не е от тях!

И така, взех пакетчето и го подарих на Цвети, защото точно в този момент тя имаше най-голяма нужда от него, и много се зарадва, въпреки, че не й се вярваше, че това „прахче“ ще й възвърне силата и ще я зареди със супер свежо настроение.

УОООУ! ТОВА НЕ Е ИСТИНА! НО, ТОВА БЕШЕ САМО НАЧАЛОТО!

И, това „прахче“ ще ме вдигне, и ще имам сили! Хм, хайде да видим – бяха първите думи на Цвети, когато й казах да го изпие. Уоу, какъв цвят има само – кърваво червен!
Ами да нали е „Hot Blood“ т.е. „Гореща Кръв“.
Но доколко ще се разгорещи кръвта й, предстоеше тепърва да разберем!

Азотен бустерДесет минутки след приема на „Hot Blood“ Цвети сподели, че или си внушава или това „Вампирско чудо“ (както го нарече тя), наистина работи. Но вече след 15-тата минута си личеше, че няма и грам самовнушение!
И, ако имате съмнения, то ето представям ви разликите, отбелязах в програмата за днешния ден! Кликнете на снимката с програмата по горе!!!

Това, което забелязах беше невероятно, защото Цвети започваше винаги по интуиция следващата си серия точно на 28-та секунда(а, аз засичам с професионален хронометър).
Но сега тя започваше на 17-тата секунда, което е върховно.
Тренировъчните си серии ги направо всичките на 110 кг, т.е. цели 8 работни серии, и дори последната я направи до отказ – цели 26 повторения. Ооооо, уоу! Лее се яко пот!!!

И след като приключихме силовата тренировка, която беше наистина жестока, Цвети сподели, че такова натоварване до сега не е усещала никога.
Но не сме свършили! Последваха 10 км крос! Е това е то. HOT BLOOD!!!

P.S. Дамата на снимката не е Цвети, а друга моя клиентка, която също беше страшно упорита докато бях фитнес инструктор във фитнес центъра в х-л „Presidivm Palace“, гр. Ловеч. Просто нямам снимка с нея по темата, защото нещата се развиха твърде бързо, и ви представям програмата й по която тренираме, и заснех веднага след тренировката.

И ако ви вълнува на каква възраст е Цвети, то предполагам, че няма да ми се разсърди и ще споделя, че нейната възраст е над 50 години(така е отбелязала във формуляра, който току-що прегледах в архива си).

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *