Аделина Цанева – Новата любима гримьорка на звездите

Тя се казва Аделина Цанева на 22 години е и е родом от град Русе, където е завършила моден дизайн.
Представял съм Ви я и преди.
Провеждал съм и интервю с нея, но на тема фитнес!
Ади е една наистина талантлива личност, която постоянно се доказва! Всеки ден има многобройни ангажименти с много различни певици, манекенки, Тв водещи и т.н.

Сега е момента да ви запозная с това изключително младо и талантливо момиче и по точно с интервюто, което даде в Live Magazine:

– Здравей, Ади! Как се чустваш като гост на нашето списание?
Здравейте! Много се радвам, че ме поканихте за ваш гост, защото списанието ви е много свежо и вашите читатели са предимно млади хора, отворени за нови и различни неща.

– Преди броени дни ти навърши 22 години. На толкова малко години а си вече сред имената на ТОП гримьорите на Бъргария, как постигна това?
С много труд! Преди три години, когато дойдох в София не познавах и един човек и само с много работа се доказах като професионалист в този бранш, а и аз съм много контактен човек, което също е в мой плюс. Когато работиш нещо с любов и не го приемаш като твоя работа, даваш всичко от себе си и всичко се получава. Хората оценяват това, защото ме уважават и предпочитат да работят с мен. Радвам се, че работя с хубави хора.

– Работила си с доста популярни личности, с кой си работила най-добре и най-приятно?
Както вече казах, работя само с професионалисти, които знаят какво искат и ми имат пълно доверие, защото знаят, че ще ги направя по най-добрия за тях начин, ще подчертая тяхната индивидуалност в мой стил. Звездите в България са хора, които също се борят за успех и незабравят от къде са тръгнали, затова се държат като обикновенни хора, а не летят в облаците. Теодора е един добър пример за такава личност : ))

– Претенциозни ли са звездите?
Кой не е претенциозен? Всички хора уважаващи себе си трябва да са поне малко претенциозни, но не в онзи смисъл, в който да се чудят какво да искат, а претенциозни, заради самото качество. Най-вече са претенциозни към себе си, не толкова с работата на другите, така че аз не мога да се оплача : )

– А ти претенциозна ли си към хората и към себе си?
О, да! Определено аз съм много взискателна. Искам всичко да е перфектно направено. Само така се получават добре нещата и човек се развива към по-доро.Не мога да си позволя нещо да не изглежда добре и аз да си затворя очите. Това в мойте ръце няма как да стане, който ме познава знае това много добре.

– Глезла ли си? Обичаш ли да си угаждаш?
Да, обичам да си угаждам, както и на мен да угаждат.Мисля, че няма нищо лошо в това, ако е с мярка. Глезла съм, но в никакъв случей от онези, превзетите момиченца, които и те самите не знаят какво искат.

– Робуваш ли на модата и имаш ли любими марки?
Аз съм човек на изкуството и няма как да не се владея от модните тенденции. Още повече, че уча моден дизайн и тези неща силно ме вълнуват. За робуване не мога да кажа.. не обичам да бъда робиня на каквото и да било. Било на марки или нещо друго.Харесвам различните неща, новостите във всяко едно нещо.

– А любими изпълните имаш ли си и кои са те?
Разбира се, че имам, но предпочитам да не изброявам имена, за да не стане така, все едно имам пристрастия към едни, а към други не. Ще кажа само, че Глория винаги е била най-добрия пример за мен, като поведение и визия. За мен жената трябва да е много грациозна, а тя е точна такава!

– Какви мъже харесваш?
Нямам определен идеал за мъж. Най-важното е да е човек с главно Ч, да ме разбира и подкрепя, защото с моята работа постоянно съм в движение, по снимки… понякога и по два дена не спя и определено това не би било много приятно за мъжа до мен. Външният вид също е от значение, който казва, че не е така значи лъже, защото ако няма това първично привличане, няма как да си с този човек.

Останала част от интервюто може да прочетете на страниците на Live Magazine.

Търсиш Фитнес инструктор или личен треньор? Хранителен режим! Виж това...

Имаш въпрос? Ползвай онлайн формата по долу и аз Мартин Гергов ще ти отговоря, възможно най-скоро!

Въведете вашето име
Въведете вашата електронна поща или телефон за връзка за да получите отговор на зададения въпрос
Въведете вашето запитване
С изпращането на тази форма Вие потвърждавате, че сте съгласни, с "Условия за ползване" и доброволно предоставяте Вашите лични данни само и единствено за ползване за връзка с Вас при необходимост. Ако сте съгласен поставете отметка в квадратчето!