Аделина Цанева – Новата любима гримьорка на звездите

Тя се казва Аделина Цанева на 22 години е и е родом от град Русе, където е завършила моден дизайн.
Представял съм Ви я и преди.
Провеждал съм и интервю с нея, но на тема фитнес!
Ади е една наистина талантлива личност, която постоянно се доказва! Всеки ден има многобройни ангажименти с много различни певици, манекенки, Тв водещи и т.н.

Сега е момента да ви запозная с това изключително младо и талантливо момиче и по точно с интервюто, което даде в Live Magazine:

– Здравей, Ади! Как се чустваш като гост на нашето списание?
Здравейте! Много се радвам, че ме поканихте за ваш гост, защото списанието ви е много свежо и вашите читатели са предимно млади хора, отворени за нови и различни неща.

– Преди броени дни ти навърши 22 години. На толкова малко години а си вече сред имената на ТОП гримьорите на Бъргария, как постигна това?
С много труд! Преди три години, когато дойдох в София не познавах и един човек и само с много работа се доказах като професионалист в този бранш, а и аз съм много контактен човек, което също е в мой плюс. Когато работиш нещо с любов и не го приемаш като твоя работа, даваш всичко от себе си и всичко се получава. Хората оценяват това, защото ме уважават и предпочитат да работят с мен. Радвам се, че работя с хубави хора.

– Работила си с доста популярни личности, с кой си работила най-добре и най-приятно?
Както вече казах, работя само с професионалисти, които знаят какво искат и ми имат пълно доверие, защото знаят, че ще ги направя по най-добрия за тях начин, ще подчертая тяхната индивидуалност в мой стил. Звездите в България са хора, които също се борят за успех и незабравят от къде са тръгнали, затова се държат като обикновенни хора, а не летят в облаците. Теодора е един добър пример за такава личност : ))

– Претенциозни ли са звездите?
Кой не е претенциозен? Всички хора уважаващи себе си трябва да са поне малко претенциозни, но не в онзи смисъл, в който да се чудят какво да искат, а претенциозни, заради самото качество. Най-вече са претенциозни към себе си, не толкова с работата на другите, така че аз не мога да се оплача : )

– А ти претенциозна ли си към хората и към себе си?
О, да! Определено аз съм много взискателна. Искам всичко да е перфектно направено. Само така се получават добре нещата и човек се развива към по-доро.Не мога да си позволя нещо да не изглежда добре и аз да си затворя очите. Това в мойте ръце няма как да стане, който ме познава знае това много добре.

– Глезла ли си? Обичаш ли да си угаждаш?
Да, обичам да си угаждам, както и на мен да угаждат.Мисля, че няма нищо лошо в това, ако е с мярка. Глезла съм, но в никакъв случей от онези, превзетите момиченца, които и те самите не знаят какво искат.

– Робуваш ли на модата и имаш ли любими марки?
Аз съм човек на изкуството и няма как да не се владея от модните тенденции. Още повече, че уча моден дизайн и тези неща силно ме вълнуват. За робуване не мога да кажа.. не обичам да бъда робиня на каквото и да било. Било на марки или нещо друго.Харесвам различните неща, новостите във всяко едно нещо.

– А любими изпълните имаш ли си и кои са те?
Разбира се, че имам, но предпочитам да не изброявам имена, за да не стане така, все едно имам пристрастия към едни, а към други не. Ще кажа само, че Глория винаги е била най-добрия пример за мен, като поведение и визия. За мен жената трябва да е много грациозна, а тя е точна такава!

– Какви мъже харесваш?
Нямам определен идеал за мъж. Най-важното е да е човек с главно Ч, да ме разбира и подкрепя, защото с моята работа постоянно съм в движение, по снимки… понякога и по два дена не спя и определено това не би било много приятно за мъжа до мен. Външният вид също е от значение, който казва, че не е така значи лъже, защото ако няма това първично привличане, няма как да си с този човек.

Останала част от интервюто може да прочетете на страниците на Live Magazine.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *