Околоочен крем за мъже на Nuxe мнения

Взех си околоочен крем за мъже на Nuxe против бръчки и още куп продукти на промо цени от Parfimo.bg

Околоочен крем за мъже е днешната ми тема, чиято цел е да се справи с проблема на възрастта около очите. И още по точно казано с бръчките в тази част, които са неизбежни и при жените, и при мъжете. За да се забави появата на бръчките около очите е необходимо да се използват специални кремове, както и някои „хитринки“ по въпроса.

Разпродажба на парфюми и друга козметика

Една от най-известните такива е, че не трябва да си свиваме очите. На база опита ми като професионален състезател по силов трибой признавам, че тази „хитринка“ не ми е била ясна. Както и, че много рядко съм ползвал крем против бръчки около очите, до преди да се запозная с най-любимия ми онлайн магазин за мъжка и дамска козметика Parfimo.bg.

В следващите редове ще ви споделя, какво трябва да правим за да забавим и поогладим бръчките около очите при мъжете. Ако пък се сетите за нещо допълнително! Споделете го!

Околоочен крем на за мъже „Nuxe Men Multi-Purpose Eye Cream“

Околоочните кремове против бръчки се използват от милиони хора по света. За съжаление най-честите потребители са дамите. Именно за да се погрижат и за мъжката аудитория, все повече козметични компании започнаха да разработват специални серии околоочен крем и за мъже.

Околоочен крем против бръчки за мъже Nuxe men

И един от тези продукти на който се спрях е именно кремът против бръчки около очите на Nuxe. На NUXE Men Multi-Purpose Eye Cream попаднах, докато си пазарувах козметика в сайта на Parfimo. Впечатли ме цената му, която беше намалена от 30.30 лв. на 21.40 лв. за количество от 15 мл. Бърз преглед в интернет ми показа, че същото количество от крема се предлага и на цена от 35.35 лв.

ВИДЕО МАТЕРИАЛ! ВИЖ, КАКВО ОЩЕ ГРАБНАХ!

Околоочният крем за мъже NUXE Men Multi-Purpose Eye Cream се използва срещу подпухването и сенките под очите. Както и срещу стареенето около околоочната зона. Този противостареещ продукт създаден специално за мъжката аудитория има мултифункционално действие.

Активни съставки на този околоочен крем за мъже включват:

  • Екстракти от дъб и габър – успокояват усещането за дразнене, осигуряват дълготрайна хидратация за 24 часа и помагат за намалянето на видимите признаци на умора и стрес.
  • Кофеин – тонизиращ ефект.
  • Натурална хиалуронова киселина – изглажда кожата около очите.

ХЕЙ! ПОБЪРЗАЙ! НЕ ИЗПУСКАЙ…

Разпродажба в онлайн магазин за козметика Parfimo

NUXE е известна френска марка, благодарение на която ще откриете магическата сила на природата. Любопитно е, че името NUXE е комбинация от думите Nature – природа и Luxe – лукс, които перфектно описват цялата същност на марката.

Пийте повече вода против бръчки около очите и не само

Освен ползването на околоочен крем за мъже е препоръчително, а защо не и задължително приемането на повече вода. Водата очиства организма от токсини, натрупали се по време на храносмилане, дишане и други фактори. Също така благодарение на водата, кожата ни е хидратирана, а това я прави по-свежа и млада. Така че, приемът поне 2 литра вода на ден е задължителен, ако желаете да забавите ефектите на напредналата възраст и не само!

Също така спазването на здравословен хранителен режим е още един голям плюс не само в битката с мазнините, но и в битката с бръчките.

Спортувайте и се усмихвайте, но без бръчки

И така… околоочен крем, вода, правилно хранене и!? Добавяме спорт и усмивки. Благодарение на спорта, тялото и духът ни ще са още по здрави и силни! Но, колкото по-малко си присвиваме очите по време на усилие, толкова по-малко „тренираме за бръчки“. Разбира се по време на искрен смях е трудно да се въздържим от присвиване на зоната около очите, но за останалото… можем! 🙂