Мнения за дамски слънчеви очила

Дамските слънчеви очила за пустинята и извън нея, които взех на хабибито от магазин Stenata.com

Търсите ли идеалните оригинални дамски слънчеви очила с поляризация за следващото ви приключение в пустинята или за лятото? Не търсете повече – открих идеалните слънчеви очила за хабибито от магазин Stenata.com. Хареса ми шикозния дизайн, удобната рамка и непобедимата защита от пустинното слънце, които предлагат тези дамски слънчеви очила. Пригответе се да видите нови хоризонти с увереност и стил в пустинята до Ал Айн (ОАЕ).

Дамските слънчеви очила Julbo Powell Pol. 3 на френската марка „Julbo“ са проектирани да осигурят превъзходна слънцезащита на жените, като същевременно изглеждат стилни и модерни. Дамските слънчеви очила за които говоря са проектирани специално да пасват на формата на женското лице, осигурявайки по-добро покритие и защита от слънцето.

Здрави и надеждни, с модерен дизайн, слънчевите очила POWELL POL 3 на Julbo са снабдени с лещи „Spectron 3“

Всичко това ги прави подходящи за най-различни дейности. Идеални са за разходки и спорт на открито, пътувания и ежедневна употреба. Подходящи са и за шофиране, особено в дни, когато слънцето е силата си, като например в Обединените Арабски Емирства и не само.

Оригинални дамски слънчеви очила от магазин Стената в София град

Тези оригинални слънчеви очила също се предлагат в различни стилове, цветове и форми, които ги правят идеални за всеки повод. Освен че осигуряват страхотна защита на очите, дамските слънчеви очила също могат да ви помогнат да се предпазите от сурови пустинни условия или други екстремни среди.

ВИДЕО МАТЕРИАЛ ЗА ОЧИЛАТА

С правилните дамски слънчеви очила, можете да се наслаждавате на дейностите си на открито, без да се притеснявате, че ще увредите очите си от влиянието на силните слънчеви лъчи.

ТЕХНИЧЕСКИ ХАРАКТЕРИСТИКИ НА ДАМСКИ ОЧИЛА JULBO POWEL POL 3

  • Леки и с добра устойчивост на удари;
  • Поликарбонатни лещи Polarized 3 (кат. 3), подходящи за много видове дейности;
  • Огледален стил;
  • 100% UV защита;
  • Коефициент на пропускане на видима светлина: 11%.

Поляризираната технология премахва отблясъците от светлоотразяващи повърхности (сняг, вода и други) благодарение на поляризиращ филтър, гарантиращ оптимално разчитане на терена. Подходящи за всички видове морски или планински спортове, като блокират отблясъците от повърхността на снега и водата.

Най-добрите стилове дамски слънчеви очила и как да изберете най-подходящия за вас

Дамските слънчеви очила са идеалният аксесоар за завършване на всяка лятна визия. С широка гама от стилове и лещи може да е трудно да изберете правилните за вас. Независимо дали търсите модни слънчеви очила с поляризирани стъкла за UV защита или просто искате да намерите най-новите летни тенденции!

Магазин Stenata.com мнения

Моят съвет е да се консултирате на място в някой от верига магазини „Стената“ – Център (гр. София, ул. Братя Миладинови 5, тел. +359 88 693 0999, магазин „Стената“ – Младост, Търговски център Метро Сити Бул. Александър Малинов 51, етаж 1, тел. +359 882 595 041 или пък по телефона.

Също така, когато отидете на място в магазина ще имате възможността да пробвате куп оригинални дамски слънчеви очила и така много по лесно ще прецените, кои ви пасват най-добре.

Дамски слънчеви очила за слънце и пустиня – основни съвети за защита на очите и здравето ви

Дамските слънчеви очила са от съществено значение за защитата на очите и здравето ви. Те не само ви предпазват от вредните ултравиолетови лъчи на слънцето, но също така осигуряват стилен начин за допълване на всяко облекло.

Маркови слънчеви очила Julbo

С толкова много налични опции може да е трудно да разберете кой тип слънчеви очила предлагат най-добрата защита за вашите очи. Именно и поради тази причина в статия споделих ползите за здравето от носенето на слънчеви очила за жени. Както и предоставих съвети за избора на най-добрите защитни слънчеви очила за летни дейности.

Виж също и следните публикации на тема слънцеви очила:

Дамските слънчеви очила са основен аксесоар за всяка модерна и грижеща се за здравето си жена. Независимо дали търсите дизайнерски марки слънчеви очила или най-добрите достъпни марки слънчеви очила, има много възможности за избор. Важното е да намерите този, който наистина най-много ви грабва.

Снимка от Дубай със слънчевите очила от Stenata.com

От класически авиатори до модерни стилове за лято и зима, в магазин Stenata.com има по нещо за всеки. С толкова много невероятни дизайнерски и оригинални маркови слънчеви очила, наистина е трудно да решите кои да изберете. Но опитайте или пък се доверете на съвети като тези, които споделих. 🙂 До нови срещи!