Благодарности от Екипа на Bezplatno.net

Следващите редове са копирани от обява 18+ в уеб сайта bezplatno.net, и ако сте под 18 години не кликайте на снимката вляво.
Няколко дни личният телефон на М. Гергов получаваше странни запитвания, но!

„Благодарим на Мартин Гергов за сигнала за злоупотреба по негов адрес в сайта Bezplatno.net. Наистина e неприятно, когато мощен сайт с много потребители като Bezplatno.net се използва с цел уронване на авторитета на трети лица.
Нашият екип реагира веднага и свали некоректната обява, защото желаем потребителите ни да го използуват!

САМО и единствено с позитивна нагласа и без умисъл за злоупотреби. Bezplatno.net е сайт номер 1 за малки обяви в България и е желателно да бъде използуван по предназначение, обявата Ви може да достигне до 60 000 потребители месечно.

Какво ще направим със злоупотребата

Но мога да споделя само едно… екипът на Bezplatno.net никога не е толерирал и няма да толерира некоректни потребители дръзнали да злоупотребят спрямо трети лица.
По случаите със злоупотреби работим неизменно с ДАНС, СДВР, ГДБОП, Комисия за Защита на Потребителите.

За утеха на лоялните ни потребители като заключение бих казал че гореспоменатите институции с наша помощ имат 100% разкриваемост на случайте на злоупотреба и наистина работят ПРОФЕСИОНАЛНО.
Пожелаваме успех на Мартин Гергов в начинанията му. От екипа на Bezpaltno.net“

Какво ни очаква от тук нататък

Мартин Гергов също изказва благодарности за бързата реакция на екипа на bezplatno.net, защото не толерира подобно държане, а потребителят пуснал обявата предполагам, че ще бъде разкрит скоро, защото е от град Варна. Очакваме записи от камерите!

Естествено бихме се радвали и ще приемем писмено извинение със снимка от потребителя, който е дръзнал да стори това дело, като ни обясни, какво го е накарало да постъпи по този уронващ авторитета на М. Гергов начин, и може да прекратим процедурата.

Член 147 гласи

(1) (Изм. – ДВ, бр. 28 от 1982 г., бр. 10 от 1993 г., бр. 21 от 2000 г.)
Който разгласи позорно обстоятелство за другиго или му препише престъпление, се наказва за клевета с глоба от три хиляди до седем хиляди лева и с обществено порицание.
(2) Деецът не се наказва, ако се докаже истинността на разгласените обстоятелства или на приписаните престъпления.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *