От тази Индийска добавка пих през 1999г по препоръка на моя фитнес треньор

Spimen India

Преди няколко месеца влязох в аптеката за да си купя паста за зъби. Впечатление ми направи диетичният щанд, който наистина е „чудо“ да срещнеш в малкия град(в случая в гр. Ивайловград). С усмивка на лице се насочих към него за да разгледам, какви продукти се предлагат в малкия град. За моя голяма изненада… уау! Това беше през 1999 година, ноември или декември. Тогава моят фитнес треньор (по точно треньор по силов трибой) в Национална Спортна Академия „Васил Левски“ в гр. София за първи път ми препоръча тази хранителна добавка, която бях забравил!

Повишаване на потентността при мъже

Нейната родина е Индия, а основната й цел е повишаване нивата на тестостерон по натурален начин и без странични ефекти.

Името й беше „Спимен Форте“, а такова е и днес

Естествено закупих отново тази хранителна добавка след цели 18 години, защото не само, че ми припомни една невероятна история, но и защото по високите нива на тестостерон, водят до по лесно повишаване на мускулната маса, сила, издръжливост и сексуално представяне! И реших да споделя историята в помощ на здравето, чистата мускулна маса, издръжливост нисък процент мазнини и повишаване на взривната сила.

Спимен форте

А малко по късно се втурнах онлайн към Индия и по точно казано към „Himalaya“ (компанията производител)

Естествено попаднах на официалният уеб сайт за България www.himalaya.bg , който посетих за първи път. Останах впечатлен от богатата продуктова гама на компанията, елегантен дизайн и супер цени. Разгледах сайта и се спрях на три нови за мен хранителни добавки за стимулиране производството на тестостерон, които ще представя в три поредни материала, включващи игри с награда!

Ето и първата хранителна добавка – VIGOMAX , която започнах!

„Вигомакс“ е нехормонална билкова формула, която възстановява сексуалното представяне при мъжете. Допринася за повишаване на сексуалното желание и порив. Подобрява жизнеността и насърчава нормалното либидо. Мощен анти-оксидант. Съдейства за добра жизненост и енергия! По високите нива на тестострон, водят и до по лесно повишаване на мускулната маса, сила и издръжливост.

Основни съставки:

  • Екстракт от плода на Tribulus;
  • Екстракт от корена на Chlorophytum;
  • Екстракт от корена на Elephant Vine;
  • Екстракт от плода на Piper longum;

Дозировка: 1 капсула два пъти дневно. Страна на производство: Хариана, Индия.

Участвай в играта ми и може да спечелиш – 1 опаковка „Vigomax“

Ще се радвам да участвате в играта ми, в която един от участниците, изпълнили условията за участие(по долу) ще спечели хранителна добавка „Vigomax“ от 60 вегетариански капсули. Печелившият ще бъде изтеглен от мен на случаен принцип чрез жребий със всички участници на 10 април 2017 година и публикуван във фейсбук страницата ми: https://www.facebook.com/migergov , както и уведомен чрез лично съобщение във фейсбук.

Игра с награди за отслабване
УЧАСТВАЙ В ИГРАТА И МОЖЕ ДА СПЕЧЕЛИШ „VIGOMAX“!

Условия за участие:

1. Кликни на Google препратката към фейсбук: www.goo.gl/P8Pizo

2. Напиши в коментар под снимката във фейсбук (до края на 9 април 2017) отговор на въпроса: „Кое е другото име на Tribulus terrestris„? (подсказвам: а) Бабини нокти; б) Бабини зъби или в) Бабини вежди; )

3. Сподели публикацията от фейсбук или пък тази в личния си фейсбук профил (ако си избран в жребия, бъди сигурен, че ще проверя дали са изпълнени всички условия) 🙂 . Това е! Благодаря и успех!

Имаш въпрос? Ползвай онлайн формата по долу и аз Мартин Гергов ще ти отговоря, възможно най-скоро!


За връзка с мен

Ако желаете да се свържете с мен Мартин Гергов във връзка с възникнал въпрос, използвайте формите за контакт.

Въведете вашето име
Въведете вашия е-мейл
Въведете вашето съобщение
С изпращането на тази форма Вие потвърждавате, че сте съгласни с "Условия за ползване".
Fitness trainer and Blogger

Името ми е Мартин Гергов и съм 4-тен Национален шампион по силов трибой, фитнес треньор и блогър.

Биография

Тел. 0893 889 768

МЕСТОПОЛОЖЕНИЕ

България
Град София

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *