Oтслабване без диета или гладуване

Бързо отслабване без диета и гладуване? И без йо-йо ефект!? Ето как! [+Видео]

Възможно ли е бързо отслабване без диета и гладуване, както и без йо-йо ефект е въпрос, който си задават милиони хора по света. И отговорът на база опита ми като дългогодишен фитнес треньор, 4-тен републикански шампион и Държавен рекордьор по силов трибой (и 4-ти в Света по мъртва тяга и др.) е!

Разбира се, че е възможно бързо отслабване без гладуване и спазване на диета. Всъщност има диета за отслабване без гладуване, но нейното име е съвсем друго. И ще дам отговор на всички тези въпроси в текст, видео и снимки на база опита си. И нали знаете слушайте патило, а после старило или разни PR стратегии. И така…

Диета за бързо отслабване без йо йо ефект

Днес ще ви покажа как да отслабнете без изтощителни диети за отслабване или гладуване, а с прост и мощен метод, който ще промени живота ви завинаги.

Отслабване без диета

Думата диета за отслабване е набрала огромна скорост по света и може би е позната на повечето хора. Но диета не е точната дума, когато стане въпрос за здравословно отслабване. Диетата обикновено се изготвя от диетолог. И за мен е нещо временно за разлика от темата отслабване без диета! Тя се използва, както в медицинските среди (диета преди операция, диета при свръх наднормено тегло, диета за очистване на организма, гладолечение и др.). Също има диети, които са намерили приложение и в пред състезателната подготовка на професионалните културисти.

Отслабване без диета или глад, а с хранителен режим

Най-добрият и сигурен вариант на база опита ми в битката с излишните килограми е отслабване без диета. Както и диета за отслабване без гладуване. Което не означава, че можете да се тъпчете като прасе с всякаква храна тип „боклук“. А точно обратното. Така че, ако търсиш сигурен начин да стопиш излишните килограми и да се радваш на отслабване без йо-йо ефект! Започни хранителен режим за отслабване с питателна храна и разбира се спортувай.

ВИДЕО МАТЕРИАЛ

Във видеото по горе споделям как да отслабнете без диети или гладуване, а с прост и мощен метод, който ще промени живота ви завинаги. Този метод се базира на дългогодишния ми опит в сферата на фитнеса. Така че, ако не сте го изгледали и търсите отговори на въпросите! Върнете се и го изгледайте до край.

Диета за бързо отслабване без йо-йо ефект

Онзи ден разговарях с една клиентка и тя спомена, колко е трудно да отслабнеш и да го задържиш. Тя каза, че е опитала почти всичко, но нищо не е проработило досега. И понеже загатнах и популярната тема диета за бързо отслабване без йо-йо ефект, ще отделя специално внимание и на нея. И за да съм още по изчерпателен! Ще споделя своя хранителен режим за отслабване, освен във видео (по горе), и в текст, и в снимки!

диета за бързо отслабване без йо-йо ефект

Моят хранителен режим за отслабване без йо-йо ефект

Първото ми за деня хранене през втория месец от „PGX – сигурен начин да стопиш излишните килограми“ претърпя лека промяна. И причината за промяната не е йо-йо ефект или подобни глупости на търкалета, а съдържанието на повечко сол в сурово-сушеното филе (около 5 грама сол на 100 гр.) в плана ми. Както знаем, солта задържа повече вода в организма, а също така се получаваше и по-голям прием на сол от нормалния според мен.

В първото си за деня хранене набавям белтъчините си или със 150 грама отцедено тегло риба тон в собствен сос. Или с бъркани яйца (2 цели яйца и 4-5 белтъка). Добавям и съвсем малко кетчуп за вкус, а понякога и по един варен картоф.

Хранителната добавка, която добавям в три от храненията си към своята НЕ ДИЕТА за бързо отслабване

PGX Daily Ultra Matrix е хранителната добавка за отслабване, която след приема й вече от месец, мога да заявя! Да! Тази добавка се нарежда в топ челните позиции от хранителните добавки за отслабване, които наистина са ме впечатлили. А те се броят на пръстите на едната ми ръка. Дори всъщност са по малко.

Pgx daily ultra matrix

PGX Daily Ultra Matrix е канадска хранителна добавка, чиито активни съставки са иззети от корен на картофена палма. И нейните ефекти се вписват идеално в хранителния ми режим за бързо отслабване. И ефектите от нейния прием, които най-много ми помагат в битката с излишните килограм са:

 1. Поддържане на нормална кръвна захар (мега важно, когато си на беден на въглехидрати хранителен режим с цел бързо отслабване). С други думи казано PGX Daily убива онзи вълчи глад за сладко и, както споделих… поддържа и нормална кръвна захар.
 2. Очиства организма от токсини благодарение на по-честото ходене по голяма нужда, което е един от ефектите на богатата на водно-разтворими фибри от картофена палма добавка.

НАУЧИ ПОВЕЧЕ ЗА PGX DAILY ULTRA MATRIX

pgx daily

Освен PGX Daily Ultra Matrix добавям към плана си и RX Omega-3, витамин Е , витамини и минерали и витамин B12 (1-2 пъти месечно по 1000 гами).

И продължаваме към следващите още 4 хранения за деня с цел намаляване на излишните мазнини

Следващите хранения за деня от моята НЕ ДИЕТА за отслабване без гладуване включват:

 • По 150 грама отцедено тегло риба тон в собствен сос (или сурово-сушено филе с 38-40 грама белтъчини на 100 гр. и нисък процент мазнини… с боб яхния върви супер);
 • По 4-5 нормално люти чушки;
 • По 1/2 филийка пълнозърнест хляб през хранене.
 • Вода за деня – около 4-5 литра.
 • Ако ми се хапва нещо друго или пък пийва си го добавям, но с мярка!

Често задавани въпроси

До кога трябва да спазвам хранителен режим за отслабване без йо-йо ефект

Завинаги! Все пак не сте статуя. А да полагаш грижи за здравето си е голяма работа.

Защо е по-добре да се заложи на отслабване без диета

Защото диетата е нещо временно и споделих във видеото по горе повече по темата.

Ефикасна диета за отслабване без йо-йо ефект? Моля!? Ето още една огромна тайна!

Малко по горе в публикацията споделих информация на база опита си по темата „Отслабване без диета“, както и „Ефикасна диета за Отслабване без йо-йо ефект“. А сега ще споделя една тайна съставка, която лично за мен е върха на съставките, когато стане дума за бързо отслабване без диета.

Отслабване без диета

Името на съставката е мотивация!

И, колкото повече сме мотивирани, толкова по-щастливи ще бъдем. За мотивацията си може да използвате различни неща. Ето няколко примера:

 • Захващам се от сега и за следващото лято ще съм във възможно най-добрата си форма;
 • Тръгвате по пътя на добрата форма с добър фитнес треньор;
 • Взимате със себе си още един човек и така ще си бъдете тренировъчни партньори;
 • Гледате позитивно на нещата;
 • Лично аз си избрах и приложение за тичане. Най-якото приложение за тичане според мен, което се превърна в мотивиращ виртуален тренировъчен партньор.
Приложение за тичане в моята ефикасна диета за отслабване без йо йо ефект

И за край на темата да обобщим, защо е полезно да се захванем с отслабване без диета!

Да се захванем с отслабване без диета, а с хранителен режим е най-добрият вариант за сваляне на излишните килограми, защото получаваме:

 1. Сигурно отслабване без йо-йо ефект;
 2. Можем да си спазвате хранителен режим за отслабване цял живот, но не и диета (тя е нещо временно);
 3. Чувстваме се по-силни, по-красиви, по-жизнени и по-щастливи. И още, и още все хубави неща.