Отслабване на Макс за „7 Дни“ – Ден 1

Как да отслабнем на макс за 7 дни ден 1Часът е 6.15 и алармата на часовника звъни с все сили и колкото и да не ми се става. Колкото и да ми се спи, време е да мисия.
Седем дни в които ще се боря с мазнините на макс с подкрепата на GoldTouch Nutrition.

След като направих първото ми за деня хранене в 6.30 часа, натоварих един стек минерална вода в багажника на автомобила ми и напред към стадиона за крос.
Още в първи ден обаче, започнаха изненадите, но на къде без тях.
Старта на първите 3 часа крос беше даден и отминаха доста бързо, както и 3 литра минерална вода.

Последва хранене номер 2, което включваше доза протеинов шейк Protein “Iso Touch”. 40 грама прах и BCAA Power 5:1:1 и след 15 минути почивка, отново натиснах газта.

ВРЕМЕ Е ЗА ИЗНЕНАДИ

И хоп ето, че започна да ме наболява стъпалото на десния крак. Което най-вероятно се дължеше на липсата на крос в тренировките ми или на смяната на бягащата пътека с лекоатлетическата писта. На пистата повърхността е много по различна от тази на бягащата пътека и вибрациите са много по големи, и вероятността за травми при рязко настъпване на газта в кроса е доста голяма.

След още 1 час крос леко накуцвайки се наложи да заменя кроса с бързо ходене, защото болката не ми позволяваше да тичам, а отгоре на всичко и изгорях от на пръв поглед – слабото, есенно слънце.
Стъпалото ми започна да се подува, но битката с мазнините продължи с бързо ходене до уговорения час – 17.00 часа след което ме очакваше тренировка за бедра. Яко, а!

ВРЕМЕ Е ЗА РЕЗУЛТАТИ

Като изключим леките травми, мога да кажа, че съм доволен от ден 1
Изпих над 10 литра вода без никаква водна задръжка, и свалих 500 гр. мазнини.

След като направих и тренировката за бедра включваща клек, лег преса, разгъване и сгъване на бедрата, упражнения за прасци – настана време за отмора и интервю.

7-дневния хранително-тренировъчен план ще намерите на страницата на Mr. 3Hours и внимавайте, защото не е за начинаещи: www.3hours.eu

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *