Отслабване на Макс! Зимата e! Метаболизмът се Забавя!

Отслабван с Grenade burnerГорещото лято и красивите слънчеви дни свършиха и настъпва лютата зима.
Зимният сезон е характерен с факта, че метаболизма ни се забавя, а това води до лесно повишаване на подкожните мазнини!

Да, това е самата истина и пълна глупост е да започнеш да тренираш за маса точно през зимата, като набиваш огромни количества въглехидрати, воден от заблудата, че тогава бил сезонът за маса!
Запомнете, че мускулите се изграждат и поддържат от високобелтъчните храни и без значение от сезона можем да повишим масата или да изгаряме мазнини.

И ако едно от желанията ви е да не изпаднете в дълбок зимен сън като кафявата мечка, то започнете битката с подкожните мазнини още от днес, и нито ден по късно!

БИТКАТА С МАЗНИНИТЕ ТЕПЪРВА ЗАПОЧВА

Наистина е много трудно да се отдадеш на тренировките си на макс и да спечелиш битката с мазнините, ако не си добре въоръжен, а отгоре на всичко!?!
Уоу, Уоууу… в засада сме!!! Да в засада сме… мамка му!!!
Ние бойците от „На война с мазнините без повиквателна“ сме в засада!
О, не! Това е пълен абсурд! Време

Не стига, че нямаш сили да направиш тренировката си поради липса на въглехидрати, да спазваш диетата си поради умора от „ш******а“ тренировка и липса на време, и точно в този момент, когато си най-изтощен, врагът те издебва и атакува с пълна сила – и то през лютата зима, когато започват да ни нападт вируси, а имунната ни система отслабва!

НОВА ЗАПОВЕД НА „БОЙНОТО“ ПОЛЕ

Какво казахте? Врагът(мазнините) ни предлага да се предадем!
Знаете ли какво! Кажете на ВРАГЪТ да го д**а! Разбрахте ли!!!

Именно сега е моментът в който, трябва да използваме нашето тайно и супер мощно „оръжие“ в „На война с мазнините без повиквателна“ разработено от колегите ни от Grenade (UK) Ltd. А, то е много мощно! Пробвах го вече!!!

ВРЕМЕ Е ЗА НОВА ЗАПОВЕД НА БОЙНОТО ПОЛЕ!

Всички по местата – двама на хоризонталната лежанка готови за изпълнение на движението вдигане от лег, като единият пази „гърба“ на другия, двама на стойките за клек, готови за изпълнението на клек с щанга на рамене и по един на пътеки номер 1, 2 и 3 зададени на скорост 10 км/ч.

ВНИМАНИЕ! ОГЪЪЪН… с GRENADE THERMO DETONATOR!

Grenade (Граната) е революционен термогенен и предитренировъчен мотиватор.

Отслабване, фет бърнър

Граната – Термо детонатор е описан като „най-силния фетбърнър в Света“ и бързо се превръща в един от най-обсъжданите и най-силно препоръчвани продукти на пазара.

КАК РАБОТИ GRENADE(ГРАНАТА)

* Усъвършенствана Термогенна Формула!
* Съдържа клинично доказани, изгарящи мазнините съставки!
* Ускорява метаболизма!
* Подтиска апетита!
* Увеличава психическия фокус (концентрацията)!
* Без нерви, Без глад, Без сривове!
* Екстремален мотиватор за тренировка!
* Действие продължаващо повече от 30% в сравнение със сходните продукти!

Силен фет бърнър

Подходящ за мъже и жени, Grenade бързо се превръща в незаменима добавка за фитнес ентусиастите по целия свят.

Хапчета за отслабванеСпектъра на удовлетворените от качествата на този продукт, варира от любителите на фитнеса до членове на професионални спортни клубове.

Запалените потребители на Grenade възторжено коментират постигнатите резултати при контрол на теглото и ENERGIZER ефекта преди тренировка.

Когато се използва в синхрон с разумна диета и тренировъчна програма, Grenade увеличава нивата на енергия, активира изгарянето на мазнините и Ви помага да постигнете тялото, което винаги сте желали.

Grenade съдържа само най-висококачествени съставки, с фармацевтично качество.

Научно доказаната, превъзходна комбинация от съставки за изгаряне на мазнините е разработена, за да даде максимални резултати и ускорена загуба на тегло, за подтискане на апетита, повишаване на нивата на енергия и ще Ви държи бодри по време на Вашата тренировка.

ЗА КАЧЕСТВОТО НА GRENADE(ГРАНАТА)

Grenade (UK) Ltd има ангажимент към своите клиенти и техните високи спортни цели. Grenade е произведени само в съоръжения, които разполагат със серификат ISO9001 ISO9001 / cGMP(Добри Производствени Практики) certification / MHRA одобрение.

СЪДЪРЖАНИЕ И НАЧИН НА УПОТРЕБА НА GRENADE(ГРАНАТА)

Всяка доза от 2 капсули Grenade съдържа:

Екстракт от зелен чай – 500мг, Екстракт от портокалови кори – 420мг, Кофеин – 225мг, Екстракт от лют пипер – 200мг, Фенилаланин – 25мг, Екстракт от зелено кафе – 10мг.

Кликни тук и поръчай

За експлозивна тренировка, вземете 2 капсули преди тренировъчната сесия.
Пийте поне 8 чаши вода дневно и тренирайте минимум два пъти седмично.

ИМАШ ВЪПРОС? ИЗПРАТИ МИ ГО ЧРЕЗ ОНЛАЙН ФОРМАТА ПО ДОЛУ И ЩЕ ТИ ОТГОВОРЯ!

Сигурно отслабване за два месеца с PGX Daily и планът на фитнес треньора Мартин Гергов
Името ми е Мартин Гергов и съм автор на блога. Също така съм бивш старшина на рота, 4-тен Държавен шампион и рекордьор по силов трибой, 4-ти в света по мъртва тяга, фитнес треньор и SEO блогър. Ще се радвам да си бъдем полезни!
Въведете вашето име
Въведете вашата електронна поща или телефон за връзка за да получите отговор на зададения въпрос
Въведете вашето запитване
С изпращането на тази форма Вие потвърждавате, че сте съгласни, с "Условия за ползване" и доброволно предоставяте Вашите лични данни само и единствено за ползване за връзка с Вас при необходимост. Ако сте съгласен поставете отметка в квадратчето!