Как Отслабнах с 23 Килограма?

Минах на марули, но ме мъчи всеки грам да си броя. Почнах да сънувам как закусвам чийзбургер с картофки – ох, дааа! Афродизиак, двойният „Биг Мак“ ще се услади безпроблемно на небцето ми. Друг път ще съм слаб! Апетита си ти за друг живот не си пази! Всеки ден на фитнес… не е бизнес – луди хора ходят там!

Тичай по пътеки

Тичай по пътеки – не е за всеки аз ще си поръчам кола!
Всичко това, което прочетохте до тук е дело на текстописеца Йордан Гергов, който не е човекът на снимката. И няма да го срещнете във фитнеса.

Той също е инструктор като мен, но в друга малко по различна сфера наречена поп фолк. Инструкторът на редица поп фолк звезди и се грижи за тяхната текстова форма.

Следваща серия

Здравейте, казвам се Иван и искам да разкажа моята история свързана със сваляне на излишните ми килограми, начина по който го постигнах.

Малка предистория…

Работя като системен администратор и винаги бях с наднормено тегло.
Водя заседнал начин на живот, тъпча се постоянно с всякакви нездравословни храни и това доведе до натрупването на доста излишни мазнини по тялото ми.
Никога не съм бил суетен и не държа да изглеждам като от корица на списание, но наднорменото ми тегло започна по-скоро да ми пречи здравословно, отколкото естетически, което всъщност е по-сериозния проблем.

Реших да започна да тренирам, да спазвам диета за да постигна необходимите резултати, но изникна един сериозен проблем, непостоянството ми.
Мразя го. Сигурен съм, че всичко го мразите. Започвате нещо, след няколко дена си казвате, една баничка, едно сладоледче, днес ме мързи ще пропусна фитнеса и така всичко приключва до няколко седмици.

Fitness instructor google

Този път реших, че ми трябва помощ. Професионална помощ от човек, който да следи това да не се случва. Имах нужда някой да ме тормози и да ми казва как не трябва да се отказвам. Някой, които да следи за правилното изпълнение на упражненията.
Някой, които просто да е там и да ме чака и този факт така да се каже да ме накара да си вдигна задника и да отида в залата.

Как започнахме с тренировките?

Прегледах разбира се онлайн за подходящия човек.
Спрях се на Мартин Гергов и да ви кажа никога не съжалих за своя избор.

Фитнес инструктор под наемНаправи ми впечатление, че въпросния инструктор Мартин Гергов се беше постарал доста по отношение на сайта си. Всичко беше описано има приятна и интуитивна визия и перфектна форма за записване на такива като мен.

Тъй като както казах се занимавам предимно със системна администрация и интернет това за мен беше наистина напълно достатъчно.
Явно е, че човек, който е изпипал нещата в сферата, в която не е професионалист ще се представи още по-добре там където е.

Попълних формата, която има в сайта и я изпратих.
След 1 ден получих обаждане. Уговорихме се и се срещнахме.
На срещата му обясних за непостоянството ми, за това, че ако някой не ме ръчка едва ли ще успея в нещо, човека ме изслуша добре, разбра проблема ми и ме увери, че ще се справим с това лесно. Не повярвах, но какво пък заслужаваше си да се опита.

Дойде ред и на първа тренировка

Диета за бързо отслабванеБеше най-тежката в живота ми, но не заради това, че Мартин ме изтормози, а напротив.
Беше заради това, че тялото ми не знаеше какво става, какво изобщо се случва!

Направихме встъпителна тренировка за цяло тяло.
Мартин ми обясняваше как точно трябва да се направят нещата, извади си таблета и записваше всички килограми, с които сме започнали. Засичаше времето за почивка.

Поправяше ме веднага, ако нещо не правя като хората и може да се контузя.
Тренировката продължи около 1 час и половина.

Направи ми хранителен режим, обясни всичко, което трябва да изпълнявам като хранене за да може да има оптимален резултат. Започна се..
Следваше тренировка след тренировка, спазвах си хранителния режим и повярвайте ми много скоро започна да се виждат резултатите.

Мартин се оказа и страхотен човек

Не само перфектен треньор, но и чудесен приятел.
Седмиците минаваха, килограмите си заминаваха, а мускулите растяха.
Тренирахме по 3 пъти в седмица минимум.

Мартин не закъсняваше нито секунда за тренировка. Тренирахме всички мускулни групи в отделни дни разбира се. Марто винаги ми засичаше времето за почивка и никога не ми даваше да се помотавам.

Следваща серия мастър

“Следващата серия мастър” – това са думите му.
В началото като ги чуваш направо ми се искаше да се гръмна, но с течение на времето и постигнатите резултати ми стана любимото изречение.
Нямаше го вече непостоянството в мен, което беше надделяло с годините, беше се отказало да се мъчи да надделее, защото Марто ми помогна да надделея над него.

За 4 месеца свалих 23 килограма, обличах дрехите си от бала. Не ми се вярваше просто.
Бяха правилно свалени 23 килограма, килограми които свалих заради професионалната помощ на моя фитнес инструктор и приятел Мартин Гергов.

Ски учител София

Невероятен професионалист, на когото ще съм благодарен винаги за професионалното отношение, за добротата и приятелството му.

За всички, които виждат себе си в мен по отношение на непостоянството, мързела и излишните килограми, горещо ви препоръчвам да се обърнете към професионалист, който да ви помогне да се справите с проблемите правилно, без да допускате контузии и разбира се трайно.

За мен най-добрия в това отношение е Мартин Гергов. Той е чудесен треньор, добър човек и истински приятел! Благодаря ти Марто!

Ако и Вие имате нужда от помощта ми – попълнете подробно и изпратете онлайн „Анкетната карта“ по долу.


Анкетна Карта

Въведете вашето име и фамилия
Въведете е-мейл адрес за получаване на вашия хранителен и/или трен. план
Въведете вашия телефонен номер
Въведете вашето тегло в килограми
Въведете вашата възраст в години
Въведете вашия ръст в сантиметри
Въведете храни, които не желаете да включа в хранителния план
Посочете травми, операции и др. проблеми, които биха попречили на плана, ако имате такива
Изберете, колко пъти седмично имате възможност да спортувате поне 60 минути във фитнес зала
Изберете вариантите, които са от първостепенна важност към днешна дата
Опишете вашия хранителен план, който следвате в момента или сте следвали, ако имате такъв
* Тренировката с личен треньор е с продължителност до 90 минути и се провежда в избрани фитнес центрове в гр. София. Пакетът тренировки е с валидност 30 дни (не включва официални почивни дни) от датата на провеждане на първа тренировка и не включва цената за вашето посещение на фитнес залата.
Изберете фитнес зала в град София за провеждане на тренировките с личен треньор. Фитнес центрове "West Gym", работят и с карти "Multisport".

Препоръчването онлайн на идивидуален тренировъчен план, включва
Видео и/или снимков материал с изпълнението на упражненията...

...


Виж примерен видео материал (клик на видеото)

С изпращането на тази форма Вие потвърждавате, че сте съгласни, с "Условия за ползване" и доброволно предоставяте Вашите лични данни само и единствено за ползване за връзка с Вас при необходимост. Ако имате спешни въпроси, ползвайте тел. 0893 889 768

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *