Във форма у дома е пакет най-вече за потребители, които предпочитат да спортуват у дома

Тренировка за корем

Тренировките у дома пестят време и средства. Именно и това е целта на този пакет за тренировки. Всеки поръчал пакета получава хранителната добавка за отслабване „TriaApidix300“, книга за тренировки „Във форма у дома“ и съвети с мен Мартин Гергов (4-тен шампион на България и Държавен рекордьор по силов трибой, дългогодишен фитнес треньор) по телефона или Viber.

Запознай се с част от книгата, която е подарък към пакета „Във форма у дома“

Книжката е написана лично от мен на база над 20 годишния ми опит във фитнес средите и е одобрена в Google Books.

Запознай се с хранителната добавка за намаляне на мазнините

Има един куп хранителни добавки на пазара. Но на база опита си ще споделя… добавките, които работят се броят на пръстите на едната ми ръка. Но повечето хора не разбират от добавки и просто се захласват по рекламата. А всъщност всичко би следвало да е изписано в съдържанието. Именно и това е причината поради която препоръчвам тази добавка…

Един от най-важните фактори, които спомагат отслабването, е правилно функциониращия метаболизъм. Лекарите са единодушни, че бавната обмяна на веществата влияе негативно на процесите на отслабване и значително забавя изгарянето на мазнините.

TriApidix300 е хранителна добавка, която ускорява метаболизма по безопасен начин и едновременно с това намалява апетита. Тези два взаимосвързани фактора имат огромно влияние върху редуциране на теглото.

Изгледай видеото за TriApidix300

Благодарение на уникалния си състав, продуктът ускорява процеса на изгаряне на мазнините

Имаш въпрос? Тел. 0893 889 768

Сила от природата

TriApidix300 е хранителна добавка, която ускорява метаболизма и намалява апетита. Уникалната му формула съдържа екстракти от тирозин, гуарана, черен пипер и горчив портокал. Благодарение на тях,TriApidix300 успешно прочиства тялото от натрупаните токсини, стимулира липолизата и предотвратява натрупването на мазнини в тялото. Естествените екстракти в TriApidix300 подобряват циркулацията на кръв в тялото и предпазват от възпаления. Освен това TriApidix300 укрепва организма и го предпазва от инфекции.

Какво съдържа този продукт?

Екстракт от гуарана - намалява липогенезата!

Гуараната е и отлично средство за прочистване на кръвоносните съдове.

Екстракт от горчив портокал

Екстрактът от горчив портокал - стимулира притока на кръв и уплътнява кръвоносните съдове. Блокира развитието на възпаления. Също така прочиства тялото от токсини.

Тирозин

Тирозин – намалява апетита и инхибира абсорбцията на мазнини. Освен това увеличава енергията, която се получава от мастните тъкани.

Черен пипер
Екстракт от черен пипер

Екстрактът от черен пипер - ускорява действието на продукта. Спомага за нормалното функциониране на епидермалната липидна бариера.

ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ

1. Какъв е съставът на TriApidix300?

TriApidix300 е натурална хранителна добавка, която може да ви помогне да се отървете от нежеланите килограми. Революционната формула на продукта е тествана от екип експерти, които дълги години се занимават с проблемите на затлъстяването. TriApidix300 съдържа тирозин - компонент, който намалява апетита и ефективно инхибира абсорбцията на мазнини, гуарана, която активно се бори с липогенезата и екстракт от черен пипер, който повишава по-бързото и лесно усвояване на добавката. Съдържа още екстракт от горчив портокал, който ускорява притока на кръв и уплътнява кръвоносните съдове.

Съставки за дневна доза / Активни съставки за 4 капсули: L-тирозин: 990 mg; Екстракт от листа на зелен чай: 500 mg (Включва: Кофеин: 25 mg - Полифеноли: 490 mg - Катехин: 350 mg - EGCG: 275 mg); Екстракт от горчив портокал: 350 mg (Citrus Aurantium L., Включително синефрин: 1,75 mg); Безводен кофеин: 140 mg; Екстракт от семена на гуарана: 160 mg (Включително кофеин: 35 mg); Екстракт от плодове от черен пипер: 5 mg (Включително пиперин: 4,75 mg).

TriApidix300 значително подобрява обмяната на веществата в организма и спомага за по-бързото и ефективно изгаряне на натрупаните мазнини. По време на този процес продуктът съдейства за премахване на токсини и прочиства тялото.

Категорично не! TriApidix300 действа на метаболитно ниво. Не е нужно да прекарвате дълги часове във фитнеса или да спазвате диета, за да получите желаните резултати.

P.S. Въпреки споделеното от производителя, аз Мартин Гергов на база опита си като фитнес треньор и 4-тен шампион на България по силов трибой, споделям, че хранителната добавка подпомага процеса за изгаряне на мазнините при това доста активно на база лични наблюдения, относно съдържащите се съставки (особено екстракта от горчив портокал). Разбира се за да се постигне красиво телосложение и здраве е необходимо спазването на хранителен и тренировъчен план в зависимост от целите.

TriApidix300 е напълно безопасен и ефективен продукт, хранителна добавка. Ако все пак имате някакви сериозни здравословни, сърдечни проблеми, високи кръвно, ако сте бременна или кърмите, препоръчваме да се консултирате с лекар или специалист, преди да започнете употребата на продукта.

Приемайте по две капсули, два пъти на ден с много вода, 30 минути преди хранене или тренировка. Когато спортувате - 20-30 мин преди тренировка.

Не. TriApidix300 е 100% естествена и безопасна хранителна добавка, достъпна без рецепта.

Разбира се. При направени поръчки от чужбина се изисква да платите предварително чрез е-Pay системата за електронни плащания.

Поръчка на пакета?

Ако желаете да поръчате пакет „Във форма у дома“ е необходимо да попълните и изпратите „Анкетната карта“ по долу.

Поставете отметка на подходящия за вас пакет. Цена за доставка до адрес: 5.00 лв. За въпроси - тел. 0893 889 768
Поставете отметка в квадратчето на подаръците, които желаете да получите. P.S. Мартин Гергов е 4-тен Републикански шампион и Държавен рекордьор по силов трибой, 4-ти в Света по мъртва тяга. Виж цялата биография в раздел "За мен" от менюто.
Въведете точен адрес за доставка (град, област, улица, пощенски код и др.)
Въведете вашето име и фамилия
Въведете ваш телефон за връзка
Въведете вашия е-мейл адрес
Изберете най-важното за момента според вас
Въведете вашата възраст в години
Въведете вашето тегло в момента в килограми
Въведете вашата височина в сантиметри
Травми, операции и други проблеми, които биха попречили на плана
Изберете, колко пъти седмично имате възможност да спортувате поне 1 час
С изпращането на тази форма Вие потвърждавате, че сте съгласни с "Условия за ползване" и доброволно предоставяте Вашите лични данни само и единствено за ползване за връзка с Вас при необходимост.