Грабнах любимия ми парфюмен душ гел за мъже „Joop! Go“ 300 ml с 38% отстъпка! Виж още, какво!

Пробвал съм един куп парфюмен душ гел за мъже, но „Joop! Go“ си остава най-предпочитания за мен и към днешна дата. Сетих се за него преди няколко седмици, когато свърши душ гела ми. Посетих любимия ми онлайн магазин за козметика и го открих с 38% отстъпка. Как се запознах с тази марка е въпрос в който ще отговоря в някоя от следващите ми публикации, а тя ще бъде на тема мъжки парфюми.

Този душ гел за мъже може да се използва, както за тяло, така и като шампоан за коса. Ароматът му е труден за описване с ориенталски нотки, изпълнен с енергия и позитивни емоции. Сила и увереност!

Парфюмен душ гел за мъже „Joop! Go“! История на марката!

„Joop“ е немски марка, основана от младия тогава Mr. Joop. Той завършва гимназия, а след това по настояване на баща си записва психология. Дизайнерът бързо губи интерес, бяга от училището и започва да учи това, което той желае – изкуство. Той не завършва и това училище. Но през 1970 година печели конкурса за дизайн обявен от списание „Констанс“.

Парфюмен душ гел за мъже Joop Go - 300 мл
Парфюмен душ гел за мъже „Joop! Go“ – 300 мл

„Joop“ се произвеждат в много комбинации – плодови, свежи, сладки и чувствени ориенталски аромати. Колекцията от козметика „Joop“ предлага ароматизирани душ гелове, парфюми, кремове за тяло и дезодоранти. Оригиналната и качествена козметика „Joop“ със сигурност ще Ви впечатли.

Какви козметични продукти още си взех и на каква супер цена! Ще разберете във видеото по долу!

Видео материал. За да го изгледаш кликни на видеото!

Търсиш Фитнес инструктор или личен треньор? Хранителен режим! Виж това...

Имаш въпрос? Ползвай онлайн формата по долу и аз Мартин Гергов ще ти отговоря, възможно най-скоро!

Въведете вашето име
Въведете вашата електронна поща или телефон за връзка за да получите отговор на зададения въпрос
Въведете вашето запитване
С изпращането на тази форма Вие потвърждавате, че сте съгласни, с "Условия за ползване" и доброволно предоставяте Вашите лични данни само и единствено за ползване за връзка с Вас при необходимост. Ако сте съгласен поставете отметка в квадратчето!