Грабнах любимия ми парфюмен душ гел за мъже „Joop! Go“ 300 ml с 38% отстъпка! Виж още, какво!

Пробвал съм един куп парфюмен душ гел за мъже, но „Joop! Go“ си остава най-предпочитания за мен и към днешна дата. Сетих се за него преди няколко седмици, когато свърши душ гела ми. Посетих любимия ми онлайн магазин за козметика и го открих с 38% отстъпка. Как се запознах с тази марка е въпрос в който ще отговоря в някоя от следващите ми публикации, а тя ще бъде на тема мъжки парфюми.

Този душ гел за мъже може да се използва, както за тяло, така и като шампоан за коса. Ароматът му е труден за описване с ориенталски нотки, изпълнен с енергия и позитивни емоции. Сила и увереност!

Парфюмен душ гел за мъже „Joop! Go“! История на марката!

„Joop“ е немски марка, основана от младия тогава Mr. Joop. Той завършва гимназия, а след това по настояване на баща си записва психология. Дизайнерът бързо губи интерес, бяга от училището и започва да учи това, което той желае – изкуство. Той не завършва и това училище. Но през 1970 година печели конкурса за дизайн обявен от списание „Констанс“.

Парфюмен душ гел за мъже Joop Go - 300 мл
Парфюмен душ гел за мъже „Joop! Go“ – 300 мл

„Joop“ се произвеждат в много комбинации – плодови, свежи, сладки и чувствени ориенталски аромати. Колекцията от козметика „Joop“ предлага ароматизирани душ гелове, парфюми, кремове за тяло и дезодоранти. Оригиналната и качествена козметика „Joop“ със сигурност ще Ви впечатли.

Какви козметични продукти още си взех и на каква супер цена! Ще разберете във видеото по долу!

Видео материал. За да го изгледаш кликни на видеото!

ИМАШ ВЪПРОС? ИЗПРАТИ МИ ГО ЧРЕЗ ОНЛАЙН ФОРМАТА ПО ДОЛУ И ЩЕ ТИ ОТГОВОРЯ!

Сигурно отслабване за два месеца с PGX Daily и планът на фитнес треньора Мартин Гергов
Името ми е Мартин Гергов и съм автор на блога. Също така съм бивш старшина на рота, 4-тен Държавен шампион и рекордьор по силов трибой, 4-ти в света по мъртва тяга, фитнес треньор и SEO блогър. Ще се радвам да си бъдем полезни!
Въведете вашето име
Въведете вашата електронна поща или телефон за връзка за да получите отговор на зададения въпрос
Въведете вашето запитване
С изпращането на тази форма Вие потвърждавате, че сте съгласни, с "Условия за ползване" и доброволно предоставяте Вашите лични данни само и единствено за ползване за връзка с Вас при необходимост. Ако сте съгласен поставете отметка в квадратчето!