Станете част от хората от 160 страни – печелете пари онлайн

На световната карта има 206 олимпийски държави. MyLead си сътрудничи с издатели от по-голямата част от света – от над 160 държави. България също е в този списък, която с големи стъпки навлиза в света на афилиейт маркетинга и MyLead.

Способите за доходи от интернет може да се преброят на пръстите на няколко ръце. Това може да е водене на блог или канали в социалните медии, провеждане на онлайн курсове, превод и писане на текстове, попълване на анкети или продажба на собствени или нечии продукти. Налице също така и афилиейт маркетинга, чието съществуване на световния пазар е възможно благодарение на афилиейт мрежи като MyLead.

Пари онлайн

Тъй като е трудно да се намери втори метод, който да е толкова ефективен и да не изисква никакви финансови инвестиции, днес ще се спрем на последния способ за онлайн печелене на пари. В афилиейт маркетинга нямате нужда от опит, образование или дори късмет! Нуждаете се обаче от търпение, за да влезе в този свят и да го разберете.

Този метод и MyLead са избрали над 100 000 души от цял ??свят. И не се притеснявайте, фактът, че броят на потребителите нараства с всеки месец, не означава, че „пазарът“ става все по-труден, за да просъществувате там и най-обикновено да започнете да печелите пари.

Как работи афилиейт маркетинга?

Афилиейт маркетинга е доста нетипично понятие, когато става дума за широко разбирания интернет маркетинг, тъй като се основава на сътрудничеството между партньорски компании -> MyLead -> издател. С други думи, той разпределя отговорността за промотиране на продукти или услуги в полза на трети страни. В замяна партньорската компания споделя приходите от продажби с промотиращия. Промотиращият, тоест издателя, можете да бъдете и Вие! 

За да се присъедините към MyLead и да започнете да печелите пари, без да излизате от дома си, трябва да направите безплатна регистрация тук:

Пари онлайн с mylead

В един типичен сценарий на афилиейт маркетинг сътрудничеството се установява от:

  • Рекламодател – компания или марка, която предлага продукт или услуга и споделя приходи с издателя; броят на рекламодателите, които си сътрудничат с MyLead, непрекъснато расте, така че както услугите, така и възможностите, предлагани от партньорските програми, са безкрайно големи. Понастоящем MyLead предлага около 2000 кампании и посредством това всеки издател може да намери нещо за себе си. За да видите достъпните партньорски програми, кликнете ТУК.
  • Издател – най-често частно лице, което рекламира продукт или услуга на партньорска компания и получава дял от всяка акция или продажба, която лицето помага да генерира; издател може да бъдете Вие, за да печелите пари чрез интернет.
  • Потребител – клиент, който купува продукт или услуга посредством издател и избраните от него методи за промотиране.

Важно е да се подчертае, че продуктите или услугите, закупени чрез сътрудничество с MyLead, не струват повече, отколкото когато потребителите решат да ги купят без „помощта“ на издател.

Как изглежда печеленето на пари с MyLead?

Афилиейт маркетинг

Не всички партньорски програми в афилиейт маркетинга са подобни една на друга. Има много методи за монетаризиране, които зависят от личните предпочитания на издателя и рекламодателя.

Най-добрите партньорски програми от афилиейт маркетинга

MyLead предлага над 2000 партньорски програми от над дузина различни категории. Една от най-популярните и печеливши са дрехите и аксесоарите, но от Вас зависи коя ще изберете – може да е всяка, която пожелаете. Интересувате се от здравословен начин на живот и спорт? Промотирайте продукти и услуги, свързани с хранителни добавки и диета. Или може би Вашият таргет са младите майки? В този случай, изберете категорията “За деца”.

Не забравяйте, че не само изборът на категория партньорска програма е от значение, но и подходящото таргетиране. Не мислите да промотирате автомобилни гуми във форум за тийнейджъри, нали?

Пари от интернет

Видове монетаризиране в MyLead

Издателите на MyLead могат да избират измежду 5 различни модела на плащане:

  • CPA,
  • CPL,
  • CPS,
  • PPI,
  • COD.

Струва си да тествате всички, както най-популярния CPL, така и недооценения, но харесван PPI.

Издателите могат също да използват 6 различни метода за нареждане на плащания по тяхната сметка. Минималната сума е 20$. Следва да се избере сред един от интернет портфейлите, Bitcoin, или просто обикновен банков превод, така че парите да станат „собственост“ на издателя.

Афилиейт маркетинг – настоящето и бъдещето на печелене на пари онлайн

Трендовете през 2019 г. отнасящи се до непрекъснато нарастващата сила на афилиейт маркетинга в света продължават. Постоянно увеличаващия се брой потребители, регистрирали се в MyLead, също е неопровержимо доказателство за непрестанно нарастващата популярност на сътрудничеството между издатели и партньорски компании с MyLead.

Както издателите, така и партньорските компании постоянно се възползват от силата на афилиейт маркетинга. Независимо от коя страна се намирате, очаква Ви светло, маркетингово и печелившо бъдеще.

Ето как се печелят пари онлайн

Сътрудничейки с партньорска мрежа, издателите получават пасивен, но често висок доход. От друга страна, сътрудничещите компании имат предимство в маркетингов контекст поради нарастващия брой заинтересовани от услугите. Това дава предимство пред конкуренцията, която не е предприела сътрудничество с афилиейт мрежа. Всъщност те получават без много усилия и ангажимент достъп до нова база данни на хора, които може да станат техни клиенти в бъдеще. През 2020 г. афилиейт маркетинга е ясна win-win ситуация, която се подсилва от непрекъснато нарастващия брой издатели от цял ??свят.

Започнете да печелите пари, без да излизате от леглото 

Присъединяването към издателите на афилиейт мрежа е бързо, лесно и най-вече безплатно. Нито регистрацията, нито по-нататъшното използване са свързани с инвестиции или разходи. Достатъчно е да се логнете и можете да започнете. Според aasscout.com глобалната стойност на афилиейт маркетинг бранша се оценява на 12 милиарда долара

За да научите повече за MyLead и самият афилиейт маркетинг, прочетете вадемекум – наръчник. След прочитането на този наръчник няма да имате никакви съмнения относно това кой начин за печелене на пари онлайн е най-добър.

Виж повече как да печелиш пари онлайн

Имайки това предвид, започването на печелене на пари като издател Ви дава още повече комфорт и визия за богато бъдеще.

Не забравяйте, че най-важното е да направите първата стъпка, тоест да се присъединете към MyLead. Можете да извършите това, като кликнете тук:

Започни да печелиш пари от интернет от днес

Имаш въпрос? Ползвай онлайн формата по долу и аз Мартин Гергов ще ти отговоря, възможно най-скоро!


За връзка с мен

Ако желаете да се свържете с мен Мартин Гергов във връзка с възникнал въпрос, използвайте формите за контакт.

Въведете вашето име
Въведете вашия е-мейл
Въведете вашето съобщение
С изпращането на тази форма Вие потвърждавате, че сте съгласни с "Условия за ползване".
Fitness trainer and Blogger

Името ми е Мартин Гергов и съм 4-тен Национален шампион по силов трибой, фитнес треньор и блогър.

Биография

Тел. 0893 889 768

МЕСТОПОЛОЖЕНИЕ

България
Град София

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *