Влез във форма с вкусния пастет Woods Foods – богат на протеини и беден на мазнини

Пастет от конско месо

Като фитнес треньор и 4-тен шампион на България по силов трибой знам, че храненето е от огромно значение за здравето и постиженията ни. Но здравословното хранене обикновено не е от най-вкусните, освен ако не си майстор готвач. А също така отнема доста време за приготвянето. Не веднъж и два съм се чудел, защо няма кревирши и/или пастет богати на протеини и бедни на мазнини. Кренвирши все още съм срещал, но срещнах такъв пастет.

Да! Пастет богат на белтъчини и беден на мазнини. Уоу! Да, има такъв пастет и с най-голямо удоволствие ще ви разкажа историята на запознанството ни във видеото по долу. Това е един рядко срещан пастет – пастет от конско месо, идващ от една малка ферма в Странджа планина.

Пастет от конско месо Woods Foods

Този пастет може да използвате, както в хранителен план за отслабване, така и в хранителен план за мускулна маса. Вижте повече за него във видео материала ми!

Видео материал. За да го изгледаш кликни на видеото!

ЗА ПОРЪЧКА НА ПАСТЕТ WOODS FOODS - КЛИКНИ ТУК

Този вкусен пастет е направен от охладено конско месо, добито от здрави, добре гледани в собствена ферма и пасищно-хранени животни, обитаващи естествения си хабитат на Странджа планина.

  • Българско прясно охладено месо от планинско-пасищни животни;
  • 100% ЕКОЛОГИЧНО чист продукт;
  • БЕЗ оцветители;
  • БЕЗ консерванти;
  • БЕЗ заместители;

Съставки и хранителни стойности!

Съставки: Българско охладено конско месо (70%), черен дроб от ЕПЖ (17%),  фермерско краве прясно мляко, кромид лук, готварска сол, микс от подправки.

Пастет от конско месо
Пастет от конско месо Wood Foods

Хранителни стойности за 100 грама продукт: Белтъчини – 15.08 грама; Въглехидрати – 1.66 грама; Мазнини – 2.91 грама; Енергийна стойност – 93 kcal.

Конското месо е с най-високо съдържание на белтъчини, много добър източник на микроелементи (калий, натрий, мед, желязо, фосфор, магнезий и на различни аминокиселини), богато е на витамини от групите В, Е, РР и А. Хранителната стойност на конското месо е много висока и в същото време е изключително диетично. Усвоява се от организма само за около 3 часа. Съдържа малко количество холестерол.

За производителя – ферма „Странджа“

Ферма „Странджа“ се намира край най-живописното място на Странджа планина – село Факия. Там се произвеждат и предлагат едни от най-качествените и екологично чисти месни продукти в Европа.

За целта се отглеждат приблизително 500 крави и 400 коня, заедно с други фермерски животни. Те живеят в естествения си хабитат – пасища и горски масиви. Хранят се изцяло с природни продукти на територия от 10 хиляди декара гора. Място, което е с чист въздух е в спокоен район, далеч от шума и замърсения въздух. В пасищното хранене на животните влизат и много билки, което значително подобрява вкусовите качества на месото. Не се използват никакви антибиотици и изкуствени добавки.

Животните са чипирани, имунизирани и със здравни картони. Обработката им става по хуманен метод в собствени регламентирани кланични обекти. Използва се и методът халал.
Продуктите се произвеждат в обект, който е регистриран по реда на член 12 от Закона за храните. Използват се стари изпитани български рецепти, което придава уникални вкусови качества на месото, пастета и суджука, предлагани от фермата. Производството е в лимитирани серии.

Ново! Безалкохолни напитки със 100% емулсия от Канабис Сатива L

Ферма „Странджа“ предлага продукти със собствена търговска марка „WOODS FOODS„. Асортиментът е от телешко и конско месо. Начинът, по който са отгледани животните е гаранция за изключителното ниво на продуктите. Телешкото и свинското месо са богати източници на протеини, ценни микроелементи, витамини и минерали. Съдържанието на мазнини е много ниско, което прави продуктите подходящи за качествено и здравословно хранене, както и за прилагане на диети и разтоварващ режим.

Бурканите с месо се приготвят в собствено преработвателно предприятие. Суровината се нарязва на парчета по 50-60 грама, като се овкусява с букет от натурални подправки. След това се осолява само с готварска сол. Методът за приготвяне и консервиране дава гаранция за пълно запазване на хранително-вкусовите качества на продуктите.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *