Защо избрах да замина за Гърция по време на пандемията? Не всичко е пари г-жо, добави Драконът!
Блог, Емоции

Защо избрах да замина за Гърция по време на пандемията? Не всичко е пари г-жо, добави Драконът!

Да, уважаеми читатели. Не всичко е пари и власт. Или поне в света на приказките е така. А, както предполагам знаят някои от вас… аз живея в него. Това е светът на безценните неща. А, какво по безценно нещо от Любовта между жената и мъжа. Но не всеки разбира нещата така, както нас приказните герои. А ти имаш ли си такъв? Моят е Драконът! Ако не можеш да се оприличиш на своя приказен герой, то най-вероятно си излязъл от този свят. Опитай да се върнеш за да заживееш истински! Ако не знаеш как… пиши ми и аз ще се опитам да ти помогна.

А сега нека ви разкажа, защо избрах да замина за Гърция по време на най-голямата гадна измислица за мен в света наречена Covid-19, която обаче не успя да ме промени. И нищо няма да успее!

Не всичко е пари… г-жо Н, добави Драконът!

Всичко е пари! Сподели с ярост в късната декемврийска вечер г-жа Н на един Дракон от приказките. Искам мъж, който да има много пари! Не всичко е пари… сподели Драконът. Разбира се за пореден път остана неразбран, защото говореше винаги със сърцето си. Това беше и моментът в който отказа да склони глава и да пролее сърдечните си сълзи за пореден път в този свой видимо неправилен избор.

Избор, който смяташе, че може да промени към възможно най-добро! Но, каквото и да направеше беше недостатъчно. Тогава той разпери крилете си и отлитна, защото не пожела да остане в свят, където парите са пред Любовта! Още по темата вижте във видеото по долу!

Видео материал. За да го изгледаш кликни на видеото!

ВИЖ ОЩЕ ВИДЕА В YOUTUBE КАНАЛА МИ - КЛИКНИ ТУК

Предполагам разбрахте общо взето, каква е причината да напусна България към днешна дата. А сега искам да ви споделя, наистина ли толкова е трудно пътуването до Гърция по време на карантина или просто се пишат един куп глупости!

И така… обадих се в „Аджъбадем Сити Клиник болница Токуда“ за да си запазя час за Covid тест, необходим за пътуването ми до Гърция. Н следващия ден в уречения в 9.00 часа час бях на линия и тестът ми бе направен в специален за целта фургон зад болницата. Бръкват ти в едната ноздра, а след това в другата, а после и в гърлото (не е болезнено) и честито 130.00 лв си плащаш без значение, че се водех безработен. Помощ от държавата – йок (нема). Дадоха ми парола за достъп с която на следващия ден да вляза в системата на болницата и да проверя дали резултата ми е отрицателен. Разбира се влезнах след около 3 часа и уау… сложният тест вече беше готов. Ай стиа бе! И съм отрицателен – нема значение, че съм контактувал с положителен човек по време на първата пандемия. Пффффф отдъхнах си, нали!

След това си направих задължителната PLF регистрация. Ама къде отиваш в Гърция, а на кои адреси ще си, а са дадени само два и какви ли не глупости на търкалета… имаш чувството, че ще пътуваш за Марс! Или по скоро за Северна Корея! Първия път системата беше капут и всичко, което писах отиде на ветеро! Нали ме разбираш, копелле! Но това не е всичко! След това се обадих на бг митницата до Свиленград за да питам, какво друго е необходимо. Те ми споделиха най-приятелски, че от там не може да се влезе, както и през Маказа, но Промахон копнее за вас! Ура звъня на бг митницата Промахон. Ами вижте сега… по добре ако не висе налага спешно не пътувайте. Сега, ако от гръцката страна решат да не ви пуснат… няма да ви пуснат. Не знаем, какво е положението от Гръцка страна, защото е променливо. Дооообре! Звъним на консулството в София…. мммм нещо неизчерпателна информация получих, но пък най-дпбре позвънете в БГ консулството в Солун или Атина. Звъня, звъня… два дни звъня, и на Гръцката митница звъня, но никой не вдига на БГ номера душо! Що тъй? Ни знам!

Петък вечеро е вече и тръгвам от София за Гърция през митницата Промахон (до Петрич нейде). Дъжда се сипе яко. И някъде към 2.00 часа съм на митницата. Е да, но гръцката митница работи само от 7.00 часа до 23 часа уж. Но пък онезе, които правили полеви тест…. упс бърз PCR-тест сит тръгвали в 18.00 часа (според бг инфо в района). Така, че гледайте до 17 да сте прекосили митницо! Поспах в колата и йеп в 7 часа се размърдах от грецка страна. И айде на PCR бърз тест, който обаче не се плаща. Хм! Я да видим що е той и с какво е по различен на пръв поглед нали от онзи, който струва 130 лв. Мда! Не си във фургон, а си на открито, но отново си седнал на стола. Бъркат само в едната ноздра и гутоо! Чекаш 15 минити и ти казват резултато. И сега от къде на къде онез 130 лв за уж не бързия тест! Глупсти на търкалета читатели! Сканират ти и PLF-а.

И веке съм у Гърция. Но! Тук у Гърцията има вечерен час от 21.00 до 5.00 часа. По това време я излезеш навън… ей тъй без особена причина. И полицаите дебнат и фрасвали солени глоби според тукашните страхливци! И сега уважаеми читатели не си ли задавате въпроса… защо има вечерен час? Нима измислицата за масовката наречена COVID броди най-вече през нощта! И разбира се във фитнесите и стадионите. Защото и тук са затворени!

фитнес инструктор в град София

чат с мен - кликни тукфитнес София

Най-добрата билка за

Това е най-добрата билка за… Виж повече във видеото на база опита ми! Ефект след 20 мин.

ноември 30th, 2020

Най-добрата билка за…, какво точно става въпрос, предполагам се досещате от първата картинка в публикацията ми. Всъщност това е най-мощният билков афродизиак, който съм ползвал и продължавам да ...

Виж Повече

Мартин Гергов / Автор на блога

Аз съм 4-тен Национален шампион по силов трибой, 4-ти в Света по мъртва тяга за 2001г. , фитнес треньор и блогър. Тел. за връзка с мен: 0893 889 768

Leave a comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.